افشاگری احمدی نژاد کاری علوی و اباذری بود

روح الله حسینیان
افشاگری احمدی نژاد کاری علوی و اباذری بود

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: افشاگری احمدی نژاد یک کار علوی و اباذری بود. درد مردم مستضعف و عقده ی فرو ریخته حزب الله و مردم انقلابی ایران بود به همین جهت موج ایجاد کرد و توازن را بهم زد.


روح الله حسینیان نماینده مردم تهران و رئیس سیاست داخلی و شوراها در مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار امور مجلس خبرگزاری فارس درباره طرح نام‌ها توسط احمدی نژاد تاکید کرد: باید بگویم گاه ما بین دو مصلحت قرار می‌گیریم .باید مصلحت برتر را در نظر بگیریم.امروز انقلاب اسلامی بین دو واقعیت حفظ شخصیت بزرگان انقلاب و حفظ خود انقلاب قرار گرفته است. قطعا هیچ چیز مانند حفظ انقلاب برتری ندارد و ما باید همه چیز را فدای اصل انقلاب اسلامی که نتیجه 1400 سال مبارزه جهاد مهارت اسلام علوی است کنیم. وی همچنین با اشاره به برخی واکنش‌ها مبنی بر عدم اشاره به نام افراد اظهار داشت:ما باید به این موضوع عمیق تر از این نگاه کنیم مقام معظم رهبری بارها خواص و انحرافاتی را مطرح کرده اند که موجب به وجود آمدن عاشورا و کربلا شده از جمله این عوامل دنیا گرایی خواص است.
این یک واقعیت تلخ است که باید اعتراف کنیم عامل اصلی انحراف صدر اسلام و تبدیل خلافت اسلامی به سلطنت اموی همان دنیای گرایی و ثروت اندونزی بزرگان انقلاب محمدی (ص) در مروج الذهب مسعودی که مورد قبول همه فرقه‌های اسلامی است بابی را باز کرده بنام (من افتتا من الصحابه الدور و الضیاع) کسانی که از صحابه درصدر اسلام صاحب خانه‌ها و زمین و مال و اموال شدند یک فهرست سر سام آوری می آورد از جمله از کسانی که در مقابل امام علی (ع) قرار گرفتند و با آن مظهر عدالت جنگیدن آنها در طول 25 سال صاحب هزاران راس اسب و شتر و گوسفند و هزاران درهم و دینار و املاک و کاخ ها شدند. در مورد بعضی نوشته است هنگام مرگ شمش‌های طلای آنها با تبر شکسته و تقسیم شد. آنها با علی جنگیدند، از معاویه حمایت کردند و نقش اساسی در تغییر حکومت اسلامی به سلطنت اموی و مروانی شدند. آنها این اموال را جز از راه نزدیکی با حکومت بدست نیاورند. تنها یک نفر زبان به اعتراض گشود و آن اباذر بود. و اگر اصحاب دیگر از ابوذر حمایت می‌کردند قطعا ریشه‌ی انحراف خشکیده می شد. مردم نیز بی تفاوت شده بودند. اباذر به تبعید رفت و تنها علی و حسین او را بدرقه کردند. امام حسین هم در تحلیلی در چند روز قبل از عاشورا در خطبه ای سخن از تغییر ارزش ها گفت و فرمود ان الناس عبید الدنیا مردم بنده دنیا شده اند و دین تنها بعضی بر زبان شده یعنی امام حسین (ع) هم ریشه‌‌ی هم فسادها را که منجر به کربلا شد همان دنیا گرایی داشتند.
رئیس فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سؤالی مبنی بر حفظ حرمت افراد گفت: من این را قبول ندارم. حرمت انقلاب بیش از همه افراد است. شما نگاه کنید عثمان بن حنیف شخصیت والای جهان اسلام است مجاهدی بزرگ زاهدی تمام عیار صحابه‌ای علوی و هر چه از عظمت او گفته شود کم است. وی یک اشتباه کرد بر سر سفره‌ی رنگین سرمایه داری بدون حضور فقرا نشست علی (ع) می‌توانست او را احضار کند و توبیخ کند بدون اینکه هیچ کس مطلع شود .امام علی این کار را نکرد به او نامه ای نوشت او را توبیخ کرد . نامه منتشر شد در تاریخ ضبط شد برای چه برای اینکه عثمان بن حنیف کارگزار حکومت اسلامی بود باید دیگران عبرت می‌گرفتند، باید این بدعت علی شکسته می شد جلو انحراف حکومت اسلامی گرفته می شد. باید در طول تاریخ سنت‌ علوی نشان داده می شد امام علی (ع) با کارگزاران دیگرش نیز اینگونه رفتار می کرد با اسم و موضوع انحراف.
وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر پیامدهای اقدام احمدی نژاد افزود: کار احمدی نژاد یک کار علوی و اباذری بود درد مردم مستضعف بود عقده ی فرو ریخته حزب الله و مردم انقلابی ایران بود به همین جهت موج ایجاد کرد توازن را بهم زد مهم ترین نتیجه این اقدام علوی لرزاندن ساختار انحراف در انقلاب اسلامی بود که توسط اسلام اشرافیت به وجود آمده بود. ما نباید چشم را روی واقعیت‌هایی که موجود است بگذاریم اگر احمدی نژاد نمی گفت، تاریخ می‌نوشت و نسل های بعدی بر سکوت همگان نفرین می کردند اینکه از میان اصحاب انقلاب جوانمردی شجاع این تابو را شکست به نسل های دردمند انقلاب و آیندگان نشان خواهد داد که انقلاب آنچنان پاک بود و آنقدر پایبند و کمال پیما که از درون خود انقلاب نسل خود انقلابیون جلو این بدعت خطرناک ایستاد و آن را فریاد کشید.
وی یادآور شد:اثر دیگر این اقدام به حاشیه رفتن کسانی بود که چشم طمع به ردای رهبری در آینده دوخته بودند. احمدی نژاد لااقل برای بیست سال دیگر این چشم را کور کرد و این امید را به یاس تبدیل کرد. به نظر من همان طوری که امام خمینی تسخیر لانه جاسوسی را انقلاب دوم نامید این اقدام احمدی نژاد هم یک انقلاب درونی را در پی خواهد داشت.
حسینیان در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر احتمال تشتت و تفرقه در نیروهای خودی و انقلابی اظهار داشت: البته هر جراحی تب هم دارد نقاهت هم خواهد داشت ولی این انقلاب انقلاب خمینی است . این انقلاب بر آمده از ارواح پاکی است هیچ واژه‌ای جز خلوص الهی تفسیر کننده آن نیست این انقلاب به گفته خمینی بزرگ مقدمه حکومت واحد جهانی به رهبری حضرت حجت ارواحنا فداه است و باید هر چه بیشتر پیش رود خالص تر و پاک تر شود. و من مطمئن هستم در این مقطع زمانی باید تصفیه شویم آزمایش شویم و مردان و زنان پاک به حرکت ادامه دهند و نسل پاک تر انقلاب این امانت را تحویل بگیرند و ناخالص ها بمانند.
وی گفت: البته من قبول ندارم جدال امروز جدال بین دو یا چند فرد است. جدال امروز بین دو اندیشه و دو جریان فکری است افراد نماد و نماینده این جریانات هستند. امروز شما نگاه کنید در یک طرف اسلام آمریکایی اسلام لیبرال اسلام اشرافیت اسلام سرمایه داری و اسلام متفرقین تجمع کرده اند کسانی چندین سال به خود و خانواده پرداختند ارزش هایی را تضعیف کردند و در مقابل آنها اسلام مستضعف و اسلام دردمندان و معتقدان به آماده سازی حکومت مهدی قرار گرفته اند با نماد و نمایندگی احمدی نژاد که مقام معظم رهبری وی را احیا کننده گفتمان انقلاب اسلامی خواند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: من تذکری به هم لباسان خود و مردم متدین دارم. روحانیون بزرگواری که همواره پیشرو بوده اند مردم متدینی که نقش اساسی در پیروزی انقلاب داشته‌اند در این مقطع حساس و سرنوشت ساز باید بدانند که تعصب لباس را باید کنار بگذاریم ساده انگاری را باید دور بریزیم. از تاریخ باید عبرت بگیریم .دو سید بزرگوار بهبهانی و طباطبایی در انقلاب مشروطه نیت خبر داشتند اما تحلیل درستی از وقایع نداشتند پشت سر آنها فرنگی مابآن و غرب زده هایی مثل تقی زاده بودند. شیخ فضل الله نوری تحلیل عمیقی داشت به آنها تذکر دادند که اینهایی که پشت سر شما قرار گرفته اند نه اعتقاد به اسلام دارند نه روحانیت، اگر به قدرت برسند اول مرا خواهند کشت بعد شما را همین که مدعیان آزادی خواهی به پیروزی رسیدند شیخ فضل الله نوری بی هیچ گناهی فقط به جرم درک صحیح به چوبه دار فرستادند و به شهادت رساندند درست یک سال بعد بهبهانی را همان ها به قتل رساند و طباطبایی را چنان منزوی کردند که در خانه مرد و چند روز بعد متوجه مرگ او شدند. امروز نگاه کنید تاکید می‌کنم امروز جدال بین افراد نیست. جدال بین دو جریان است جریانی که هشت سال به ارزش های دینی حمله کردند امام حسین را هم مصون از بی احترامی نگذاشتند مبادا خدای نخواسته یا ساده انگاری و یا داشتن ایرادهای جزئی وسطحی و بی تفاوتی اجازه دهیم بار دیگر همان وقایع تلخ تکرار شود که قطعا پاسخی نزد خداوند نخواهیم داشت



نظر

لینک ثابت - نوشته شده توسط Abolfazl sedghi در شنبه 88 خرداد 16 ساعت ساعت 7:55 عصر


نقد هاشمی به موسوی در سال 68

نقد عملکرد دولت در سال 68
هاشمی رفسنجانی: سیاست دولت موسوی بدترین نوع اداره مردم است

 هاشمی رفسنجانی در خطبه‌های نماز جمعه سال‌های 68 تا 70 با انتقاد از سیاست‌های دولت موسوی تاکید کرد که فساد اداری ، بی‌برنامگی ،‌ مدیریت غلط ،‌بی عدالتی ،‌ تعطیلی طرح‌ها،‌ تاراج اموال کشور،‌ تورم ،‌نابودی استعدادها،‌ استقراض ،‌عقب ماندگی ،‌ افت تولید،‌ فقر مضاعف ،‌ وابستگی به یارانه‌ها از جمله سیاست‌های دولت موسوی بوده است.خانوده محترم آقای هاشمی اکنون از حامیان اصلی جناب آقای مهندس موسوی میباشند


برای شناخت برخی کاندیداها راهی جز بررسی عملکرد و کارنامه کاری آنها باقی نمی ماند.گزارشی که پیش رو دارید، بخشی از سخنرانی‌های حجت الاسلام هاشمی رفسنجانی در خطبه‌های نماز جمعه سال‌های 68، 69 و 70 است. وی در این سخنرانی‌ها با ارزیابی و نقد عملکرد دولت میرحسین موسوی، به تشریح مشکلات به ارث رسیده از این دولت پرداخته است.
مشکلاتی که غالباً مردم کشورمان در آن دوران سخت با صف‌های طویل برای گرفتن کالاهای کوپنی، استفاده از گوشت‌های یخی، فقدان مواد اولیه برای کارخانه‌ها، کمبود دارو، وجود پزشکان هندی و بنگلادشی، کمبود قطعات یدکی و فرسودگی ماشین‌آلات کارخانه‌ها، قطع مکرر برق، نبود آب لوله‌کشی در روستاها، فقدان گاز لوله‌کشی در بسیاری از مناطق شهری و روستایی، از بین رفتن تولیدات کشاورزی به علت نبود شبکه صحیح حمل و نقل و توزیع، استقراض از بانک‌های خارجی، پائین بودن امید به زندگی و بسیاری از طرح‌های نیمه تمام و... در خاطر خود ثبت کرده‌اند. بدون هیچ پیش داوری، توانمندی وضعیت و شرایط دولت موسوی را که 20 سال از کار اجرایی کلان فاصله گرفته اند ، از زبان هاشمی رفسنجانی که اکنون به عنوان حامی جدی وی فعالیت می‌کند، در دسترس خوانندگان محترم قرار می‌دهیم.

1- فساد اداری
ما چند تا مسئله عمده داریم که من در اینجا به آنها اشاره خواهم کرد: یکی همین مسئله سوء توزیع و گرانی است یکی مسئله سوء اخلاق بخشی از انسان‌هاست، بد حجابها و آن افرادی که اخلاق اسلامی را مراعات نمی‌کنند و یکی هم همین مسئله سیاسی است که از بیرون دائماً برای کشور ما مسئله می‌سازند. مسئله دیگر مسئله فساد اداری است که در بعضی از ادارات بعضی از افراد برای مردم مزاحمت‌هایی بوجود می‌آورند و ما اگر در مسیر حرکتمان اگر چرخ‌های تولید راه افتاد، اگر استفاده از منابع آن طوری که شایسته است انجام شد، اگر همه کارها را درست کردیم چنانچه این مسائلمان را حل نکنیم باز نمی‌توانیم به جایی برسیم. اگر این فساد اخلاق موجود باشد جامعه ما آن جامعه ایده‌آل اسلامی نمی‌تواند باشد.
1368.2.2

2- مشکل تعزیرات
مشکلاتی که ما در باب مالیات داشتیم و یا در خیلی از ابواب دیگر مانند تعزیرات که یک مشکل جدی در مسیر قانونگذاری و اداره کشور ما شده بود که ایشان (امام) به راحتی حل کردند. شما اجازه بدهید که من دیگر داخل جزئیات نروم چون شما اینطور چیزها را به اندازه کافی می‌دانید.
1368.3.20

3- بی برنامگی
ما قبلاً برنامه نداشتیم الان برنامه پنج ساله ما دارد آماده می‌شود که داشتن برنامه خودش تکلیف خیلی چیزها را روشن می‌کند. آینده روشن می‌شود، خطوط مشخص است معلوم است، ما به کجا می‌خواهیم برسیم، مسئولان تکلیف خودشان را می‌دانند دوباره کاری‌ها نمی‌شود و خیلی از ریخت و پاش‌ها را نخواهیم داشت و چیزهای دیگری را هم که قبلاً داشتیم الان از آن برخورداریم.
1368.5.14
4- مدیریت غلط
این شیوه‌ای که الان دولت دارد زندگی مردم را اداره می‌کند، این بدترین نوع اداره مردم است.
1368.7.8
5- بی عدالتی
شیوه توزیع درست نیست همین که هست هم درست توزیع نمی‌شود یعنی مردم یک عده‌ای به هر دلیلی به آسانی به اینها می‌رسند و یک عده‌ای هم نمی‌رسند. یعنی آن چیزهایی که دولت کوپنی کرده خوب به هر حال دیر یا زود به دست مردم می‌رسد اما اینکه کوپن نیست، عادلانه بدست مردم نمی‌رسد. این هم اشکالاتی در سیستم توزیع است برای اینکه خوب بنا نبود اینجوری شود این یک چیز موقتی بوده که تنظیم شده که باید بعداً برگردد به عرضه و تقاضا و از شبکه‌های توزیع معمولی به بازار برود و مردم بتوانند به طور عادی بروند و بخرند و این فسادها نباشد. اما این واقعیت وجود دارد که این شکل توزیع الان هست و یک نوع بی عدالتی از این طریق به مردم تحمیل می‌شود.
1368.7.8

6- خطر نقدینگی
نقدینگی بسیار زیادی الان در دست مردم است این مقدار پولی که ما در دست مردم داریم این خودش یک خطر جدی است برای اقتصاد کشور، علتش هم این است که این پولها در دوران جنگ خرج تولید نمی‌شد یا در جنگ مصرف می‌شد که برمی گشته دوباره در بازار و در دست مردم یا می‌رفتیم کالای خارجی می‌خریدیم.
1368.7.8

7- تعطیلی طرح‌ها
الان همه طرح‌های مهم شما مانده است بدلیل اینکه اجباری ندارند چرا که پولهایشان را گرفته و رفته‌اند این شیوه یک شیوه جاهلانه ای برای اداره یک کشور است.
1368.9.18 ادامـــه ی مـطــلــب


نظر بدهید

لینک ثابت - نوشته شده توسط Abolfazl sedghi در یکشنبه 88 خرداد 10 ساعت ساعت 6:23 عصر


شصت و پنج صفت و امتیاز دولت نهم در کلام ولایت

شصت و پنج صفت و امتیاز دولت نهم در کلام ولایت

تکیه‏ بر عدالت / پُررنگ کردن هدف‌هاى بلند انقلاب / ساده‏زیستى / مردم‏گرایى / عدم وابستگی به احزاب / قانون‏گرا / شجاعت و قاطعیت در بیان و اعمال / روحیه تهاجم در مقابله با زورگویان بین‏المللى ...

1. تکیه‏ بر عدالت 2. پُررنگ کردن هدف‌هاى بلند انقلاب3. دولت کار4. دولت خدمت5. پیروى از آرمان‏هاى اسلام6. دولتی از جنس مردم7. ساده‏زیستى8. مردم‏گرایى9. اجتناب از اسراف و ریخت‏وپاش10. عدم وابستگی به احزاب11. شایسته‏سالارى12. نظارت بر عملکرد زیرمجموعه13. تلاش بى‏وقفه14. قانون‏گرا15. شجاعت و قاطعیت در بیان و اعمال16. نشاط و تحرک17. سرعت بخشیدن به سازندگىِ18. استقرار عدالت19. رسیدگى به مشکلات مردم20. تسهیل زمینه‏هاى رشد و پیشرفت21. دولت با نشاط وچابک

22. فعال23. دلسوز24. دلبسته‏ به منافع و خواسته‏هاى مردمى25. دولت مردمى26. شیوه و منش مردمى27. دلبستگى کامل به ارزش‌هاى اسلامى28. اعتمادبه‏نفس29. اهل کار و اهل ابتکار30. اهل خدمت و اهل عمل31. مبارزه‏ با فساد32. جهت‌گیرى‏هاى دینى33. ارزش‏گرایى انقلابى و اسلامى34. سختکوشى35. تلاش فراوان36. ارتباط با مردم37. سفرهاى استانى38. اقدامات شجاعانه39. شجاعت در قبال مسائل جهانى40. پایبندى به خدمت41. پرکارى42. روحیه تحول‏گرایى و نوآورى و اصلاحی43ایستادگى در مقابل زیاده‏خواهى استکبار44. مشى مردمى45. احساس مسؤولیت46. تلاش خستگى‏ناپذیرى 47. بسیار پر کار و زحمتکش48. دولت حرکت و اقدام49. احیای شعار و گفتمان امام50. استکبارستیزى51. جرأت در مقابله با فساد52. روحیه تهاجم در مقابله با زورگویان بین‏المللى53. زنده‏کردن و بازسازى برخى54. دارای خصوصیات جوهرى انقلاب و منطق امام 55. روحیه مردمى و خاکى56. سرشار از انرژی57. اجتناب از اشرافی‌گرى58. متعهد59. کارآمد60. دلجویى از محرومین61. دولت مکتبی

. حامی ارزش‌ها62. دولت اصول‌گرای معتقد به مبانی انقلاب63. شوق خدمت به مردم64. حرکت در وادی طولانی، دشوار و پرخطر عدالت65. تلاش بی‌وقفه



نظر

لینک ثابت - نوشته شده توسط Abolfazl sedghi در پنج شنبه 88 اردیبهشت 31 ساعت ساعت 2:12 عصر


در جلسه میرحسین و هاشمی چه گذشت؟

در جلسه میرحسین و هاشمی چه گذشت؟

 -در پی دیدار میرحسین موسوی با اکبرهاشمی رفسنجانی ، خبرنگار عصرایرن به جزئیاتی از مذاکرات این دو چهره سیاسی دست یافت. در این نشست ، هاشمی به میرحسین توصیه کرده است که در سخنرانی هایش شفاف تر عمل کند و گفته:اگر شما سخنرانی هایتان را شفاف کنید و تفکرات تان را عرضه نمایید، به طور قطع جوانان نیز جذب خواهند شد. بر اساس این گزارش در جلسه مذکور ، میرحسین از هاشمی  خواسته است که حمایت خود را از وی علنا اعلام کند و گفته است:بنده همیشه برای شما احترام قائل بوده و هستم، زیرا شما نورچشم امام (ره)و از استوانه های انقلاب بودید، هر چند که چند سالی از هر دو طرف به شما ظلم هایی صورت  گرفت.موسوی افزوده ا ست:از شما انتظار دارم که در انتخابات به طور شفاف موضع گیری کنید؛ بنده صراحت بیان شما را از شما می خواهم.بر اساس این گزارش هاشمی در پاسخ گفته است:من خودم خواستار حضور شما در این  عرصه هستم، زیرا شما هم تیم قوی و علمی دارید و هم در این شرایط تنها کسی هستید که می تواند در برابر احمدی نژاد رقابت کند.هاشمی افزوده:هر کمکی از دست بنده برآید دریغ نمی کنم و به بچه های دولت ائتلافی گفته ام که با شما به توافق برسند و از شما حمایت نند. میرحسین نیز گفته است:من به حمایت شما افتخار می کنم ولی فقط می خواهم که علناً موضع گیری کنید، زیرا نظر شما تأثیرگذار است و برخی از معادلات را بهم می زند.موسوی در باره تقسیم بندی اصولگرایان و اصلاح طلبان نیز تصریح کرده ست:تقسیم بندی موجود را قبول ندارم، ولی اگر بخواهم در این دو قالب حرف بزنم، خود را یک اصلاح طلب می دانم، چرا که اصلاح طلبی ،تفکر حضرت امام (ره)بوده است و البته برخی از تندروی ها باعث ضربه زدن به اصلاحات شد.مثلاً همین رو در رو شدن با مقدسات آسیب شدیدی به اصلاحات زده است ولی من قصد دارم با حضورم تعریف جدیدی از اصلاحات را ارائه کنم.میرحسین در ادامه خاطرنشان کرده است:اگر بنده  ضربه بخورم، بیشترین ضربه از سوی اصلاح طلبان خواهد بود تا از گروه های دیگر.بعضی افراد تندرو که بلاهایی را سر آقای خاتمی آوردند، می خواهند آن اقدامات را تکرار کنند.
هاشمی نیز با تایید این سخنان گفته است:مراقب برخی تندروی ها باشید تا از بلاهایی که تند روها بر سر اصلاحات و خاتمی آوردند مصون بمانید.موسوی در ادامه گفته است:عده ای از اصولگرایان اعلام آمادگی کرده اند که از بنده حمایت کنند که این مسئولیت مرا سنگین می کند.اما بعضی از انها که اتفاقا سرشناس هم هستند معذوریت هایی دارند.وی درباره ادامه رقابت ها و نتیجه  آن نیز گفته است:بنده  کناره گیری نخواهم کرد و به طور بدبینانه معتقدم که به دور دوم کشیده می شود.موسوی در ادامه ضمن نقد احمدی نژاد  و متهم کردن وی به عدم استفاده از توان کارشناسی کشور که باعث لطماتی به ویژه در حوزه اقتصادی شده این را هم گفته است که احمدی نژاد در دیپلماسی هسته ای موفق بود و توانست تصمیم نظام را اجرایی کند و من این مطلب را به رهبری نیز گفته ام.

 



نظر

لینک ثابت - نوشته شده توسط Abolfazl sedghi در سه شنبه 88 اردیبهشت 1 ساعت ساعت 8:6 عصر


مرثیهای برای عدالت


مرثیه‌ای برای عدالت :نقدی بر مصوبه مجلس شورای اسلامی

این مقاله را برای سایت مرکز اسنادانقلاب اسلامی  نوشتم که علاوه بر این وبلاگ میتوانید به سایت آن مرکز هم مراجعه فرمایید

http://www.irdc.ir/
واقعیت این است که در کشور ما هرکس بیشتر برخوردار است، بیشتر یارانه
دریافت می‌دارند مثل اینکه آهن رباهای قوی‌تر بیشتر براده‌های آهن را جذب
می‌کنند. طبق آمارهای رسمی ما همواره نرخ تورم و نرخ بیکاری رو به بالایی
در کشور داشته‌ایم و این نرخ طی سال‌های متمادی فقط بالا و پایین شده است
و چوب آن را مردم مستضعف می‌خورند. مهم‌ترین علت اصلی این وضعیت تقسیم نا
عادلانه هزینه‌ها و پرداخت یارانه‌ها از طرف دولت‌ها بوده است.به عنوان
مثال در حالی که سهم هزینه دهک‌های اول و دوم در سال 1385 از هزینه کل به
ترتیب02/ 2 و 3/41 می‌باشد سهم دهک‌های نهم و دهم 16/68 و 30/16 می‌باشد و
این وضعیت توزیع ناعادلانه درآمد و ثروت (ضریب جینی) کاملا مشهود است.اکثریت
نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی بند طرح هدفمند کردن یارانه‌ها را از
بودجه سال 88 حذف نمودند. این در حالی است که دولت نهم ماه‌ها بر روی این
طرح کار کارشناسی انجام داده بود و با اکثر صاحب نظران اقتصادی مشورت
نموده و کمیسیون تلفیق مجلس هم با ساعت‌ها کار کارشناسی از اجرای این طرح
بعد از انتخابات ریاست جمهوری سال آینده حمایت کرد ولی متأسفانه در میان
ناباوری، اکثر نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی که در ظاهر عنوان
اصول‌گرا را یدک می‌کشند با آن مخالفت کردند.بدون تردید طرح تحول اقتصادی از دیدگاه اجتماعی یک طرح بی نظیر و شجاعانه
در حوزه‌ی اقتصادی به شمار می‌رود و مصداق بارز عدالت است ولی مجلس عدالت
خواه در این قضیه به عدالت پشت کرد. این در حالی است که عدالت یکی از
شاخص‌های مهم هویت انقلاب اسلامی است
. ادامـــه ی مـطــلــب


نظر بدهید

لینک ثابت - نوشته شده توسط Abolfazl sedghi در شنبه 87 اسفند 24 ساعت ساعت 8:30 عصر


فصلنامه مدیریت بحران

 

فصلنامه مدیریت بحران منتشر شد

نشریه‌ی علمی ـ مطالعاتی مرکز پژوهش‌های مدیریت بحران و دفاع غیرنظامی

 

 

 مرکز مدیریت بحران ودفاع غیر نظامی در راستای کمک به حوزه مطالعاتی مدیریت بحران اقدام به انتشار این فصلنامه نموده است البته معاونت پژوهشی این مرکز علاوه بر این فصلنامه تازه ترین ادبیات موجود در زمینه مدیریت بحران را در غالب کتاب در دست چاپ دارد وهمایش های تخصصی را در این زمینه برگزار کرده وخواهد نمود مدیریت بحرانهای امنیتی ،دفاعی،طبیعی وصنعتی از جمله مباحث مورد پژوهش این مرکز تحقیقاتی میباشد شماره دوم این فصلنامه با عمده موضوع  تصمیم گیری در بحران Decision making in crisis منتشر گردید.

صاحب امتیاز : مرکز پژوهش‌های مدیریت بحران و دفاع غیرنظامی

مدیر مسئول : دکتر سید مجید جدی

سردبیر : دکتر حسین حسینی

دبیر تحریریه و مدیر اجرایی: ابوالفضل صدقی

حروف‌چینی و صفحه‌آرایی : جلال رستمی کلامسر

تلفن : 9ـ77105657 ؛ فاکس : 77105662

 JCMES@cemri.ir

 عناوین شماره اول:

-ارتباطات در بحران و مسئله ترس /دکتر حسین حسینی

ارزیابی عملکرد نیروی انتظامی ج. ا. ایران در برقراری نظم و امنیت شهرستان بم



نظر بدهید

لینک ثابت - نوشته شده توسط Abolfazl sedghi در سه شنبه 87 بهمن 29 ساعت ساعت 10:39 صبح


شاه

پماد کورتیزون برای شاه پیدا کنید

 


مینو صمیمی نویسنده کتاب «پشت پرده تخت طاووس» (متولد آذر 1325) دختر «صادق صمیمی» (رئیس اسبق موزه ایران باستان) در این کتاب پس از نقل مجمل زندگینامه‌ی خود ـ از دوران نوجوانی تا پایان تحصیلات عالی در سوئیس و بازگشت به ایران ـ ابتدا به شرح دوره‌ای می‌پردازد که متعاقب استخدام در وزارت خارجه به عنوان منشی سفارت ایران در سوئیس بکار مشغول بوده است.
وی طی شش سال خدمت در سفارت ایران (از 1346 تا 1352) به سبب تسلط کامل به سه زبان فرانسه، آلمانی و انگلیسی، نقش مهمی در رتق و فتق امور مربوط به سفرهای متعدد شاه و فرح به کشور سوئیس داشته است؛ و مسائل گوناگونی از آنچه طی این سفرها رخ می‌داده در کتابش آورده که هر یک به سهم خود برای آگاهی به حقایق اوضاع دربار از اهمیت خاصی برخوردار است.
نویسنده در سال 1352 به دعوت فرح به ایران باز می‌گردد و سرپرستی دبیرخانه و دفتر روابط عمومی «سازمان ملی حمایت از کودکان» را (که زیر نظر فرح اداره می‌شد) به عهده می‌گیرد،‌ تا آنگاه که در سال 1355 مستقیماً وارد تشکیلات دفتر مخصوص فرح می‌شود و به عنوان منشی مخصوص او در امور بین‌المللی بکار می‌پردازد.
در طول دو سالی که مینو صمیمی مقام منشی امور بین‌المللی فرح را به عهده داشت، با جریانهای پشت پرده بیشماری در دربار آشنا می‌شود و آنطور که خود مدعی است، سرانجام پی می‌برد که: در دربار پهلوی مرزی بین خدمت برای رژیم و استفاده‌های شخصی وجود ندارد و مقامات درباری از طریق کانالهایی که وجود آورده‌اند ثروت عمومی را به جیبهای خود سرازیر می‌کنند. ادامـــه ی مـطــلــب


نظر بدهید

لینک ثابت - نوشته شده توسط Abolfazl sedghi در سه شنبه 87 بهمن 8 ساعت ساعت 8:36 صبح


فداییان اسلام

فداییان اسلام

ُ

بیست و هفتم دی ماه 1334 روزی است که روح بی تاب سلحشوران فدایی اسلام به ملکوت اعلی پیوست. در این روز نواب صفوی، سید محمد واحدی، خلیل طهماسبی و مظفرذوالقدر به دست سفاکان رژیم شاه تیر باران شدند شاید به همین مناسبت بود که مرکزاسناد  انقلاب اسلامی کتاب جمعیت فداییان اسلام به روایت اسناد را مورد نقد بررسی قرار داد علاوه بر نویسنده کتاب و کارشناسان مرکز اسناد مهمانان عزیزی نیز در این جلسه حضور داشتند که استاد محمد مهدی عبد خدایی از همرزمان شهید نواب و صبیه آن شهید عزیز سرکار خانم فاطمه نواب صفوی از جمله این مهمانان بودند. خاطره خانم نواب صفوی از53سال پیش که مربوط به آخرین دیدار فاطمه 5ساله به همراه مادر و خواهر دیگرش با پدر بزرگوارش بود از شیرینی های این جلسه بود که به خوبی روحیه شجاعت، ایثار انقلابی گری و عطوفت شهید نواب صفوی توصیف گردید توصیف وتجلیل دیگر این جلسه از نواب مربوط به مهمان محترم دیگری از خواهران شیعه لبنان بود که عشق و علاقه ما به شهید نواب را  دوچندان کرد .از آنجا که جهان اسلام اکنون به روحیه و فداکاری وظلم ستیزی شهدای فداییان اسلام سخت محتاج است بر خود لازم دیدم که گوشه ای از عملکرد این مجاهدان فداکار را در سالگرد شهادتشان بازگو نمایم تا نسل جدید هر چه بیشتر با این شهدا آشنا شوند. ادامـــه ی مـطــلــب


نظر بدهید

لینک ثابت - نوشته شده توسط Abolfazl sedghi در دوشنبه 87 دی 30 ساعت ساعت 6:21 عصر


مردان خدا

پیرشدن احمدی نژاد برای خادمی ملت
در حاشیه دومین سفر استانی هیات دولت به استان مازندران، پوستری که در آن دو عکس از دکتر احمدی نژاد در سالهای 84 و 87 در کنار هم به چاپ رسیده بود در بین حضار پخش شد.این پوستر نشان می دهد محاسن احمدی نژاد سفید و صورت او نیز شکسته تر از قبل شده است.
فشارهای داخلی وخارجی به دولت نهم وسیل تهمت وافترا به فردی که هیچ برای خود نخواسته واز طرف دیگر تلاش،کار شبانه روزی،بی خوابی وبه قول مقام معظم رهبری عملگی ملت سربلند ایران را در کارنامه خود دارد میتواند ظرف چهار سال اندازه 15 سال یک نفر راپیر کند ولی اجر مردان الهی ومخلصین را فقط خداوند میتواند محاسبه کند قیامت دور نیست همه در برابر پروردگار حاضر خواهیم شد خوشا به حال مومنین.


نظر

لینک ثابت - نوشته شده توسط Abolfazl sedghi در پنج شنبه 87 آبان 23 ساعت ساعت 2:25 عصر


جهانی شدن

جهانی شدن و مسلمانان معاصر

 

اشاره: متن حاضر، پیاده شده از نوار سخنرانی رحیم پور ازغدی استاد و محقق، در جمع فرهیختگان بوسنیایی در خصوص جهانی شدن می باشد. در این سخنرانی، «جهانی شدن» به معنای آمریکایی آن به مدد مبانی معارف دینی به نقد کشیده شده و اجمالا به جهانی شدن و نگاه جهانی اسلام پرداخته شده است. ادامـــه ی مـطــلــب


نظر بدهید

لینک ثابت - نوشته شده توسط Abolfazl sedghi در سه شنبه 87 آبان 7 ساعت ساعت 5:12 عصر


طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز