• وبلاگ : la politique
  • يادداشت : آنكتاد
  • نظرات : 0 خصوصي ، 3 عمومي
  • تسبیح دیجیتال

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     

    تکنيکهاي فارسي1 براي تهاجم به خانوادههاي ايراني-اسلامي


    صاحبنظران اتاق فکر آمريکا راه مبارزه انقلاب اسلامي و جلوگيري از گسترش آن در جامعه جهاني را نفوذ در ميان تک تک افراد و تسلط از درون به آنها دانسته و تنها راه اجراي اين مهم را با ترويج فساد و بي بند و باري در جامعه ايراني دنبال مي کنند.



    به گفته کارشناسان، مسئولان فارسي1 مي کوشند با فرهنگ سازي غلط و عادي سازي مسايل غيراخلاقي در جامعه مسلمان و متمدن ايران بنيان خانواده را در ايران متزلزل کنند.

    فارسي 1 در حدود يکسال پيش توسط روپرت مارداک (چهره رسانه اي جريان صهيونيسم که به امپراطور رسانه مشهور است) تاسيس شد. رابرت مرداک صاحب فارسي وان يهودي استراليايي الاصل به سلطان شيطاني رسانه ها معروف است. وي 60 شبکه تلويزيوني به 13 زبان مختلف دارد و از صهيونيست هاي قدرتمند دنيا به شمار مي رود.
    (سوابق کامل رسانه‌اي مرداک را در انتهاي همين يادداشت بخوانيد)


    مرداک به طور کاملا زيرکانه و با شناختي که از فرهنگ ايرانيان دارد به صورت نرم و کاملا حساب شده، خود را با فرهنگ ايراني همراه کرده است تا بتواند به راحتي و بي هيچ مقاومتي در ميان خانواده ها نفوذ کند.


    در جامعه‌ي ايراني قشري که بيشترين زمان را براي تماشاي تلويزيون مي گذارد و نيز تاثير گذارترين افراد در خانواده ها هستند و اتفاقا علاقه بسياري به سريالهاي دنباله دار نشان مي دهند زنان و به خصوصص زنان خانه دار هستند.


    لذا براي همراه کردن اين قشر سريالهايي را انتخاب کرده اند که تعداد زنان بيشتر از مردان است تا بتوانند با گنجاندن روحيات مختلف درون اين شخصيتها زنان بيشتري را با خود همراه کنند بنابراين با دقت بيشتر به جزئيات زندگي زنان مي پردازد و در پي آنند که به مخاطبان القا کنند که آنها مجازند که براي حل مشکلات خود از روندهاي ساختارشکنانه استفاده کنند.


    مثلا در قبال خيانت همسران خود به جاي عفت ورزيدن، آنها نيز به خيانت روي آورند و جالب آنکه به گونه اي سريال را طراحي مي کنند که حتي مخاطبان نيز اين حق را به آنان مي دهند که خيانت را با خيانت پاسخ دهند و در مقابل به نقش مردان به طور کاملا حاشيه اي مي پردازد و اغلب آنان را به گونه اي به تصوير مي کشند که در راه رسيدن به لذتهاي جنسي و هوسراني هاي خود در حال مبارزه با يکديگرند تا به هدف خود که به دست آوردن يک زن است برسند.


    تکرار زياد اين سريالها در ساعات مختلف اين امکان را براي مخاطبان ايجاد مي کند که سريالها را به طور کامل دنبال کنند و نيز با حذف و سانسور صحنه هاي غير اخلاقي توانسته‌اند سريالها را باب طبع خانواده هاي ايراني درآورند تا بتوانند بي هيچ مانعي وارد خانه هاي ايرانيان شوند و والدين نيز با اطمينان کامل همراه با فرزندان خود به تماشا مي پردازند بي توجه به لطمات فراواني که اين سريالها مي توانند به روح پاک نوجوانان وارد کند.


    رهبر انقلاب در ديدار با هنرمندان به عشق هاي مربعي و مثلثي اشاره کردند و آن را آسيب جدي سريالهاي ايراني دانستند و خواهان رفع اين مشکلات در سينما و تلويزيون شدند و اين نکته دقيقا محور اصلي سريالهاي فارسي 1است.


    در اغلب سريالها ما شاهد جندين نوع از اين عشقها هستيم به طوري که ذهن مخاطب را به شدت به خود مشغول مي کند که بالاخره کدام دو ضلع از اين مربع و مثلث ها به هم مي رسند.


    از محورهاي ديگري که اين شبکه دنبال مي کند عادي سازي روابط نامشروع بالاخص در نوجوانان و استفاده از مشروبات الکلي و دخانيات در اين سنين است و با نمايش اين ها به دنبال از بين بردن قبح اين اعمال در ميان خانواده ها هستند.


    در اين سريالها انساني هايي وجود دارند که دروغ نمي گويند اما به آساني خيانت مي کنند به فقرا کمک مي کنند؛ حرف از خدا و عشق مي زنند اما به راحتي به دختران و زنان تجاوز مي کنند و متاسفانه پيام هاي اخلاقي را از زبان کساني مي شنويم که به کثيفترين گناهان آلوده اند.


    در اين سريالها مادراني هستند که فرزندان نامشروع خود را مانند جان مي دانند و از هيچ کاري براي حفاظت از آنان روي گردان نيستند و با تمام وجود به آنها عشق مي ورزند در مقابل مادراني که فرزندان مشروعي دارند اغلب فرزندان خود را رها کردند و در پي خوشگذارانيهاي خود رفته اند و در جاي جاي فيلمها خانواده هايي به چشم مي خورند که هيچ پيوند خوني بين آنها نيست و اغلب مادران و پدران واقعي ندارند و با نمايش اينها القا مي کنند که اين ازدواج نيست که تعهد را در خانواده ها به وجود مي آورد.


    روند سريال ها به گونه اي است که توجه مخاطب را از معنويات در زندگي دور کرده و به دنبال ارائه تعريف جديدي از زندگي براي افراد است و آن هم زندگي در عيش و مردن در خوشي است اينکه زندگي در پول و لذتهاي حيواني خلاصه مي شود و شخصيتها و قهرمانهاي اين سريالها از هيچ تلاشي براي کسب اين لذائذ ابا نمي کنند از خود فروشي و خيانت گرفته تا رها کردن جگر گوشه هايشان دريغ ندارند.


    البته اين شبکه براي خانواده‌هاي مقيد به ارزش‌هاي اخلاقي هم برنامه دارد. مالکان اين شبکه براي جذب اين دسته ازخانواده‌ها، اقدام به پخش سريال‌هاي شرقي‌اي نمودند که در آنها مسائل اخلاقي تا حدود زيادي رعايت شده است. اين سريال‌هاي عموما کره‌اي، در واقع ترفندي هستند براي جذب مخاطبان اخلاق مدار که به مرور متقاعد شدند که باقي سريال‌هاي اين شبکه را نيز ببينند. سريال‌هاي خواهر دوست داشتني من و افسانه‌ي افسونگر از جمله ‌ي همين سريال‌ها هستند. بدين ترتيب اين بار شاهد اين خواهيم بود که خانواده‌هايي که فقط طالب سرگرمي هستند، در دام اين شبکه مي‌افتند و بي‌آنکه بخواهند، تحت تاثير مضامين سريال‌هاي اين شبکه قرار مي‌گيرند. از همين رو بسياري از کارشناسان، اين شبکه را خطرناکتر از تمام همتايان ماهواره‌اي فارسي زبان خود (مانند ام بي سي پرشيا) مي‌دانند؛ گرچه تجربه‌اي به مراتب کمتر از اين شبکه‌ها دارد.


    بدين ترتيب اگر خانواده‌اي ايراني از چنين آموزه‌هايي تاثير بپذيرند، بنياد بسياري از خانواده‌هاي ايراني از هم خواهد پاشيد و حتما مي‌دانيد که وقتي بنيان خانواده از هم بپاشد، کودکان به درستي تربيت نخواهند شد و چنين کودکاني، ظروف ايده آلي هستند براي پر شدن ازآموزه‌هاي کثيف صهيونيستي. آري! افق ترسيم شده‌ي فارسي 1 اين است که کودکان ايراني در خيابان‌ها بزرگ شوند. آيا روح هاي بزرگ با تربيت متعالي مي‌توانند مبلغان خوبي براي صهيونيستها باشند؟