• وبلاگ : la politique
  • يادداشت : جريان انحرافي
  • نظرات : 18 خصوصي ، 31 عمومي
  • ساعت ویکتوریا

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     <      1   2   3      >
     
    + تورج اکبرى 
    دماوند جايگزين برج آزادي مي شود
    جريان انحرافي و جنجالي حاشيه دولت قصد دارد در عرصه بين المللي قله دماوند را به جاي برج آزادي به عنوان نماد ايران مطرح کند.
    < id=player_api height="100%" width="100%" classid=clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000> <>flowplayer("player", "http://mashreghnews.ir/s/flowplayer-3.1.5.swf");

    به گزارش خبرنگار سياسي مشرق، گفته مي شود دست اندرکاران اين حرکت گفتگوها و پرداخت هايي به برخي گروه هاي گردشگري خارجي و برخي گروه هاي غيرايراني که در زمينه جهانگردي فعال هستند، داشته اند و همچنين قصد دارند دهکده اي تفريحي و توريستي در دامنه دماوند براي تبليغات مدنظر خود ايجاد و گردشگران را در آن محل تغذيه تبليغاتي کنند.

    اين اقدام ظاهرا در همه استانهاي کشور در حال انجام است که يک نماد به عنوان نماد "ايرانيت" در هر استان برجسته سازي و تبليغ شود.

    گفته مي شود کارگروهي در يکي از سازمانهاي زير مجموعه دولت در اين زمينه تشکيل شده و حتي از ايرانيان مقيم خارج نيز دعوت شده که به عنوان سرمايه گذار در استانهاي مختلف و نماد "ايراني" در نظر گرفته شده در هر استان حضور يافته و سرمايه پردازش و گسترش و ايجاد جاذبه هاي توريستي در محل آن نماد را برعهده بگيرند.

    + تورج اکبرى 

    به گزارش مشرق، خبرگزاري فارس صبح امروز (سه شنبه) خبر داد که شوراي عالي انقلاب فرهنگي به تازگي با اعطاي مجوز تأسيس دانشگاه غيرانتفاعي در تهران براي اسفنديار رحيم مشايي، رئيس دفتر رئيس‌جمهور موافقت کرده است.

    اين دانشگاه که دانشگاه «جامع بين‌المللي ايرانيان» نام دارد مؤسسه‌اي غيردولتي-غيرانتفاعي بوده بدون کنکور اقدام به پذيرش دانشجو مي‌کند.

    پيش از اين نيز شوراي عالي انقلاب فرهنگي که انحصار صدور مجوز تأسيس مؤسسات آموزش عالي در استان تهران را در دست دارد، اقدام به صدور مجوز مؤسسه آموزش عالي غيرانتفاعي ابراز براي همسر محمدمهدي زاهدي وزير علوم دولت نهم و مؤسسه آموزش عالي غيرانتفاعي رفاه براي محسن هاشمي رفسنجاني کرده بود.

    دانشگاه جامع بين‌المللي ايرانيان يک دانشگاه غيردولتي بوده که دوره‌هاي آموزشي آن به صورت حضوري در تهران برگزار شده و هيچ‌گونه وابستگي به شوراي عالي امور ايرانيان خارج از کشور که نهادي دولتي است، ندارد.

    + تورج اکبرى 

    به گزارش خبرنگار مشرق، در پي سفر چند ماه قبل اسفنديار رحيم مشايي به عنوان نماينده ويژه دولت ايران به کشور بلاروس و با پيگيري هاي وي، بيش از 700 هزار متر از مرغوبترين زمين هاي شهر مينسک پايتخت کشور اروپايي بلاروس در اختيار شرکت سمگا قرار گرفته است.

    بهانه واگذاري اين زمين به شرکت سمگا که از سوي چند نفر از معاونين سابق مشايي و آقا زاده هاي وابستگان به وي اداره مي شود، ساخت يک دهکده با سبک ايراني در اين زمين ها بوده است.
    همچنين نکته جالب توجه در جريان تاسيس شرکت "پرسپوليس اينوست" از سوي شرکت سمگا، پيوند نزديک مجموعه افراد فعال در جريان فتنه و اطرافيان رحيم مشايي با يکديگر است.

    + تورج اكبري 
    ديدار خصوصي رحيم‌صفوي با مراجع در قم
    مشاور عالي مقام معظم رهبري با برخي علما و مراجع در قم ديدار كرد.

    به گزارش فارس يحيي رحيم‌صفوي صبح امروز براي ديدار با برخي علما و مراجع وارد شهر مقدس قم شد.

    مشاور عالي مقام معظم رهبري در ابتداي سفر خود به قم با آيت‌الله شهرستاني به صورت خصوصي ديدار و گفت‌وگو كرد.

    وي در ادامه ديدارهاي خود با آيت‌الله مكارم شيرازي به صورت خصوصي ديدار و گفت‌وگو كرد.

    برنامه‌ها و ديدارهاي مشاور عالي مقام معظم رهبري و دستيار فرمانده كل قوا در قم كاملا محرمانه و خصوصي برگزار مي‌شود.
    < type=text/java> < src="http://d1.openx.org/ajs.php?zoneid=180579&cb=10475408336&charset=utf-8&loc=http%3A//www.parsine.com/fa/pages/%3Fcid%3D37553&referer=http%3A//www.ghatreh.com/news/7499580.html.%u062F%u064A%u062F%u0627%u0631-%u062E%u0635%u0648%u0635%u064A-%u0631%u062D%u064A%u0645-%u0635%u0641%u0648%u064A-%u0628%u0627-%u0645%u0631%u0627%u062C%u0639-%u062F%u0631-%u0642%u0645.html" type=text/java> < type=text/java> < type=text/java> < src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js" type=text/java> < src="http://d1.openx.org/ag.php" type=text/java>
    + تورج اكبري 
    تحقق استراتژي ريچارد رورتي عليه ايران؛ مکتب ايراني تنها پادزهر اسلام گرايي در ايران ريچارد رورتي، فيلسوف ارشد آمريکايي، در مصاحبه با روزنامه کوريره دلاسراي ايتاليا ملي گرايي را تنها پاد زهر در مقابل اسلام گرايي در ايران دانسته و گفته بود اشراق گرايي اسلامي به زودي در ايران پا خواهد گرفت...
    + تورج اكبري 
    تحقق استراتژي ريچارد رورتي عليه ايران؛ مکتب ايراني تنها پادزهر اسلام گرايي در ايران ريچارد رورتي، فيلسوف ارشد آمريکايي، در مصاحبه با روزنامه کوريره دلاسراي ايتاليا ملي گرايي را تنها پاد زهر در مقابل اسلام گرايي در ايران دانسته و گفته بود اشراق گرايي اسلامي به زودي در ايران پا خواهد گرفت...
    + تورج اکبرى 
    روابط ايران و مصر در مسير طبيعي

    خبرنگار ديگري موضوع سفر هيئت ايراني به مصر را مورد پرسش قرار داد که سخنگوي وزارت خارجه گفت: در رابطه با اين موضوع بايد اشاره کنم که ما سياست مشخص خود را اعلام کرديم ما از روابط خوب و گسترده استقبال مي کنيم و اين به نفع مردم دو کشور و منطقه است.

    دستيار ويژه وزير امور خارجه جمهوري اسلامي ايران با بيان اينکه هر چه سياست همگرايي کشورهاي منطقه مورد توجه قرار بگيرد به نفع منطقه است، گفت: با توجه به تحولات مصر رسيدن به نقطه مطلوب بايد شرايط طبيعي مسير خود را طي کند و ما نيز با همين رويکرد کار را دنبال مي کنيم.

    خبرنگاري با اشاره به اظهارات اخير منوچهر متکي وزير سابق خارجه مبني بر اينکه نبايد نسبت به برقراري رابطه ايران و مصر ذوق زدگي و شتاب به خرج داد نظر مهمانپرست را در اين باره پرسيد که سخنگوي وزارت خارجه با تاکيد بر اينکه اين اظهارات مغايرتي با سياست خارجي ايران ندارد گفت: ما نيز تاکيد مي کنيم که بايد با توجه به واقعيت ها مسير طبيعي طي شود که به همين شکل صورت مي گيرد.


    + تورج اکبرى 
    به اندازه کافي دانش فني داريم

    سخنگوي وزارت خارجه در پاسخ به سئوالي در خصوص ادعاهاي اخير مبني بر همکاري ايران و کره شمالي در حوزه موشک بالستيک گفت: فضاسازي هايي که نسبت به همکاري ايران و کره شمالي در خصوص انتقال فناوري هاي موشکي صورت مي گيرد را بارها رد کرده ايم. اين خبرسازي و فضا سازي ها در جهت اهداف خاصي منتشر مي شود.

    وي در عين حال تاکيد کرد: توانايي و دانش فني کشور ما در حدي است که نيازي به ساير کشورها براي تامين قطعات مورد نياز وجود ندارد.


    + تورج اکبرى 
    واکنش به رسوايي اخلاقي رئيس صندوق بين المللي پول

    مهمانپرست در خصوص رسوايي اخلاقي رئيس صندوق بين المللي پول که مورد سئوال خبرنگاري بود، گفت: پشت صحنه اين قاضيا هم مسائل سياسي است هم فساد اقتصادي که متاسفانه در خيلي از کشورهاي غربي اين مسائل به شکل طبيعي در آمده و متاسفيم سيستمي که براي اداره جهان در نظر گرفته شده با چنين مشکلات عظيمي مواجه است و مشخص است اين سيستم نمي تواند بحران هاي اقتصادي جهاني را حل و فصل کند.

    خبرنگاري در رابطه با قطع پروازها از ايران به يکي از کشورهاي اروپايي و ارتباط آن با محدوديت هاي ارائه سوخت به هواپيماهاي ايراني سئوال کرد که مهمانپرست درواکنش به انجام متقابل اين اقدامات گفت: اقدامي که در رابطه با ارائه نکردن سوخت در هواپيماها در برخي از کشورها صورت مي گيرد غير قانوني و خارج از تعهدات بين المللي است و خود شرکت ها نيز اعلام مي کنند که تحت فشار اين اقدام را انجام داده اند.

    سخنگوي وزارت خارجه تاکيد کرد: اينها بايد توسط مجامع بين المللي محکوم شوند.



    + تورج اکبرى 
    تاثير وزارت احمدي نژاد در نفت بر اوپک

    مهمانپرست در خصوص سئوال ديگر اين خبرنگار مبني بر اينکه آيا تصدي احمدي نژاد بر وزارت نفت و نيرو تغييري در سياست هاي ايران در اوپک ايجاد مي کند گفت: ادغام وزارتخانه هاي مختلف طبق مصوبه مجلس بود که بايد در طول برنامه پنجم تعداد وزارتخانه ها کاهش مي يافت و وزارت نفت و نيرو بر اين اساس ادغام شد که طبيعي است تا زماني که ساختار و شرح وظايف وزارتخانه ها به تصويب مجلس برسد تا مدتي که وزارتخانه وزير نداشته باشد رئيس جمهور مسئوليت را بر عهده مي گيرد و اين به معني تغيير سياست ما در نفت و اوپک نيست ما در اين زمينه سياست اصولي و بلند مدت داريم.

    + تورج اکبرى 

    احتمال رياست مشايي بر اوپک

    رئيس جمهور تا اطلاع ثانوني سرپرستي وزارت نفت را برعهده گرفت تا احتمال حضورش در اجلاس آتي سازمان کشورهاي صادرکننده نفت در وين به عنوان رئيس موقتي اوپک قوت بگيرد.

    به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با آغاز شمارش معکوس براي برگزاري يکصد و پنجاه و نهمين نشست سازمان کشورهاي صادرکننده نفت گمانه زني ها درباره انتخاب رئيس اوپک افزايش يافته است.

    محمود احمدي نژاد رئيس جمهور يکشنبه شب در گفتگوي ويژه خبري شبکه دوم سيماي جمهوري اسلامي ايران گفته است شخصا سرپرستي وزارت نفت را بر عهده گرفت و از اين رو پيش بيني مي شود تا اطلاع ثانوي بزرگترين وزارتخانه دولت با حضور رئيس کابينه دولت دهم مديريت شود.

    از سوي ديگر، پس از گذشته نزديک به چهار دهه رياست سازمان اوپک از ابتداي سال 2011 ميلادي به جمهوري اسلامي ايران واگذار شده است که تغييرات مديريتي در سطح وزارت نفت منجر شده که عملا ايران براي رياست اين سازمان بزرگ نفتي برنامه اي در دستور کار نداشته باشد.

    خبرنگار مهر درباره نحوه انتخاب رئيس اوپک از وزارت نفت کسب اطلاع کرد که دو سناريو براي انتخاب رئيس اوپک وجود دارد.

    در سناريوي نخست احتمال حضور شخص رئيس جمهور به عنوان رئيس اوپک در نشست يکصد و پنجاه و نهمين اين سازمان در وين مطرح است، ضمن آنکه پيش از اين معمولا روساي جمهور کشورهاي عضو اوپک تنها در نشستهاي اجلاس سران حضور پيدا کرده اند.

    در سناريوي دوم هم اين احتمال وجود دارد که رئيس جمهور فردي را به عنوان نماينده ويژه خود براي اجلاس اوپک معرفي کند که نماينده صرفا نيازي نيست که نفتي باشد و حتي امکان معرفي چهره سياسي جنجالي کابينه نيز وجود دارد. در اين ميان، گفته مي شود اگر اين فرد هم معرفي نشود، يکي از ياران وي در وزارت نفت چنين مسئوليتي را برعهده خواهد گرفت.

    در اين ميان، براي معرفي رئيس اوپک به اين سازمان بايد يکسري مکاتباتي با دبير کل انجام شود که هيچگونه محدوديت زماني براي معرفي رئيس جديد اوپک وجود ندارد.

    در نشست يکصد و پنجاه و هفتمين اجلاس وزارتي اوپک با تصميم 12 عضو سازمان کشورهاي صادرکننده نفت، رياست اوپک در سال 2011 ميلادي پس از 36 سال به وزير نفت ايران واگذار شده است.

    يکصد و پنجاه و نهمين نشست عادي و سالانه 13 کشور عضو اوپک خرداد ماه (20 ژوئن2011 ميلادي) به رياست ايران در وين برگزار خواهد شد.
    + تورج اكبري 

    جريان اصولگرايي و فراکسيون اصولگرايان مجلس در انتخابات آتي مجلس چه راهبردي دارد؟

    اعضاي فراکسيون اکثريت مجلس معمولا توسط فعالان سياسي بيرون از مجلس حمايت مي‌شوند و فراکسيون‌هاي مجلس نتيجه انتخابات هستند نه فعالان سياسي انتخابات. جريان اصولگرايي بيرون مجلس تلاش خود را مي‌کند و هنوز هم معتقديم اصولگرايان در حداکثر امکان بايد با هم وحدت کنند، تعريف اصولگرايي شکل گرفته و جامعتين در نشستهاي پر حجم 1 ساله نشستند و بايدها و نبايدهاي اصولگرايي را تعريف کردند و ما هم در جامعه اسلامي مهندسين و جبهه پيروان خط امام و رهبري اعلام کرديم که همين محدوده بايد ها نبايد ها را قبول داريم و بر همين خط اصولگرايي را تعريف مي‌کنيم.

    اگر يک عده بخواهند بگويند اصولگرا هستيم، اما شاخص ها را قبول نداريم ما مي‌گوييم ما شما را قبول نداريم، آنها ممکن است از جرگه اصولگرايي خارج شوند يا عده‌اي بخواهند اسم اصولگرايي را داشته باشند. مثلا اخيرا يک فردي مصاحبه‌اي کرده بود و گفته بود ما تحت عنوان اصولگرايي نمي‌خواهيم تفاهم داشته باشيم و مي‌رويم با اصلاح‌طلبها تفاهم مي‌کنيم؛ ما مي‌گوييم برويد ما مشکل نداريم. آنها ديگر اصولگرا نيستند ما در جامعه اصولگراي خودمان طبق تعريف مشخص، بايد وحدت کامل را داشته باشيم.
    + تورج اكبري 

    اگر اجراي قانون به معني‌ کارگري و قانون گذاري به معني‌ صاحب کار بودن است، پس مجلس صاحب کار است و دولت کارگر.

    اين پاسخ علي?مطهري به گلايه?هاي دو روز پيش رئيس??جمهور است که گفته بود: «برخي ها تصور مي کنند که آنها صاحب کار هستند و دولت کارگر آنان است». به اعتقاد اين نماينده، حتي با اين تعبير هم، دو قوه بايد به وظيفه خود عمل و به آن افتخار کنند.

    به گفته وي، همين برداشت رئيس جمهور از رابطه مجلس و دولت است که منشا? بسياري از مشکلات شده است.

    مشروح گفت?وگوي خبرآنلاين با علي مطهري در خصوص ادغام وزارتخانه?ها و اختلاف نظر دو قوه مجريه و مقننه در خصوص آن را در ادامه بخوانيد:

    از قرار روساي قواي مجريه و مقننه بنا دارند در جلسه?اي به رفع اختلاف بر سر تفسير ماده 53 قانون برنامه پنجم که به ادغام وزارتخانه?ها اشاره دارد، بپردازند تا مساله موجود رفع شود. چقدر اميدواريد که اين جلسه نتيجه بخش باشد؟

    اميد زيادي هست که اين مشکل در ملاقات رييس جمهور و رئيس مجلس حل شود. البته متن ماده‌ ?? قانون برنامه? پنجم توسعه خوب تنظيم نشده است و از آن اين طور فهميده مي شود که مجلس کار ادغام را به دولت واگذار کرده و فقط از او شرح وظايف را براي تصويب خواسته است. ولي‌ با توجه به اين که قانون اساسي‌ حاکم بر قانون برنامه توسعه است مطابق اصل ??? قانون اساسي‌ دولت ملزم به آوردن لايحه ادغام است که شامل نام وزراتخانه‌ها و شرح وظايف وزارتخانه جديد و سپس معرفي‌ وزير براي گرفتن راي اعتماد است.

    البته دولت معتقد است که رفتارش در ادغام وزارتخانه?ها کاملا قانوني بوده و اجراي ماده 53 را از صدر آن آغاز کرده است. يعني ابتدا ادغام را انجام داده و بعد براي آن به مجلس لايحه مي?آورد.

    به نظر من مجلس بايد در ماده‌ ?? به ارسال لايحه از طرف دولت تصريح مي کرد. در زمان تصويب اين ماده نيز برخي‌ نمايندگان از جمله بنده اخطار قانون اساسي‌ داديم اما از طرف رئيس وقت جلسه پذيرفته نشد. در آنجا من گفتم ادغام وزارتخانه‌ها که کدام يک در کدام يک ادغام شود خود يک نوع قانون گذاري است و مطابق اصل ?? قانون اساسي مجلس مجاز نيست وظيفه قانون گذاري خود را به نهاد ديگري واگذار کند.

    به هر حال اميدوارم اين سوء تفاهم ميان دولت و مجلس به زودي حل شود، خصوصا که شوراي نگهبان نيز همان برداشت مجلس را تاييد کرده است. اگر اين تاييد هم نبود تفسير ماده‌ ?? توسط مجلس نيز اين مشکل را حل مي کرد.

    اما آقاي احمدي?نژاد گفته بودند که "مگر مي شود ? ماه وقت وزارتخانه‌ها را براي ادغام معطل کرد و سپس چند ماه ديگر اين پروسه در مجلس ادامه پيدا کند".

    ارائه لايحه ادغام به مجلس به معني‌ معطل ماندن وزارتخانه‌ها نيست، آنها کار خودشان را مي‌‌کنند تا زماني‌ که لايحه تصويب شود و وزير راي اعتماد بگيرد، آنگاه مرحله اجراي زمان بندي شده فرا مي‌رسد، همان راهي‌ که در ادغام وزارت جهاد سازندگي و کشاورزي يا ادغام وزارت صنايع و صنايع سنگين مطابق برنامه سوم توسعه طي‌ شد.

    آقاي رئيس?جمهور اخيرا بار ديگر تکرار کرده?اند که دولت?هاي ايشان اعم از نهم و دهم، قانونمندترين دولت?هاي تاريخ کشورند. اين موضوع را براي کاربران خبرآنلاين، به نظرسنجي گذاشته ايم و تا کنون 86 درصد شرکت کنندگان اعلام کرده?اند که با اين نظر مخالفند. نظر شما در خصوص اين جمله آقاي احمدي?نژاد چيست؟

    اينکه ايشان گفتند "دولت نهم و دولت دهم قانونمندترين دولت?هاي تاريخ کشور هستند"، به شوخي‌ شبيه تر است تا واقعيت . ايشان در اينباره مثال زدند و به اختلاف حساب يک ميليارد دلار اشاره کرده و گفتند "در نهايت مشخص شد که اشتباه از سوي ناظرين بوده است" . در حالي‌ که ديوان محاسبات همچنان بر ادعاي خود پافشاري مي‌کند و پرونده در دادگاه مسکوت مانده است.

    با اين حال به نظر مي?رسد که رئيس?جمهور از تذکرات نمايندگان نسبت به نحوه ادغام وزارتخانه?ها و تاکيد رئيس?مجلس بر لزوم ارائه لايحه?اي براي اين منظور گلايه?مندند و براي همين است که گفته?اند، «برخي‌ تصور مي‌کنند که آنها صاحب کار هستند و دولت کارگر آنان است». نظرشما درباره اين طرز تفکر آقاي رئيس جمهور چيست؟

    همين برداشت آقاي احمدي?نژاد از رابطه مجلس و دولت منشا? بسياري از مشکلات شده است. ايشان نمي‌خواهد قبول کند که دولت صرفا مجري قوانين مصوب مجلس است. اگر اجراي قانون به معني‌ کارگري است و قانون گذاري به معني‌ صاحب کار بودن ، بله مجلس صاحب کار است و دولت کارگر، و هر دو بايد به وظيفه خود افتخار کنند.
    + تورج اكبري 

    رييس جمهور در اجراي ماده 53 قانون برنامه پنجم مصوب مجلس شوراي اسلامي و مصوبه هيئت وزيران در نامه هاي جداگانه‌اي پايان مسووليت صادق محصولي ، علي اکبر محرابيان، و سيد مسعود ميرکاظمي را اعلام کرد.

    به گزارش خبرگزاري مهر، رييس جمهور در اجراي ماده 53 قانون برنامه پنجم مصوب مجلس شوراي اسلامي و مصوبه هيات وزيران در نامه هاي جداگانه‌اي پايان مسووليت مهندس محصولي ،مهندس محرابيان و دکتر ميرکاظمي را اعلام کرده و از خدمات و تلاش هاي آنان قدرداني کرد.

    متن کامل نامه هاي دکتر محمود احمدي نژاد بدين شرح است:

    بسم الله الرحمن الرحيم

    برادر ارجمند جناب آقاي مهندس محصولي

    سلام عليکم

    اينک که در اجراي ماده 53 قانون برنامه پنجم مصوب مجلس شوراي اسلامي و مصوبه شماره 46514.33584 مورخه 1390.2.18 هيات وزيران جمهوري اسلامي مسووليت شما در وزارت رفاه و تامين اجتماعي پايان مي پذيرد صميمانه از همه تلاش ها و خدمات صادقانه شما که نقش موثري در موفقيت هاي دولت خدمتگزار داشته است تشکر و قدرداني مي نمايم.
    مطمئن هستم که همچنان در کنار دولت و در سنگر ديگري در خدمت ملت بزرگ و آرمانهاي الهي انقلاب اسلامي يار برادران و خواهران انقلابي خود در دولت خواهيد بود.

    اميدوارم در ظل توجهات حضرت ولي عصر(عج) در تمام مراحل زندگي و همچنان در انجام وظايف اجتماعي موفق باشيد.

    محمود احمدي نژاد

    بسم الله الرحمن الرحيم

    برادر ارجمند جناب آقاي مهندس محرابيان

    سلام عليکم

    اينک که در اجراي ماده 53 قانون برنامه پنجم مصوب مجلس شوراي اسلامي و مصوبه شماره 46514.33590 مورخه 1390.2.18 هيات وزيران جمهوري اسلامي مسووليت شما در وزارت صنايع و معادن پايان مي پذيرد صميمانه از همه تلاش ها و خدمات صادقانه شما که نقش موثري در موفقيت هاي دولت خدمتگزار داشته است تشکر و قدرداني مي نمايم.

    مطمئن هستم که همچنان در کنار دولت و در سنگر ديگري در خدمت ملت بزرگ و آرمانهاي الهي انقلاب اسلامي يار برادران و خواهران انقلابي خود در دولت خواهيد بود.

    اميدوارم در ظل توجهات حضرت ولي عصر(عج) در تمام مراحل زندگي و همچنان در انجام وظايف اجتماعي موفق باشيد.

    محمود احمدي نژاد

    بسم الله الرحمن الرحيم

    برادر ارجمند جناب آقاي دکتر ميرکاظمي

    سلام عليکم

    اينک که در اجراي ماده 53 قانون برنامه پنجم مصوب مجلس شوراي اسلامي و مصوبه شماره 46514.33593 مورخه 1390.2.18 هيات وزيران جمهوري اسلامي مسووليت شما در وزارت نفت پايان مي پذيرد صميمانه از همه تلاش ها و خدمات صادقانه شما که نقش موثري در موفقيت هاي دولت خدمتگزار داشته است تشکر و قدرداني مي نمايم.

    مطمئن هستم که همچنان در کنار دولت و در سنگر ديگري در خدمت ملت بزرگ و آرمانهاي الهي انقلاب اسلامي يار برادران و خواهران انقلابي خود در دولت خواهيد بود.

    اميدوارم در ظل توجهات حضرت ولي عصر(عج) در تمام مراحل زندگي و همچنان در انجام وظايف اجتماعي موفق باشيد.

    محمود احمدي نژاد
    + تورج اكبري 

    روش نخست

    رئيس‌جمهور ابلاغ مي‌کند که وزارت راه و ترابري در وزارت مسکن، وزارت نفت در نيرو، وزارت رفاه در کار و وزارت صنايع در بازرگاني ادغام مي‌شوند و اين به وزارتخانه‌ها و وزراي مسکن، نيرو، کار و بازرگاني هم ابلاغ مي‌شود که با تشکيل کميته‌اي، شرح وظايف و اختيارات وزارتخانه‌هاي جديد را براي ارايه به دولت تهيه کرده و پس از تصويب در دولت، به مجلس ارايه شود تا به تصويب نمايندگان برسد.

    حال در مراحل اجراي اين روش چه رخدادهايي روي مي دهد:

    1 ـ وزراي راه و ترابري، نفت، رفاه و صنايع بايد وزارتخانه‌هاي خود را به وزراي مسکن، نيرو، رفاه و بازرگاني تحويل داده و خداحافظي کنند.

    2 ـ چهار وزارتخانه جديد ـ که حاصل ادغام هشت وزارتخانه سابق است ـ بايد مسئوليت وظايف جديد را به عهده بگيرند؛ البته اين وظايف، بايد نخست در دولت و سپس در مجلس تصويب و قانوني شود. در اين مدت، وزارتخانه‌هاي ادغام شده، بي‌مسئوليت و وزراي ادغامي بي‌اختيار هستند و وزارتخانه جديد بدون شرح وظايف و اختيارهاي قانوني است و وزراي کنوني مسئول آن، در قبال وظايف جديد، بي‌اختيار و بلاتکليف هستند؛ يعني مدتي هشت وزارتخانه که تبديل به چهار وزارتخانه شده و چهار وزير ادغام ‌شده و چهار وزير وزارتخانه‌هاي جديد، بلاتکليف و با ابهامات بسياري روبه‌رو هستند.

    3 ـ
    در حالي که مجلس شوراي اسلامي بر پايه رأي اعتمادي که پيش از اين داده، وزراي برکنار شده را مسئول و پاسخگو مي‌داند، دولت آنها را هيچ‌کاره دانسته و افزون بر اين، در نشست هاي هيأت وزيران هم شرکت داده نمي شوند.

    در واقع از يک سو،، مجلس وزارتخانه‌هاي جديد را قانوني نمي‌داند و حق دخالت در وزارتخانه ادغامي براي آنها قايل نيست و رئيس مجلس و نمايندگان اين نحوه ادغام را خلاف قانون مي‌دانند و از سوي ديگر، رئيس‌جمهور و برخي اعضاي دولت، اين ادغام‌ها را قانوني دانسته و به اين ترتيب، يکديگر را به انجام خلاف قانون متهم مي‌کنند.

    بنابراين، از فردا، هر وزيري از اين هشت وزير ـ برخي به استناد حرف مجلس و برخي به استناد سخن رئيس‌جمهور ـ مي‌توانند متضاد با هم تصميم بگيرند؛ يعني وزيري بگويد: مجلس گفته قانوني نيست، من نمي‌روم و ديگري بگويد: دولت گفته قانوني است و بايد کار را تحويل بدهيد و...!

    و سرانجام، در پايان اين مناقشات، مصوبه‌اي جديد در مجلس به عنوان استفساريه يا قانوني جديد مبتني بر نظر مجلس، تصويب و براي اجرا به دولت ابلاغ مي‌شود و بايد همه امور به شرايط اول بايد برگردد. به اين ترتيب، پس از مدت زماني کشمکش و معطلي و فشل شدن امور در هشت وزارتخانه ـ که برخي از آنها از قضا بسيار هم حساس هستند مثل نفت، نيرو و راه ـ روش معقول و غيرعجولانه براي ادغام آغاز خواهد شد؛ حال آن‌که انبوهي از سوءتفاهم، اختلاف، خاطرات تلخ و تبعات کاري معوق و... بر جاي خواهد ماند!

     <      1   2   3      >