• وبلاگ : la politique
  • يادداشت : داوري
  • نظرات : 0 خصوصي ، 26 عمومي
  • آموزش پیرایش مردانه اورجینال

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     <      1   2      
     
    + تورج اکبرى 
    نامه آتش بس قذافي به کنگره امريکا

    گفته مي‌شود نامه‌اي سه صفحه‌اي از جانب ديکتاتور ليبي به کنگره آمريکا ارسال و مذاکرات آتش‌بس در آن درخواست شده است.

    به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري آلمان، نامه‌اي که گفته مي‌شود از جانب قذافي نوشته شده به کنگره آمريکا اعلام کرده است وي آماده مذاکره به‌منظور آتش‌بس در اين درگيري سه ماهه است.

    بر اساس گزارش‌هاي شبکه خبري "اي‌بي‌سي‌نيوز " و روزنامه "پولتيکو "ي آمريکا مقامات کنگره اعلام کردند که در حال بررسي اصالت اين نامه هستند.

    در اين نامه سه صفحه‌اي، قذافي گفته که سپاسگزار "گفت‌وگوهاي انديشمندانه درباره اين موضوعات " است.

    قذافي در اين نامه نوشته است: ما آماده‌ايم تا با طرف‌هاي داخلي مناسب در مذاکرات به رهبري آمريکا شرکت کنيم. اجازه دهيد نابودي را متوقف و مذاکراتي را براي يافتن راه‌حلي صلح‌آميز براي ليبي آغاز کنيم.

    در اين نامه که در تاريخ 9 ژوئن 2011 به امضاي "معمر قذافي فرمانده انقلاب بزرگ " رسيده، آمده است: ملت ما نبايد مجددا توسط اروپايي‌ها مورد استعمار قرار گيرد. کشور ما نبايد دوباره تقسيم شود.

    وي همچنين خواستار کمک‌هاي بشردوستانه و ايجاد توافق ميان گروه‌هاي داراي اختلاف در درون ليبي شده است.


    شنبه 21 خرداد 1390 10:44
    + تورج اکبرى 
    عمرو موسي: ايران و اعراب بايد با هم گفتگو کنند

    نامزد احتمالي انتخابات رياست آينده مصر که دوره‌اش بر رياست اتحاديه عرب پايان يافته است، ايران را کشوري مهم در منطقه دانست و گفت: اعراب و ايران منافع مشترکي دارند که بايد درباره آنها با يکديگر هماهنگي‌هاي لازم را به‏عمل آورند.

    به گزارش فارس، "عمرو موسي " دبيرکل اتحاديه عرب در خصوص مسائل فلسطين، اوضاع جاري در مصر و جهان عرب و برنامه انتخاباتي‌اش به عنوان کانديداي انتخابات رياست جمهوري و ديدگاهش نسبت به مصر پس از انقلاب سخن گفت.

    *اعراب و ايران به‎دليل منافع مشترک بايد با هم گفت‌وگو کنند

    + تورج اکبرى 
    قطعنامه عليه سوريه به تصويب رسيد ايرنا- سفير سوريه در آژانس در واکنش به تصويب قطعنامه شوراي حکام که موضوع هسته اي اين کشور را به شوراي امنيت سازمان ملل ارجاع داده است ,گفت که اين قطعنامه براساس اطلاعات فاقد اعتماد و اطمينان به تصويب رسيده است.
    برخي از کشورهاي عضو شوراي حکام در قطعنامه اي که عصر روز پنجشنبه در نشست شوراي حکام به تصويب رسيد موضوع سوريه را به شوراي امنيت ارجاع دادند.
    "بسام سباق" سفير سوريه در آژانس در گفت وگوي اختصاصي با خبرنگار ايرنا در وين در باره اين قطعنامه گفت:جاي تاسف است که شوراي حکام آژانس بين المللي انرژي اتمي, اين موضوع را به تصويب رساند.
    وي تاکيد کرد:قطعنامه به تصويب رسيده عليه سوريه ,براساس احتمالات گزارش مديرکل بوده و حاوي اطلاعاتي مي باشد که فاقد اطمينان و اعتماد است.
    قطعنامه مذکور توسط کشورهاي آمريکا,آستراليا, بلژيک ,کانادا,جمهوري چک , دانمارک , فرانسه , آلمان ,ايتاليا,کره جنوبي ,هلند, پرتغال و انگليس به شوراي حکام ارائه شده بود.
    اين قطعنامه با 17راي مثبت ,6 راي منفي , 11راي ممتنع و يک کشور غايب در جلسه به تصويب رسيد.
    مخالفان اين قطعنامه کشورهاي چين ,اکوادور, پاکستان,روسيه ,ونزوئلا و آذربايجان بودند.
    مغولستان يکي از اعضاي شوراي حکام در هنگام راي گيري غايب بود.
    اعضاي شوراي حکام شامل 35کشور مي باشند.
    + تورج اکبرى 
    ترکيه به قذافي تضمين داد رجب طيب اردوغان ديروز جمعه گفت کشورش در صورتيکه معمر قذافي ليبي را ترک کند به وي تضميني را پيشنهاد داده است اما آنکارا هنوز هيچ پاسخي از طرابلس دريافت نکرده است.

    وي در مصاحبه با تلويزيون "ان تي وي " ترکيه گفت: به نظر مي‌رسد قذافي هيچ راهي جز ترک ليبي از طريق تضميني که به او ارائه مي‌دهيم ندارد.
    + تورج اکبرى 
    جزئيات توافق جديد بنزيني تهران - کابل معاون وزير نفت با اشاره به امضاي توافق نامه جديد بين ايران و افغانستان براي صادرات بنزين و گازوئيل از آغاز صادرات سوخت هواپيما خبر داد و اعلام کرد: در صادرات فرآورده هاي نفتي هيچ‌گونه تخفيفي نمي‌دهيم.

    عليرضا ضيغمي در گفتگو با مهر با اشاره به انجام دور جديد مذاکرات نفتي ايران و افغانستان در تهران، گفت: توافقنامه اوليه اي براي صادرات 300 هزار تن انواع فرآورده هاي نفتي بين مقامات دو کشور امضا شده است.

    مديرعامل شرکت ملي پالايش و پخش فرآورده هاي نفتي با تاکيد بر اينکه مطابق با اين توافق نامه قرار است 70 درصد صادرات فرآورده نفتي صادراتي به افغانستان را گازوئيل تشکيل دهد، تصريح کرد: 20 درصد حجم صادرات سوخت مايع به اين کشور همسايه را بنزين و 10 درصد را سوخت هوايپما تشکيل خواهد داد.
    + تورج اکبرى 
    دستور رئيس جمهور براي پيگيري روابط ايران با ونزوئلا، اکوادور و بلاروس رييس جمهوري بر ضرورت ايجاد همکاري هاي پايدار سياسي، اقتصادي با کشورهاي مستقل و ضد استکباري تاکيد کرد و گفت: حمايت از کشورهاي انقلابي و مستقل دنيا از سياست هاي راهبردي و اصولي جمهوري اسلامي ايران است .

    به گزارش ايرنا از پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري، محمود احمدي‌نژاد شب گذشته در نشست پيگيري و بررسي راهکارهاي تقويت روابط و گسترش همکاري‌هاي جمهوري اسلامي ايران و کشورهاي ونزوئلا، اکوادور و بلاروس افزود: دستگاه ديپلماسي و مجموعه دولت بايد اين موضوع را در دستور کار خود قرار داده و با جديت پيگيري کنند.

    + تورج اکبرى 
    گزارش سازمان ملل درباره توان دفاعي ايران

    سازمان ملل متحد در گزارشي با اشاره به پيشرفت ايران در زمينه توسعه موشکهاي دوربرد اذعان کرد که ايراني ها در ظرف مدت کمتر از 6 ماه موشکهاي سجيل و شهاب 3 را آزمايش کردند که هر کدام از آنها برد بيش از هزار کيلومتري را دارند.

    به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روزنامه هاآرتض، سازمان ملل متحد در گزارشي اعلام کرد جمهوري اسلامي ايران در سال گذشته تلاشهاي خود را براي گسترش موشکهاي دوربرد آغاز کرده است.

    + تورج اکبرى 
    رفتار ناشايست و توام با توهين و ضرب و شتم نيروهاي امنيتي فرودگاه نجف اشرف با زائران ايراني پرواز 113 روز چهارشنبه 17 خردادماه جاري نجف اشرف ـ تهران و تاخير 12 ساعته اين پرواز تاکنون با هيچ واکنشي از سوي عراقي ها براي عذرخواهي و برخورد با عوامل اين رفتار همراه نبوده است.
    به گزارش مشرق به نقل از تابناک، برخي از مسافران پرواز 113 هواپيمايي «العراقيه» که قرار بود ساعت 10 صبح روز چهارشنبه از نجف اشرف به سوي تهران حرکت کند پس از آنکه ساعت ها با تاخير همراه شد اعتراض مسافران ايراني را در پي داشت که اين اعتراض برحق با توهين، تحقير و ضرب و شتم برخي مسافرين همراه گشت و تأسف بارتر اينکه يکي از مسافرين به شکل وحشيانه اي مورد اذيت قرار گرفت و اگر پا درمياني مقامات کنسولگري و يکي از شخصيت هاي سياسي ـ مذهبي عراق نبود اين مسافر توسط نيروهاي امنيتي در حال بازداشت شدن بود
    + تورج اکبرى 
    با ورود به بيست و پنجمين سال بازگشايي پرونده وصول بدهي‌هاي نفتي از نيکاراگوئه، تاکنون پيشنهادهاي متعدد تهران براي دريافت بدهي با موافقت دولت ماناگوآ روبرو نشده است.

    به گزارش مشرق به نقل از مهر، رئيس جمهوري سه سال پيش قانون وصول مطالبات معوق جمهوري اسلامي ايران از کشورهاي سودان، تانزانيا، نيکاراگوئه، اردن و کره شمالي را به وزارت اقتصاد و دارايي، بانک مرکزي و وزارت نفت ابلاغ کرد و قرار بود با ايجاد کارگروهاي مشترک شرايط براي وصول برخي از اين بدهي ها به خزانه ملي دنبال شود.

    اين در حالي است که با ورود به بيست و پنجمين سالگرد فروش نفت ايران به نيکاراگوئه، هنوز وجوه حاصل از صدور اين کالاي استراتژيک اقتصادي به خزانه کشور واريز نشده است.

    ايران در سال 1986 ميلادي چند محموله نفت خام به ارزش تقريبي حدود 53 ميليون دلار به نيکاراگوئه صادر کرد که با گذشت حدود 25 سال و احتساب بهره هاي متعلقه و تاخير در بازپرداخت حجم اين بدهي به 164 ميليون دلار افزايش يافته است.

    + تورج اکبرى 
    وزارت دادگستري رژيم صهيونيستي طي سال گذشته ميلادي بيش از ??? پرونده در زمينه رشوه‌خواري افسران و نيروهاي پليس اين رژيم باز کرده است.
    به گزارش مشرق به نقل از برنا، وزارت دادگستري رژيم صهيونيستي طي سال گذشته ميلادي بيش از ??? پرونده در زمينه رشوه‌خواري افسران و نيروهاي پليس اين رژيم باز کرده است.

    اين روزنامه مي‌افزايد: پرونده‌هاي رشوه خواري در چند پرونده جنايي بررسي شده است از جمله اين پرونده‌ها ?? مورد گمراه ساختن دستگاه قضايي، ?? پرونده سرقت، ?? پرونده قاچاق سلاح، ?? پرونده مربوط به قاچاق مواد مخدر، هفت پرونده مربوط به تجاوز جنسي، ?? پرونده مربوط به باج‌خواهي و چهار مربوط به دستبرد به بانکها است.
    + تورج اکبرى 

    به گزارش گروه بين الملل مشرق، شيخ "خالد بن حمد آل خليفه" وزير خارجه بحرين در گفتگويي با روزنامه آمريكايي واشنگتن پست به دفاع از حسني مبارك ديكتاتور مخلوع مصر پرداخته و گفت كه وي مستحق برخوردي بهتري است.
    وي كه خود نيز يكي از اعضاي خاندان استبدادي حاكم بحرين است و اين روزها كشورش دستخوش انقلاب مردمي براي براندازي رژيم كنوني است، به اعلام همبستگي مصر در زمان حسني مبارك با بحرين براي مقابله با ايران اشاره كرده و اين مواضع را ستود.
    شيخ خالد ادامه داد كه كشورهاي عربي بسياري نيز با اين عقيده موافقند كه بايد برخورد بهتري با حسني مبارك شود، اما چيزي كه الان مهم است، اين است كه مصر نبايد از روندي كه انور سادات رئيس‌جمهور اسبق مصر براي آن تعريف كرده است، فاصله بگيرد.
    دولت مصر به رياست انور سادات اولين كشور عربي بود كه با رژيم اشغالگر قدس توافق سازش امضا كرده و پيشرو عادي سازي روابط با رژيم صهيونيستي شد.
    وزير خارجه رژيم در حال سقوط بحرين در اين سخنان از رژيم صهيونيستي نيز دفاع كرده و گفت: با وجود اختلافاتي كه ما با اسرائيل داريم، اما نبايد توافقنامه‌هاي سازش با اسرائيل را كنار بگذاريم.
    وي با چراغ سبز دادن به تل‌آويو براي آغاز مناسبات رسمي ميان دو طرف گفت: حتي اگر از كساني كه در رأس حكوت اسرائيل هستند نيز خوشمان نيايد، اما در نهايت، اين كشوري است كه مي‌تواند شريك خوبي باشد و در آينده مي‌توان با آن تعامل داشت.
     <      1   2