la politique |
استراتژی امام در برخورد با مخالفان2
هاـ غربزدگان
اول لزوم مقابله با مظاهر غرب و غرب زدگی
شما گمان نکنید که از غرب برای ما یک تحفهای میآورند. شما گمان نکنید که از غرب برای ما چیزی میآورند که ما را مترقی کنند، ترقی به ما بدهند. غرب تا ما را در سطح پایین نگه ندارد، نمیتواند از ما استفاده کند. کوشش آنها این است که ماها، این ممالک اسلامی، این ممالک مستضعف در یک سطح پایینی از همه امور باشیم. هر امری را که آنها برای ما بیاورند، یک امر استعماری است. یعنی اگر طب را برای ما بیاورند طب استعماری است، اگر دارو برای ما صادر کنند آن هم استعماری است، اگر دانشگاه برای ما بخواهند درست کنند آن هم دانشگاه استعماری است. همه چیز را آنها میخواهند به طوری درست کنند که برای خودشان نافع باشد و ما چشم و گوش بسته تسلیم آنها باشیم و الآن که به خواست خدای تبارک و به برکت اسلام ما از این قید و بند خارج شدیم، باید خیلی متوجه باشیم به اینکه مبادا ما را دوباره در این قید و بندها قرار بدهند.
صحیفه نور، جلد 13، ص 184
دوم لزوم جلوگیری از نفوذ عناصر فاسد دارای گرایش به غرب و شرق در دانشگاهها
اکنون بحمدالله تعالی، دانشگاه از چنگال جنایتکاران خارج شده و بر ملت و دولت جمهوری اسلامی است در همه اعصار که نگذارند عناصر فاسد دارای مکتبهای انحرافی با گرایش به غرب و شرق در دانشسراها و دانشگاهها و سایر مراکز تعلیم و تربیت نفوذ کنند و از قدم اول جلوگیری نمایند تا مشکل پیش نیاید و اختیار از دست نرود.
صحیفه نور، جلد 21، ص 102
سوم لزوم مقابله با عالمان و متفکران بیتقوا
صدمههایی که وارد میشود بر مملکت غالبا از این متفکرین بیپرورش. آموزشهای بیپرورش واقع میشود، علم را تحمیل میکنند لیکن تقوا ندارند، لیکن پرورش باطنی ندارند. از این جهت عمال خارجی میشوند. از این جهت نقشهها را برای فنای مملکت خودشان میکشند.
صحیفه نور، جلد 8، ص 119
چهارم ـ لزوم مبارزه با روحیه غربگرایی در داخل کشور
اگر ما ترتیبی اصولی در دانشگاهها داشتیم، هرگز طبقه روشنفکر دانشگاهیای نداشتیم که در بحرانیترین اوضاع ایران در نزاع و چند دستگی با خودشان باشند و از مردم دیده باشند و از آنچه که بر مردم میگذرد چنان آسان گذرند که گویی در ایران نیستند. تمام عقبماندگیهای ما به خاطر عدم شناخت صحیح اکثر روشنفکران دانشگاهی از جامعه اسلامی ایران بود و متاسفانه هماکنون هم هست. اکثر ضربات مهلکی که به این اجتماع خورده است از دست اکثر همین روشنفکران دانشگاه رفتهای است که همیشه خود را بزرگ میدیدند و میبینند و تنها حرفهایی میزدند و میزنند که دوست به اصطلاح روشنفکر دیگرش بفهمند و اگر مردم هیچ نفهمند، نفهمند زیرا دیگر چیزی که مطرح نیست مردمند و تمام چیزی که مطرح است خود اوست برای اینکه بد آموزیهای دانشگاهی زمان شاه، روشنفکر دانشگاهی را طوری بار میآورد که اصولا ارزشی برای خلق مستضعف قائل نبود و متاسفانه هماکنون هم نیست. روشنفکران متعهد و مسؤول! بیایید تفرقه و تشتت را کنار گذارید و به مردم فکر کنید و برای نجات این قهرمانان شهید داده خود را از شر «اسم و اسمیت» به شرق و غرب نجات دهید. روی پای خود بایستید و از تکیه بر اجانب بپرهیزید.
پنجم پرهیز از غرب زدگی و شرق زدگی، راه مقابله با ابرقدرتها
وظیفه ما است که در مقابل ابرقدرتها بایستیم و قدرت ایستادن هم داریم. به شرط اینکه روشنفکران دست از غرب و شرق و غربزدگی بردارند و صراط مستقیم اسلام و ملیت را دنبال کنند.
پیام امام خمینی (ره) به مناسبت حلول سال جدید، صحیفه نور، جلد 12، 1/1/59، ص 19 ادامـــه ی مـطــلــب
لینک ثابت - نوشته شده توسط Abolfazl sedghi در پنج شنبه 88 دی 10 ساعت ساعت 4:57 عصر
فایل صوتی"سخنان حجت الاسلام فاطمی نیا در مورد مقام معظم رهبری
متن زیر قسمتی از سخنرانی حجت الاسلام فاطمی نیا هست که در پایان یکی از مجالس حضرت زهرا (س) در مورد مقام معظم رهبری می فرمایند
بنده روی منبر امام حسین ، در خانه خدا ، آن هم در مجلس حضرت زهرا اگر چیزی را یقین نکنم نمیگویم.
بدانید و آگاه باشید
هر کس کوچکترین حرف در تضعیف مقام رهبری بزند ، هر کس اندیشه ای داشته باشد که ضد مقام رهبری باشد ، خدا او را نخواهد بخشید
این را یقین داشته بدانید ! قدردان رهبر باشید ! اگر افکار پاشیده ای ، پوسیده ای به شما عرضه کردند قبول نکنید
این مرد بزرگ عزّ اسلام است و هر کس با این مرد بزرگ ، با مقام معظم رهبری مخالفت کند خدا از او نمی گذرد
از آدرس زیر فایل صوتی مربوطه را دانلود کنید
دانلود کلیپ صوتی
برگرفته از سایت کلیپ های مبارز
لینک ثابت - نوشته شده توسط Abolfazl sedghi در پنج شنبه 88 دی 3 ساعت ساعت 11:0 صبح
لینک ثابت - نوشته شده توسط Abolfazl sedghi در چهارشنبه 88 آذر 11 ساعت ساعت 4:36 عصر
مهدی سحابی به دیار باقی شتافت
مترجم، نقاش و نویسنده ایرانی یکشنبه شب گذشته 17 آبان و در سن 66 سالگی بر اثر سکته قلبی در فرانسه درگذشت.سحابی مترجم رمان معروف و هفت جلدی "در جستجوی زمان از دست رفته" اثر مارسل پروست است که از آن به عنوان یکی از بزرگترین شاهکارهای ادبی جهان یاد میشود."مرگ آرتمیو کروز" (کارلوس فوئنتس)، "مادام بوواری" و "تربیت احساسات" (گوستاو فلوبر)، "دسته دلقکها" و "مرگ قسطی" (لویی فردینان سلین) از دیگر آثار این مترجم فقید است. از وی چند اثر تالیفی نیز در حوزه داستان کوتاه و رمان به یادگار مانده است که از جمله میتوان به رمان " ناگهان سیلاب" اشاره کرد
پیکر مهدی سحابی بامداد چهارشنبه 27 آبان به تهران منتقل و مراسم تشییع پیکر او صبح همان روز از مقابل منزلش به سمت بهشتزهرا (س) برگزار میشود.برادر زندهیاد مهدی سحابی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اعلام این خبر گفت: پیکر مهدی ساعت 1:30 بامداد چهارشنبه 27 آبان با یک پرواز شرکت هواپیمای ملی فرانسه به فرودگاه مهرآباد تهران منتقل میشود.
وی افزود: پیکر او بلافاصله بعد از ورود به تهران از مهرآباد به بهشتزهرا (س) منتقل میشود و بعد از انجام مناسک غسل و نماز میت به منزلش در تهران بازمیگردد. مراسم تشییع پیکر او نیز از ساعت 9:30 صبح از در منزلش به سمت بهشتزهرا (س) انجام میشود.
برادر زندهیاد سحابی در پاسخ به این سوالی درباره جزئیات این مراسم گفت: برنامهریزیهایی در این خصوص انجام شده اما چون هنوز هیچ برنامه سخنرانی قطعی نشده و تصمیمی گرفته نشده نمیتوان چیزی قطعی گفت.
این در حالی است که روز گذشته یکی ازسایتهای خبری از انتقال پیکر مهدی سحابی به ایران در "روز دوشنبه" خبر داده بود.
لینک ثابت - نوشته شده توسط Abolfazl sedghi در شنبه 88 آبان 23 ساعت ساعت 11:46 صبح
بهائیت چیست و چه عقاید و احکامی دارد؟
پاسخ :
لینک ثابت - نوشته شده توسط Abolfazl sedghi در چهارشنبه 88 مهر 15 ساعت ساعت 9:15 عصر
آیت الله هاشمی رفسنجانی گفت: مصداق اتم و اکمل ولی فقیه در حال حاضر حضرت آیت الله خامنه ای است و ما کسی را بهتر و توانمندتر از ایشان برای اداره کشور نداریم.
متن گزارش عضو خبرگان از اظهارات هاشمی، که از سوی الف، بدون دخل و تصرف در محتوا و به صورت خبری تنظیم شده را میخوانید
آیت الله هاشمی رفسنجانی در ملاقات جمعی از اعضای مجلس خبرگان در محل مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت است: برخی فکر می کنند من گفته ام مشروعیت نظام به رای مردم است. در حالی که من مشروعیت نظام جمهوری اسلامی را به ولایت فقیه می دانم.
وی اظهار داشت: مصداق اتم واکمل ولی فقیه در حال حاضر حضرت آیت الله خامنه ای است و ما کسی را بهتر و توانمندتر از ایشان در اداره کشور نداریم.
وی یادآور شد: هر وقت من می خواهم بیشتر به رهبری نزدیک شوم، جریان مرموزی نمی گذارد.
وی در پاسخ به انتقاداتی درباره انفعالش در حوادث و آشوب ها و اختیار کردن سکوت افزود: شما از اقدامات من برای تنش زدایی خبر ندارید که چقدر در این زمینه وقت گذاشتم و با افراد مختلف جلساتی برگزار کردم.
وی در پاسخ به انتقاد دیگر اعضای مجلس خبرگان درباره حمایت از فرزندانش که اتهام های زیادی متوجه آنها شده است، گفت: کی خواسته اند که با اتهامات اعضای خانواده من برخورد کنند که من مانع بوده ام. من حتی نمی توانم از انجام برخی کارها از سوی آنها ممانعت کنم. برخی کارهایی که اعضای خانوده ام انجام می دهند به من ربطی ندارد.
وی درباره حمایت از میر حسین موسوی در انتخابات گفت: من احمدی نژاد را قبول نداشتم ولی از موسوی و خاتمی و کروبی هم حمایت نکردم. من و ناطق نوری به دنبال این بودیم که روی کاندیدایی غیر از احمدی نژاد توافق شود.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت یادآور شد: در زمان ریاست جمهوری هم میگفتند که من و رهبری با هم اختلاف داریم،در حالی که من با آقا رفاقت 50 ساله دارم، در آن زمان من پیش آقا بودم که یک نفر از اعضای جامعه مدرسین زنگ زد، آن موقع مطرح شده بود که بین من و آقا اختلاف پیش آمده است، این فرد زنگ زده بود و آقا گوشی را برداشتند و آن فرد آقا را نشناخت و آقا گوشی را به من داد و آن فرد هم میگفت ما از اختلاف شما و آقا ناراحتیم و میخواهیم هیئتی از قم بفرستیم و بین شما صلح و سازش برقرار کنیم، آقا هم این صحبتها را میشنید و بعد از اینکه من گوشی را گذاشتم، دونفری خندیدیم، یعنی اینکه ما چقدر به هم نزدیک هستیم و این افراد چه برداشتی از ما دارند و چه طور برای ما حرف درمیآورند.
هاشمی افزود: قضایای امروز نیز مثل همان موقع است و روابط من و رهبری بسیار گرم و نزدیک است و جلسات منظم داریم.
هاشمی اظهار داشت: برخی از دوستان که میخواهند آقا را ببینند، هر چقدر هم که مسئولیت بالایی داشته باشند مدتها باید در نوبت باشند تا آقا را ببینند. رابطه من و آقا آنقدر نزدیک است که من هر وقت کار فوری داشته باشم و بخواهم با آقا دیدار کنم یا تلفنی صحبت کنم. بلافاصله با آقا دیدار یا تلفنی صبحت می کنم.
وی تاکید کرد: کسانی که تصور میکنند بین من و آقا اختلافی وجود دارد، جایگاه ولایت را نمی شناسند، در صورتی که من واقعاً به ولایت فقیه معتقد هستم و در بسیاری از موارد در برخی مسائل مفصل بحث کردیم و به نتیجه هم نرسیدیم اما من گفتم این جور مواقع مسئولیت ولایت و رهبری به عهده شما است، چون من فهم و مسئولیت شما را از خودم بیشتر میدانم وهمچنین شما را حجت میدانم و باید به حرف شما گوش بدهم.
هاشمی گفت: در جامعه بشری امروز هیچ بدیلی برای ولایت فقیه نداریم. اگر ولایت فقیه در ایران نباشد کشور یا تجزیه میشود یا متلاشی، تنها راه اداره کشور ولایت فقیه است و هیچ کس بهتر از ایشان توانایی اداره کشور را ندارد. ولایت فقیه تنها راه اصلی اداره کشور است. تئوری ولایت فقیه راه نجات کشور است والا شکست قطعی است. حضرت آیت الله خامنه ای در رهبری بدیلی ندارد و بهترین فرد برای ولایت فقیه ایشان هستند.
هاشمی اظهار داشت: من، نظام بدون ولایت فقیه را مشروع نمیدانم. مشروعیت نظام از ولایت فقیه است نه از رای مردم. زیر سقف انقلاب کسی با صلاحیتتر از آیتالله خامنهای برای رهبری نیست.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت گفت: در دنیای امروز و در ایران کدام فرد را مثل ایشان پیدا می کنید. آقا تدبیر دارد، مدیر است، به اوضاع کشور و اوضاع بینالمللی مسلط است، خوشفهم، خوشبیان و زاهد هم هست.
هاشمی تاکید کرد: ما هیچ اختلافی با هم نداریم. برخی دوست دارند بگویند بین ما اختلاف است و نمیخواهند وحدت حاکم باشد. برخی دوست ندارند ببینند که بین ما وحدت است و میگویند اختلاف است.
هاشمی در این جلسه گزارشی از انتخابات ارائه داد که احمدینژاد چه کار کرده، موسوی چه کار کرده و نامهای را که به رهبری نوشته بود، توضیح میدهد و میگوید من در این ماجراها سکوت کردم، هیچ نگفتم و علیرغم اینکه خانوادهام و بچههایم به من فشار میآوردند، من به خاطر انقلاب سکوت کردم.
حضار در این جلسه سئوالاتی از این قبیل و به این مضمون مطرح کردند که چرا این مطالب را هاشمی پشت درهای بسته و غیر علنی مطرح میکند و یا اینکه چرا نامهای با مضمون فراگرفتن دود و آتش در خیابان های تهران را چند روز قبل انتخابات منتشر کردید و یا چرا خانواده شما رفتارهای ناپسندی در انتخابات دارند و شما از این رفتارها ابراز برائت نکردهاید؟ پاسخهایی ارایه کرد ولی از عکسالعمل و اظهارات اعضا مشخص بود که این پاسخها برای اعضای مجلس خبرگان قانع کننده نبود.
در آغاز این دیدار آیات و حجج اسلام موحدی کرمانی، شفیعی، طباطبایی، بوشهری، ایمانی، دری نجف آبادی، فلاحیان و میرمحمدی به بیان دیدگاههای خویش درباره مسائل مختلف پرداختند .
یکی از این افراد خطاب به آقای هاشمی گفت: انتظار ما از شما این است که برای وحدت کمک کنید و صریح و شفاف مواضع خود را اعلام کنید تا سوء تعبیرهایی که هم اکنون درباره شما وجود دارد، از بین برود.
این عضو مجلس خبرگان که اظهارات هاشمی را نقل کرده اظهار داشت: برای من مورد تعجب است که چرا روابط عمومی مجمع تشخیص، فقط بخش هایی بسیار کوتاه از سخنان آقای هاشمی را منتشر کرد و از انعکاس نکات مهم آن خودداری نموده است؟ بنده هر چه منتظر شدم، روابط عمومی مجمع از انعکاس این سخنان خودداری کرده بود. برای همین شخصا تصمیم به انعکاس این مطالب گرفتم.
لینک ثابت - نوشته شده توسط Abolfazl sedghi در شنبه 88 مهر 11 ساعت ساعت 7:43 صبح
![]() سند تاملات راهبردی حزب مشارکت
در اولین جلسه متهمان آشوب های اخیر، معاون دادستان در میان کیفرخواست خود علیه متهمان پرونده
اغتشاشات اخیر، به سندی اشاره کرد که به باور بسیاری از کارشناسان یکی از جدی ترین مدارک اثبات کننده قصد براندازی» در میان احزاب و گروههای تندرو اصلاح طلب است.
آن سند، جزوه ای به نام «تاملات راهبردی» است که حزب مشارکت در سال 1387 و پس از چند ماه بحث و بررسی آن را به عنوان « راهبرد آینده» خود تدوین کرده و به تصویب کنگره سالانه خود هم رسانده است.
پایگاه اینترنتی نوروز وابسته به حزب مشارکت اخیرا نسخه ناقصی از این جزوه را منتشر کرد. این جزوه، سندی بسیار کلیدی در اثبات این نکته است که حزب مشارکت به عنوان نماد و خلاصه ای از مجموعه جریان اصلاح طلب دوم خردادی در ایران که نزدیک ترین گروه به محمد خاتمی نیز هست، در برنامه ریزی سیاسی خود برای آینده هدفی جز «ضربه زدن به ساختار نظام و تغییر دادن آن در جهت دین زدایی و عرفی سازی هرچه بیشتر با تمرکز بر ضعیف کردن نهاد ولایت فقیه» نداشته است.
این در حالی است که این حزب همواره ادعا کرده در چارچوب قانون و با التزام به ساختار نظام جمهوری اسلامی قصد فعالیت سیاسی متعارف با هدف در اختیار گرفتن قدرت را دارد.
جزوه تاملات راهبردی غیر از این می گوید و از آنجا که آنچه در این جزوه آمده با عملکرد این حزب در سالهای گذشته نیز کاملا سازگار است، می توان منصفانه آن را مبنای قضاوت درباره راهبردهای اصلاح طلبان قرار داد.
کیهان مدت هاست نسخه ای از این جزوه را به واسطه افراد دلسوز و خون دل خورده درون جریان اصلاح طلب که همواره نسبت به روحیه ضدانقلابی بخشی از اصلاح طلبان اعتراض داشته اما به دلیل ساختار شبه دیکتاتوری حاکم بر جریان اصلاحات مجال بیان صریح نظرات خود را نمی یافتند، دریافت کرده و در این مدت به مطالعه و ارزیابی آن مشغول بوده اما انتشار علنی آن را به مصلحت ندانسته است. اکنون که بخش هایی از این جزوه منتشر شده و همچنین با برگزاری اولین جلسه دادگاه متهمان اغتشاش های اخیر که در آن چند تن از سران جبهه اصلاحات به صراحت تاکید کردند تقلبی در کار نبوده و مجموعه اتفاقات ماههای اخیر که در پوشش اعتراض به تقلب انجام شد «سناریویی از پیش برنامه ریزی شده برای اهداف دیگر» بوده، این ضرورت بوجود آمده است که ملت شریف ایران لااقل در جریان بخشی از آنچه در ذهن اصلاح طلبان می گذشته و بنای اجرای آن را داشته اند قرار بگیرند. طبعا حتی اگر اعترافات تحت فشار صورت گرفته باشد- که ادعایی کاملا خلاف واقع است- اسناد که دیگر تحت فشار ساخته نشده است!
جزوه تاملات راهبردی که اکنون نسخه ای از آن در اختیار کیهان قرار دارد در واقع مانیفست براندازی نظام جمهوری اسلامی از راه ضربه زدن تدریجی به ساختار نظام به کمک تولید فشار اجتماعی است که حزب مشارکت در کنگره سال گذشته خود رسما آن را به عنوان برنامه عمل آینده خود تصویب کرده و البته به دلیل محتوای ساختارشکنانه ی کاملا عریان آن- که دقیقا بر توصیه های مراکز مطالعات استراتژیک و سرویس های اطلاعاتی غربی در مورد براندازی نرم نظام منطبق است- مصوبه خود را پنهان و محرمانه نگه داشته است. این جزوه تاکید می کند که گام اول مورد نظر حزب مشارکت «ایجاد و تثبیت یک بخش مردمسالار برخوردار از تکیه گاه اجتماعی سازمان یافته درون حاکمیت» است.
معنای صریح این بند چنانکه در جای دیگری از این جزوه آمده این است که بدون حضور اصلاح طلبان درون ساختار نظام جمهوری اسلامی، این ساختار فاقد وجه مردمسالار و یکسره دیکتاتوری- یا به تعبیر نویسندگان حزب مشارکت «دیکتاتوری سلطانی»- است و این در حالی است که به لحاظ قانونی تمام نهادهای نظام جمهوری اسلامی به آرای مردم متکی هستند. علاوه بر این حزب مشارکت در این بند تصریح می کند که تلاش خواهد کرد یک پایگاه اجتماعی سازمان یافته برای خود بوجود بیاورد. این موضع تایید صریح همه ی آن مجموعه اخباری است که از تلاش اصلاح طلبان برای سازماندهی و شبکه کردن بخش های ناراضی جامعه، ایجاد «سازمان رای» و تبدیل آن به «سازمان آشوب» به هنگام ضرورت حکایت می کرد. حزب مشارکت در اینجا نه راهبرد آینده خود بلکه عملکرد فعلی اش را توصیف می کند.
یکی دیگر از بندهای این جزوه تاکید می کند: «بخش مردم سالار حاکمیت باید در بهره گیری از فشارهای توده ای برای رسیدن به سازش استقلال عمل قابل ملاحظه ای پیدا کند.» معنای دقیق این بند که در لفافه ی کلمات و اصطلاحات پیچیده شده این است که اصلاح طلبان باید از «تکیه گاه اجتماعی سازمان یافته خود» -که در بالا به آن پرداختیم- برای ایجاد فشار توده ای به نظام استفاده کند تا بتواند آن را در مواقع مورد نظر خود به سازش وادار نماید. منظور از فشار توده ای در این بند بی تردید کاری جز به خیابان آوردن مردم یا تحریک آنان به روش های دیگر که نمونه های کاملی از آن را در یک ماه گذشته دیده ایم، نمی تواند باشد. این جمله، ترجمه مشوش ولی عمیق تر همان استراتژی فشار از پایین چانه زنی در بالاست که اصلاح طلبان در تمام مدت 8 سال دولتمردی خود حتی یک لحظه عمل به آن را فراموش نکردند و بسیاری از بحران های اجتماعی آن سالها نظیر آشوب های 18تیر 78 و خرداد 80 دقیقا بر مبنای آن طراحی و اجرا شد.
چند پاراگراف بعد از این، مشارکت راهبرد ساختارستیزانه خود را کاملا شفاف می کند: «بخش مردم سالار حاکمیت باید بتواند از بحران هایی که کل سیستم سیاسی را تهدید می کند به نفع تثبیت خویش و چانه زنی بیشتر استفاده نماید.»!! این همان عبارتی است که معاون دادستان در بخشی از کیفرخواست خود به آن استناد کرد. به نحو کاملا روشن، این بند- که مصوبه رسمی حزب مشارکت است- نشان می دهد اصلاح طلبان مجموعه بحران ها و تهدیدهایی را که کل نظام سیاسی جمهوری اسلامی ایران را تهدید می کند برای خود «فرصت» می دانند و این آمادگی را دارند که ضمن همراهی با عامل تهدیدکننده از تهدید آن علیه نظام به منظور افزایش قدرت چانه زنی خود علیه نظام و امتیازگیری از آن استفاده نمایند. به عبارت دیگر، حزب مشارکت با گنجاندن این بند در مانیفست خود رسما اعتراف می کند که شکل گیری تهدید علیه نظام را به نفع خود می داند و بلکه علاقمند است تهدیدها علیه نظام هرچه بزرگتر باشد تا بتواند چانه زنی بیشتری کرده و امتیازهای کلان تری از نظام دریافت نماید. به این ترتیب روشن است که مشارکت هم ناآرامی های خیابانی و هم تهدیدهای خارجی را برگ برنده خود می داند، پس طبیعی است که تصور کنیم برای ایجاد آن تلاش کرده و می کند. این همان تئوری است که منابع غربی در سالهای اول دهه 80 آن را استراتژی «فشار از بیرون چانه زنی در درون» می خواندند و قبل از هر چیز ثابت می کند که ارتباطی ارگانیک و کاملا معنادار میان اصلاح طلبان داخلی و دشمنان نظام در خارج از مرزها وجود دارد. با بازخوانی تاریخ تحولات استراتژیک و امنیت ملی ایران در یک دهه گذشته موارد متعددی را می توان سراغ گرفته در آن عامل خارجی به صراحت به کمک دوستان داخلی خود آمده و با تهدید نظام زمینه ای را فراهم آورده است که اصلاح طلبان در داخل بتوانند به عنوان خنک کننده وارد عمل شوند و این پیام را به نظام برسانند که چنانچه خواستار رفع تهدیدهای بیرونی است باید در داخل به آنها باج بدهد! هم اکنون هم رسانه های غربی مکررا می گویند که «رفتار غرب با ایران بستگی به رفتار آن با اصلاح طلبان دارد!».
بخشی از مهم ترین رویکردهای ساختارشکنانه سند تاملات راهبردی در بخش مربوط به نهاد رهبری و مجلس خبرگان و ذیل عنوان «گذار به مردم سالاری بیشتر» تجمیع شده است. نویسندگان این جزوه در این قسمت به صراحت مافی الضمیر خود در مورد عناد با ولایت فقیه را بیرون ریخته اند به طوری که می توان دریافت حزب مشارکت رهبری را مهم ترین مانع عملی شدن نقشه های خود می داند و لذا بیشترین انرژی را برای تضعیف آن به صحنه آورده است.
مهم ترین موارد مطرح شده در این بخش چنین است:
یکم-تلاش برای محدود کردن اختیارات رهبری به اصل 110که صریحا مخالف دیدگاههای امام در مورد حوزه اختیارات ولی به عنوان نایب معصوم(ع) در عصر غیبت است و منافی صفت مطلقه در اصل 57 قانون اساسی است. دوم-زمینه سازی قانونی برای اعتراض های پی درپی و حرمت شکنانه به رهبری به بهانه های گوناگون سوم- تلاش رسمی برای تضعیف جایگاه رهبر با پیشنهاد ایجاد یک «مرکز ویژه» در مجلس خبرگان و قوه قضاییه برای دریافت شکایات از رهبری. چهارم- تشکیک در صلاحیت رهبری از راه کوتاه و علنی شدن زمان بررسی حفظ صلاحیت رهبری که البته مداوما توسط مجلس خبرگان انجام می شود. پنجم- دستکاری در اختیاراتی که شورای نگهبان طبق قانون اساسی برای نظارت بر انتخابات خبرگان دارد. ششم- بازکردن باب شکایت از رهبری به دستگاه قضایی و... بخش انتهایی سند تاملات راهبردی هم حاوی مطالب مهمی درباره ی نوع نگاه حزب مشارکت به مقوله حضور دین در متن جامعه و سپهر سیاسی است که پرده از مبانی نظری عمیقا منحرف و این حزب و فاصله آن را ازخط اصیل امام برمی دارد. این بخش از جزوه تاملات راهبردی کاملا صریح است: «حزب اعلام می دارد که اگرچه آرزومند حضور اختیاری دین در عرصه خصوصی افراد (درونیات افراد و رفتارهایی که فاقد تاثیر بر دیگران است و روابط خاص و انتخابی میان آنها)ست اما کنترل زندگی خصوصی افراد به بهانه دین را مجاز نمی داند... حزب با همیشگی کردن قوانین موضوعه به بهانه مبتنی بودن آنها بر احکام شریعت مخالف است... حزب با هرگونه امتیاز سیاسی برای پیروان یک دین خاص و مفسران یک دین و مذهب خاص مخالف است.»
احتمالا ضرورتی ندارد که درباره این موضوع بحث بیشتری صورت گیرد. واضح است که سردمداران حزب مشارکت به رغم ادعای خط امامی و انقلابی بودن سخنان روشنفکران دینی را که خود نیز اعتراف دارند دوره شان تمام شده و چیزی جز تحمیل جزمیات لیبرالی به انقلاب اسلامی نیست به عنوان اصول مسلم پذیرفته و قصد مبتنی کردن عمل سیاسی خود بر آن را داشته اند. اکنون سؤال این است: آیا چنین حزبی می تواند در چارچوب جمهوری اسلامی فعالیت کند؟ ![]() |
|
لینک ثابت - نوشته شده توسط Abolfazl sedghi در پنج شنبه 88 مهر 9 ساعت ساعت 4:41 عصر
لینک ثابت - نوشته شده توسط Abolfazl sedghi در پنج شنبه 88 مهر 2 ساعت ساعت 1:36 عصر
عکس: حضور مردم در صفوف نماز عید فطر در قم
سایت نیمروز آنلاین متعلق به حزب اعتماد ملی وجناب آقای کروبی حضور مردم در نماز عید فطر قم را به شکل ذیل مخابره کرده است شاید خواسته بگوید مردم بر خلاف نظر مقام معظم رهبری این روز را عید نگرفتند یا اینکه اصلا دیگر به نماز عید اهمیتی نمی دهند یا بعد ازانتخابات مردم سرخورده شده اند یا دارند به نظام دهن کجی میکنند یا موارد دیگر که نشان از ضدیت مردم با نظام است اما بد نیست خوانندگان محترم وبلاگ با کلیک بر روی آدرس اینترنتی زیر نظر سنجی که توسط مؤسسه پژوهشی «پیپا» آمریکا در ایران انجام گرفته را مطالعه نمایند تا نظر مردم در باره نظام ،انتخابات ،رهبری وغیره را دریابند
|
لینک ثابت - نوشته شده توسط Abolfazl sedghi در سه شنبه 88 شهریور 31 ساعت ساعت 12:29 عصر
در انتخابات در عین حالى که باید گفت انتخابات خوبى گذشت، لکن شیاطینى مىخواستند که یک تخم نفاق بکارند. در جاهاى دیگر وقتى انتخابات مىشود، حزبها و دستهاى خارجى مردم را مىکشند طرف خودشان و مردم را بازى مىدهند، صحبتهایى مىکنند که همهاش براى اغفال مردم است. در انتخابات در عین حالى که بسیار خوب انجام گرفت، لکن دستهایى مىخواست ایجاد اختلاف کند، دو دستگى ایجاد کند و حال آنکه موفق نشدند بحمداللَّه. باید شما متوجه باشید به این که دشمنها همیشه دنبال این هستند که ما را از داخل بپوسانند و اگر در این ضیافت وارد شده باشید دشمنها دستشان کوتاه خواهد شد.
.....................................................................................................................................................................
لینک ثابت - نوشته شده توسط Abolfazl sedghi در پنج شنبه 88 شهریور 26 ساعت ساعت 9:11 عصر
دربــاره ی ما
کارشناس ارشد روابط بین الملل ،دانشجوی دکتری ومترجم زبان فرانسه
منوی اصــــلی
خبرنامه
آمار و اطلاعات
پیونــدهای روزانه
نــوشته های پیشین
آخرین نـــوشته ها
وصیت نامه شهدا
لوگوی دوستان
دیــگر امکانات