به گزارش مشرق، مهر به نقل از خبرگزاري فرانسه نوشت، بر اساس حکم اين دادگاه "حسني مبارک" رئيس جمهوري سابق مصر، "احمد نظيف" نخست وزير و "حبيب العادلي" وزير کشور رژيم وي در اتهام وارد کردن خسارت به منافع ملي مجرم شناخته شدند.بر اين اساس اين سه نفر در جريان اعتراضات ضد دولتي مردم مصر در ماه ژانويه با مسدود کردن شبکه اينترنت و مخابرات کشور دهها ميليون يورو به اقتصاد اين کشور صدمه وارد کرده اند.بنا بر حکم دادگاه اين ميزان خسارت تعيين شده بايد توسط اين افراد و از محل داراييهاي شخصي آنان به دولت مصر پرداخت شود.مبارک 83 ساله در حال حاضر براي انجام تحقيقات بيشتر در يک بيمارستان واقع در شرم الشيخ در بازداشت به سر مي برد.
به گزارش مشرق،روزنامه گل نوشت: قلعهنوعي که البته از قديم رابطه چندان مناسبي با حجازي نداشته، فردي مردمدار است که تحت هيچ شرايطي حضور در مجالس ختم يا شادي نزديکان را از دست نميدهد. با اين حال او در کمال تعجب همگان در مجلس ترحيم اسطوره فوتبال ايران حاضر نشد.در اين زمينه گفته ميشود قلعهنوعي به اين دليل در مجالس مختلف حجازي حاضر نشده که بيم داشته هواداران حجازي برخوردهايي با وي داشته باشند چيزي که البته با توجه به شرايط احساسي آنها خيلي هم بعيد به نظر نميرسيد.قلعهنوعي حتي تماسهايي تهديدآميز داشته که در صورت حضور در مجلس ختم حجازي مورد ضرب و شتم قرار ميگيرد. البته امير نه به دليل ترس از اين اتفاقات که به دليل لزوم آرامش در مراسم يادبود، قيد حضور در اين مجلس را زد.قلعهنوعي قصد دارد به صورت خصوصي به خانه مرحوم حجازي برود و شخصا فقدان وي را به خانوادهاش تسليت بگويد. قلعهنوعي پيش از فوت ناصر حجازي، براي ديدار از وي به بيمارستان کسري رفته بود که در آنجا با برخورد بد بعضي هواداران مواجه شد.
به گزارشمشرق، مهر به نقل از رويترز نوشت، با گذشت يک سال از حمله صهيونيستها به کاروان کمک رساني غزه "بان کي مون" خواستار توقف اعزام کاروان مشابه ديگري به اين منطقه شد.
با وجود تهديدهاي رژيم صهيونيستي، گروههاي فعال حقوق بشر با جمع آوري کمکهاي مردمي از سراسر جهان و به منظور شکستن محاصره غزه اقدام به راه اندازي کاروان کمک رساني ديگري به سوي اين منطقه کرده اند.
اين در حالي است که تحقيقات سازمان ملل متحد درباره حمله وحشيانه صهيونيستها به کاروان بي دفاع آزادي در سال گذشته همچنان بي نتيجه مانده است.
بان همچنين از رژيم صهيونيستي خواست در رويارويي با کاروان مذکور با مسئوليت پذيري بيشتري عمل کرده و از دست زدن به خشونت خودداري کند.
هفته گذشته يک موسسه مردم نهاد ترکيه از حرکت ?? فروند کشتي حامل کمکهاي بشردوستانه به سوي نوار غزه خبر داد که در آن ?? سازمان غير دولتي و ???? فعال از اقصي نقاط جهان حضور دارند
فروش غير مستقيم يک نفت کش از سوي يک کمپاني بزرگ اسراييلي به ايران و متعاقب آن، تحريم اين شرکت از جانب آمريکا، جنجال تبليغاتي بزرگي ايجاد کرده است.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از سايت ايران هستهاي، ماجرا از اين قرار است که وزارت خارجه آمريکا روز چهارشنبه 4 خرداد 1390 (24 مه 2011) 7 شرکت را به بهانه کمک به ايران در بخش انرژي تحريم کرد که شرکتي اسراييلي به نام گروه برادران اوفر و شرکت تابعه آن تانکر پاسيفيک مستقر در سنگاپور، دو شرکت از ميان آن 7 شرکت بود.
دولت آمريکا در بيانيه خود اعلام کرد؛ اين دو شرکت، همراه با شرکت آسوشيتد شيپ بروکينگ از موناکو به علت نقش شان در معامله سپتامبر 2010 که طي ان يک فروند نفت کش به ارزش 8 ميليون و 650 هزار دلار به شرکت خطوط کشتي راني جمهوري اسلامي فروخته شد مجازات ميشوند. به گفته وزارت خارجه آمريکا شرکتهاي تانکر پاسيفيک و گروه برادران اوفر هوشياري لازم را به عمل نياوردند و به اطلاعات روشن و قابل دستيابي دال بر اينکه با ايرانيان معامله ميکردند، توجه نکردند.
انتشار اين بيانيه از جانب وزارت امور خارجه آمريکا يک جنجال رسانهاي وسيع ايجاد کرد.
نخستين نکته در اين جنجال رسانهاي اين بود که اين بيانيه درست همان روزي منتشر شد که بنيامين نتانياهو نخست وزير رژيم غاصب صهيونيستي با حضور در کنگره آمريکا نطقي آتشين انجام داده و از عدم اجراي جدي تحريمهاي اعمال شده عليه ايران توسط کشورهاي مختلف جهان به شدت انتقاد کرده بود. انتشار اين بيانيه به سرعت اين پرسش را بوجود آورد که اسراييل که خود قادر به جلوگيري از روابط تجاري شرکتهايش با ايران نيست، چگونه اينطور گستاخانه به جهان امر و نهي ميکند؟
نکته دوم اين بود که اين بيانيه روابط نه چندان دوستانه اسراييل و آمريکا را هر چه بيشتر بحراني کرده است. بنيامين نتانياهو نخست وزير اسراييل و باراک اوباما رئيس جمهور آمريکا طي روزهاي اخير درباره يک فرمول مناسب براي دستيابي به سازش با فلسطينيان وارد جنگ لفظي بي سابقهاي شدهاند. اوباما اعلام کرده کشور مستقل فلسطيني بايد در مرزهاي 1967 تاسيس شود اما نتانياهو گفته است که اسراييل هرگز به مرزهاي 1967 برنخواهد گشت. برخي منابع اسراييلي از جمله يک منبع بي نام و نشان که روز جمعه 6 خرداد با نيويورک تايمز گفتوگو کرده احتمال دادهاند که انتشار اين بيانيه، اقدامي عمدي و نوعي مقابله به مثل از جانب آمريکا براي تحقير نتانياهو به سبب مخالفت علنياش با اوباما در کنگره بوده است.
سفير جمهوري اسلامي ايران در مينسک دعوتنامه رئيس جمهور کشورمان از همتاي بلاروسي براي شرکت در اجلاس بينالمللي مبارزه با تروريسم را تقديم وزير خارجه اين کشور کرد.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از اداره کل اطلاعات و مطبوعات وزارت امور خارجه، سيد عبدالله حسيني سفير جمهوري اسلامي ايران در مينسک به منظور تقديم دعوتنامه محمود احمدينژاد رئيس جمهور کشورمان از الکساندر لوکاشنکو رئيس جمهور بلاروس براي شرکت در اجلاس بينالمللي مبارزه با تروريسم با «سرگئي مارتينف» وزير امور خارجه بلاروس ملاقات کرد.
در اين ديدار موضوعاتي همچون لزوم برگزاري اجلاسهايي مشابه، ضرورت توسعه روابط دوجانبه و سرعت بخشيدن به اجراي تفاهمنامهها مورد بحث و بررسي قرار گرفت.
سلطان برونئي در ديدار وزير خارجه کشورمان گفت که مشتاقانه در انتظار سفر به ايران در فرصتي مناسب و در پي دعوت محمود احمدينژاد است.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از اداره کل اطلاعات و مطبوعات وزارت امور خارجه، علياکبر صالحي وزير امور خارجه کشورمان که در برونئي به سر ميبرد امروز (شنبه) در ديدار با سلطان حسن البولکيا سلطان برونئي سلامهاي گرم محمود احمدينژاد رئيس جمهوري اسلامي ايران را به وي ابلاغ کرد.
صالحي در اين باره گفت: ايران و برونئي داراي روابط خوب سياسي هستند، لذا بايد تلاش کنيم از اين سنگ بناي محکم براي گسترش همکاريها در ساير زمينهها و کيفي و متنوع کردن همکاريها استفاده کنيم.
وي با اشاره به مذاکرات سازنده روز گذشته، زمينههاي همکاري دو کشور در حوزههاي گردشگري، بهداشتي، آموزشي و سرمايهگذاري مشترک را تصريح کرد.
يک مفتي سعودي گفت که ساختمان هاي اصلي فرودگاه جديد ملک عبدالعزيز در جده به بخش هايي از اعضاي بدن زن و مرد شبيه است.
به گزارش فارس به نقل از شبکه خبري العالم ، " شيخ علي بقنه الشهراني " با انتشار فيلمي بر روي پايگاه اينترنتي يوتيوب که شمار زيادي بازديد کننده داشته است ، تاکيد کرد برخي از ساختمان ها در عربستان سعودي ، ظاهري غيرقابل قبول دارند و به عنوان مثال ساختار فرودگاه ملک عبدالعزيز در جده مانند بدن زن و برج مراقبت آن به شکل دستگاه تناسلي مرد طراحي شده است.
وزير امور خارجه ايران که در راس هياتي به سه کشور شرق آسيا سفر کرده بود بامداد روز يکشنبه از بندر سري به گاوان مرکز برونئي دارالسلام به تهران بازگشت.
به گزارش ايرنا، دکتر "علي اکبر صالحي" در نخستين مرحله از سفر خود به کشورهاي شرق آسيا با حضور در پکن با "شي جين پين" معاون رييس جمهور و "يانگ جيه چي" وزير امور خارجه چين ديدارهاي جداگانه و گفت و گوهاي مشترکي را در مورد مسائل دوجانبه، منطقه اي و بين المللي داشت.
تقويت راههاي گسترش همکاريهاي اقتصادي و افزايش مبادلات تجاري کنوني ايران از حجم 30 ميليارد دلار، رايزني در خصوص تحولات خاورميانه و شمال آفريقا از جمله موضوعات مطرح ميان صالحي و مسوولان چيني بود.
شي جين پين معاون رييس جمهور چين در ديدار صالحي تاکيد کرد که چين سياست دوستي با ايران را در هر شرايط بين المللي تغيير نخواهد داد و با رويکردي صميمي و هدفي روشن روابط را با جمهوري اسلامي ايران به پيش مي برد.
رييس دستگاه ديپلماسي ايران در بخش مياني سفر خود در شانزدهمين اجلاس وزيران خارجه جنبش عدم تعهد "نم" که مقارن با پنجاهمين سالگرد تاسيس اين جنبش بود شرکت کرد.
ايران از سال 2012 (سال آينده) رياست جنبش عدم تعهد را به عنوان دومين مجمع سياسي بزرگ جهان پس از سازمان ملل برعهده مي گيرد.
ايران به همراه مصر و کوبا، تروئيکاي نم را تشکيل مي دهد که محور اصلي هدايت و رهبري 120 کشور جهان در مسير عالي اين جنبش را برعهده دارد.
يک رسانه عربي که به خصومت ورزي با جمهوري اسلامي ايران مشهور است، به نقل از آنچه منابع امنيتي مصر خوانده مدعي بازداشت يکي از اعضاي هيئت ديپلماتيک ايران در قاهره شد.
به گزارش خبرگزاري مهر، العربيه مدعي شد منابع امنيتي مصر شب گذشته اعلام کردند قاسم الحسيني به دليل انتقال اطلاعات در قاهره بازداشت شده است.
شبکه وابسته به عربستان سعودي به جزئيات بيشتري درباره خبر ادعايي خود اشاره نکرده است.
اين در حالي است که وزارت امور خارجه مصر نيز اعلام کرد که اطلاعات فوري و دقيق درباره اين موضوع ندارد.
خاطرنشان مي شود در پي سقوط رژيم ديکتاتوري "حسني مبارک"، "نبيل العربي" وزير امور خارجه مصر ماه آوريل پس از ديدار با يک مقام ايراني از آمادگي قاهره براي از سرگيري روابط ديپلماتيک با تهران خبر داده بود.
روابط ديپلماتيک مصر و ايران پس از انقلاب اسلامي ايران در سال 57 و امضاي توافقنامه صلح ميان قاهره و تل آويو قطع شده بود و هر دو کشور داراي دفتر حافظ منافع بودند.