• وبلاگ : la politique
  • يادداشت : خرمشهر
  • نظرات : 1 خصوصي ، 355 عمومي
  • درب کنسرو بازکن برقی

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     
    + تورج 
    مسئولين پاسخ دهند؛
    هرچند بنا به گفته هاي نماينده اروميه، افکار عمومي، تازه از بلوکه شدن اموال ايران در صربستان آگاه شده اند، هنوز کسي نمي داند صربستان به چه دليل، اين اموال را بلوکه کرده و نهادهاي مسئول، تاکنون چه کارهايي در اين زمينه انجام داده اند، چون اين موضوع همچنان در پرده اي از ابهام است و...
    در حالي در چند روز گذشته، لايحه موافقتنامه همکاري ايران و صربستان در زمينه پزشکي و دامپزشکي، به تصويب مجلس شوراي اسلامي رسيد که در خلال مباحث انجام گرفته در مجلس، درباره اين لايحه نکات جالبي مطرح شده است.

    به گزارش «تابناک»، قاضي پور، نماينده اروميه و سوداني، نماينده اهواز به عنوان مخالفان اين لايحه سخن گفتند و اين موافقتنامه را به منزله مشروعيت بخشي به رژيم نسل کش صربستان دانستند.

    سوداني اين موافقنامه را همچنين مخالف اصول 11 و 13 قانون اساسي دانست، اما نماينده دولت در پاسخ به اظهارات مخالفان، کشور صربستان کنوني را متفاوت از صربستاني که به نسل کشي اقدام کرده دانست و اظهار داشت: ما با عراق هم جنگ داشتيم، ولي امروز با اين کشور در حوزه هاي گوناگون ارتباط داريم. صربستان هم به مانند عراق است؛ افزون بر اينکه محور اين لايحه علمي و تحقيقاتي است.

    اما قاضي پور که از اين پاسخ ها قانع نشده بود، با بيان اينکه ??.? ميليون دلار از پول‌هاي اقتصاد کشور ما از سوي صربستان بلوکه شده است، افزود: از کجا معلوم که اموال دامپزشکي ما را نيز بلوکه نکنند؟ ما از نماينده دولت، خواستار توضيح بيشتري در اين باره هستيم.

    اين در حالي است، هر چند بنا بر گفته هاي نماينده اروميه، افکار عمومي تازه از بلوکه شدن اموال ايران در صربستان آگاه شده اند، هنوز کسي نمي داند صربستان به چه دليل اين اموال را بلوکه کرده و نهادهاي مسئول تاکنون چه کارهايي در اين زمينه انجام داده اند، چون اين موضوع همچنان در پرده اي از ابهام است. ولي واقعا چه تضميني هست که اين کشور اموال و سرمايه گذاري هاي آينده ايران را بلوکه نکند؟

    اکنون پرسش اين است؛ چرا چنين اطلاعاتي در زمينه اموال و دارايي هاي مردم ايران در بيرون کشور ـ که اتفاقا بلوکه شده است ـ تنها در چنين محفل هايي مطرح و البته بدون پيگيري رها مي شود و از سرنوشت اين پول ها خبر و اطلاعي به مردم و افکار عمومي داده نمي شود؟

    چرا وزارت خارجه و وزارت امور اقتصاد و دارايي در اين زمينه اطلاعاتي به مردم نمي دهند؟ آيا چنين بحث هايي، بايد تنها در حين تصويب يک لايحه مطرح و سپش فراموش شود؟