• وبلاگ : la politique
  • يادداشت : خرمشهر
  • نظرات : 1 خصوصي ، 355 عمومي
  • تسبیح دیجیتال

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     
    + تورج اكبري 
    هر ايراني با غيرتي از مساله جدا سازي ايران و هرگونه نظر خارجي هاي بر گوشه گوشه خاک کشورش ناراحت مي شود اما ظاهرا بعضي از افراد هستند که همه جوره حاضرند کشور را به تاراج فروش بگذارند و با خوش خدمتي به خارج نشينان براي خود عزت و احترامي بتراشند .

    داستان تلاش برخي که سال ها تلاش کردند به جدايي کردستان از ايران دامن بزنند نيز از اين دسته است. اما براي اينکه بدانيم چه کساني دوست دارند وطن خود را به حراج بگذارند «بولتن نيوز» در سه بخش به بررسي اين افراد پرداخت. . .

    1- کنفرانس کانادا – کنفرانسي که حال اپوزيسيون برگزار کرده يا هر سازمان ديگري ، خود مبحث جداگانه اي است . اما گروهي که هنوز فکر شان رشد چنداني نداشته است آن را ايران فدرال مي نامند ؛ يعني اگر در اينده ايران، تغييراتي رخ داد، انگاه حضرات به بهانه فدرال بودن و ملت – ملت کردن، ايران را تکه و پاره کنند.

    از نظر آزادي بيان، در دنياي امروز، مبارک شان باشد؛ مي توانند هر سخني را بيان کنند؛ اما نکته قابل توجه اين است که خود را کفيل و کيل و وصي ايران ننامند، مثلا کسي تحت عنوان دبيرکل حزب دمکرات کردستان ايران در اين مراسم حضور مي يابد و خود را نماينده ملت کرد معرفي مي کند.

    به زبان بسيار محترمانه بايد گفت ايشان مسئول يک سازمان يا نهاد محلي کردستان است و نه جامعه کردستان [ اين حزب يادگار تلاش سياسي شادروان قاضي محمد است که ايراني تر از هر ايراني بود و نمي خواست که يک وجب از مهاباد در اختيار اجانب قرار گيرد.

    اين افراد دنباله رو آرمان قاضي محمد نبوده و نيستند و نه شان و منزلت قاضي محمد با مصطفي بارزاني قابل قياس است.

    2. گروهي هم مانند حزب ناشناخته PAK خواهان بازگشت به تاسيس جمهوري مهاباد شده اند. مي دانيم که جمهوري مهاباد حاصل تشويق روس ها در ايران بود که مي خواست در شمال غربي ايران ، خط مشي تازه اي را بيازمايد و به تبليغ ناسيوناليسم افراطي پرداخت .

    جمهوري آذربايجان و جمهوري مهاباد درست شدند که اولي در آذر 1324 و دومي در بهمن همان سال حکومت خودمختار خود را در تبريز و مهاباد اعلام کردند و جمهوري مهاباد نقطه عطف آغاز فعاليت سياسي در کردستان بود و حتي بر ادب و هنر کردستان ايران و عراق و ترکيه هم تاثير گذار بود و سالهاست که مورد بررسي و نقد قرار مي گيرد.

    3. العربيه خبر داد که " نمايندگان اقوام و اقليت هاي ايراني روز دوشنه 23 / 5 / 2011 در کنگره آمريکا براي بررسي اوضاع جاري در ايران سميناري تحت عنوان " مليت ها ، اقوام واقليت هاي اتنيکي ومذهبي در محاصره حکومت ايران " برگزار کردند.

    در اين سمينار نمايندگان برخي از احزاب وتشکل هاي ايراني مخالف جمهوري اسلامي و همچنين تعدادي از نمايندگان کنگره وکارمندان ارشد آن شرکت داشتند".