کلام امام

استراتژی امام در برخورد با مخالفان2

هاـ غرب‌زدگان
اول لزوم مقابله با مظاهر غرب و غرب زدگی
شما گمان نکنید که از غرب برای ما یک تحفه‌ای می‌آورند. شما گمان نکنید که از غرب برای ما چیزی می‌آورند که ما را مترقی کنند، ترقی به ما بدهند. غرب تا ما را در سطح پایین نگه ندارد، نمی‌تواند از ما استفاده کند. کوشش آنها این است که ماها، این ممالک اسلامی، این ممالک مستضعف در یک سطح پایینی از همه امور باشیم. هر امری را که آنها برای ما بیاورند، یک امر استعماری است. یعنی اگر طب را برای ما بیاورند طب استعماری است، اگر دارو برای ما صادر کنند آن هم استعماری است، اگر دانشگاه برای ما بخواهند درست کنند آن هم دانشگاه استعماری است. همه چیز را آنها می‌خواهند به طوری درست کنند که برای خودشان نافع باشد و ما چشم و گوش بسته تسلیم آنها باشیم و الآن که به خواست خدای تبارک و به برکت اسلام ما از این قید و بند خارج شدیم، باید خیلی متوجه باشیم به اینکه مبادا ما را دوباره در این قید و بندها قرار بدهند.
صحیفه نور، جلد 13، ص 184

دوم لزوم جلوگیری از نفوذ عناصر فاسد دارای گرایش به غرب و شرق در دانشگاه‌ها
اکنون بحمدالله تعالی، دانشگاه از چنگال جنایتکاران خارج شده و بر ملت و دولت جمهوری اسلامی است در همه اعصار که نگذارند عناصر فاسد دارای مکتب‌های انحرافی با گرایش به غرب و شرق در دانشسراها و دانشگاه‌ها و سایر مراکز تعلیم و تربیت نفوذ کنند و از قدم اول جلوگیری نمایند تا مشکل پیش نیاید و اختیار از دست نرود.
صحیفه نور، جلد 21، ص 102

سوم لزوم مقابله با عالمان و متفکران بی‌تقوا
صدمه‌هایی که وارد می‌شود بر مملکت غالبا از این متفکرین بی‌پرورش. آموزش‌های بی‌پرورش واقع می‌شود، علم را تحمیل می‌کنند لیکن تقوا ندارند، لیکن پرورش باطنی ندارند. از این جهت عمال خارجی می‌شوند. از این جهت نقشه‌ها را برای فنای مملکت خودشان می‌کشند.
صحیفه نور، جلد 8، ص 119

چهارم ـ لزوم مبارزه با روحیه غرب‌گرایی در داخل کشور
اگر ما ترتیبی اصولی در دانشگاه‌ها داشتیم، هرگز طبقه روشنفکر دانشگاهی‌ای نداشتیم که در بحرانی‌ترین اوضاع ایران در نزاع و چند دستگی با خودشان باشند و از مردم دیده باشند و از آنچه که بر مردم می‌گذرد چنان آسان گذرند که گویی در ایران نیستند. تمام عقب‌ماندگی‌های ما به خاطر عدم شناخت صحیح اکثر روشنفکران دانشگاهی از جامعه اسلامی ایران بود و متاسفانه هم‌اکنون هم هست. اکثر ضربات مهلکی که به این اجتماع خورده است از دست اکثر همین روشنفکران دانشگاه رفته‌ای است که همیشه خود را بزرگ می‌دیدند و می‌بینند و تنها حرف‌هایی می‌زدند و می‌زنند که دوست به اصطلاح روشنفکر دیگرش بفهمند و اگر مردم هیچ نفهمند، نفهمند زیرا دیگر چیزی که مطرح نیست مردمند و تمام چیزی که مطرح است خود اوست برای اینکه بد آموزی‌های دانشگاهی زمان شاه، روشنفکر دانشگاهی را طوری بار می‌آورد که اصولا ارزشی برای خلق مستضعف قائل نبود و متاسفانه هم‌اکنون هم نیست. روشنفکران متعهد و مسؤول! بیایید تفرقه و تشتت را کنار گذارید و به مردم فکر کنید و برای نجات این قهرمانان شهید داده خود را از شر «اسم و اسمیت» به شرق و غرب نجات دهید. روی پای خود بایستید و از تکیه بر اجانب بپرهیزید.

پنجم پرهیز از غرب زدگی و شرق زدگی، راه مقابله با ابرقدرت‌ها
وظیفه ما است که در مقابل ابرقدرت‌ها بایستیم و قدرت ایستادن هم داریم. به شرط اینکه روشنفکران دست از غرب و شرق و غربزدگی بردارند و صراط مستقیم اسلام و ملیت را دنبال کنند.
پیام امام خمینی (ره) به مناسبت حلول سال جدید، صحیفه نور، جلد 12، 1/1/59، ص 19 ادامـــه ی مـطــلــب


نظر بدهید

لینک ثابت - نوشته شده توسط Abolfazl sedghi در پنج شنبه 88 دی 10 ساعت ساعت 4:57 عصر


فاطمی نیا

فایل صوتی"سخنان حجت الاسلام فاطمی نیا در مورد مقام معظم رهبری

متن زیر قسمتی از سخنرانی حجت الاسلام فاطمی نیا هست که در پایان یکی از مجالس حضرت زهرا (س) در مورد مقام معظم رهبری می فرمایند

بنده روی منبر امام حسین ، در خانه خدا ، آن هم در مجلس حضرت زهرا اگر چیزی را یقین نکنم نمیگویم.

بدانید و آگاه باشید

هر کس کوچکترین حرف در تضعیف مقام رهبری بزند ، هر کس اندیشه ای داشته باشد که ضد مقام رهبری باشد ، خدا او را نخواهد بخشید

این را یقین داشته بدانید ! قدردان رهبر باشید ! اگر افکار پاشیده ای ، پوسیده ای به شما عرضه کردند قبول نکنید

این مرد بزرگ عزّ اسلام است و هر کس با این مرد بزرگ ، با مقام معظم رهبری مخالفت کند خدا از او نمی گذرد

از آدرس زیر فایل صوتی مربوطه را دانلود کنید

دانلود کلیپ صوتی

مستقیم

برگرفته از سایت کلیپ های مبارز



نظر بدهید

لینک ثابت - نوشته شده توسط Abolfazl sedghi در پنج شنبه 88 دی 3 ساعت ساعت 11:0 صبح


فوردو

مرکز غنی سازی فوردو از دیدگاه انستیتو علوم وامنیت بین الملل

انستیتو علوم و امنیت بین‌الملل در مطلبی به قلم دیوید آلبرایت، رئیس این مرکز مطالعاتی و پل برانان، محقق، ارزیابی خود را از ظرفیت مرکز غنی‌سازی فوردو منتشر کرده است.
این گزارش در حقیقت نقدی است بر رساله‌ای که 24نوامبر در بولتن علوم هسته‌ای و توسط ایوان الریچ (معاون مطالعات امنیتی و راه‌بردی در فدراسیون محققان آمریکایی) و ایوانکا برازاشکا (محقق دیگر همان موسسه) منتشر شده است.
کارشناسان انستیتو علوم و امنیت بین‌الملل معتقدند که بر خلاف ارزیابی منتشر شده در بولتن علوم هسته‌ای مرکز غنی‌سازی فوردو می‌تواند قابلیت‌های ایران برای تولید مواد هسته‌ای مورد نیاز در ساخت تسلیحات اتمی را افزایش دهد.
نویسندگان مطلبی که در بولتن علوم هسته‌ای منتشر شد، نتیجه گرفته‌اند که مرکز غنی‌سازی فوردو تاسیساتی نامناسب برای تولید سوخت مورد نیاز در راکتورهای هسته‌ای است و در عین حال این مرکز بسیار کوچک‌تر از آن است که بتواند مواد هسته‌ای برای مصارف تسلیحاتی را تولید کند.
 به اعتقاد نویسندگان مطلب مورد بحث در بولتن علوم هسته‌ای، سه هزار سانتریفیوژ از نوع آی آر-یک، که ایران اعلام کرده در مرکز فوردو مستقر خواهد کرد، حدود یک سال زمان لازم دارد تا اورانیوم‌های با غلظت پایین را به اورانیوم مناسب برای ساخت تسلیحات تبدیل کند و اگر در این مرکز از اورانیوم خام استفاده شود روند تبدیل آن به اورانیم با غلظت تسلیحاتی چهار سال طول خواهد کشید.
کارشناسان انستیتو علوم و امنیت بین‌الملل معتقدند که این ارزیابی نادرست است و ایران در حال استقرار سانتریفیوژ‌های پیشرفته‌تری درمرکز فوردو است. بنابر ارزیابی این مرکز تحقیقاتی ایران با کمک سه هزار سانتریفیوژ مدل آی آر-یک و استفاده از اورانیوم خام می‌تواند اورانیوم با غلظت تسلیحاتی برای ساخت یک بمب هسته‌ای را طی یک سال تولید کند. اگر در این مرکز از اورانیوم غنی شده استفاده شود روند تولید اورانیوم تسلیحاتی بسیار سریع‌تر خواهد بود. این ارزیابی انستیتو علوم و امنیت بین‌الملل شبیه ارزیابی دولت آمریکا از توانمندی مرکز فوردو است.
کارشناسان انستیتو علوم و امنیت بین‌الملل معتقدند که براساس یک ارزیابی محافظه کارانه سه هزار سانتریفیوژ مرکز فوردو، با استفاده از اورانیوم خام طی یک سال می‌توانند بین12تا 14 کیلوگرم اورانیوم با غلظت تسلیحاتی را تولید کند. این ارزیابی براساس امکانات ایران و اورانیوم خام که در دسترس این کشور قرار دارد در عین حال از روی تجربه کشورهای دیگر با امکانات و روش کار مشابه با ایران تنظیم شده است.
به اعتقاد کارشناسان انستیتو علوم و امنیت بین‌الملل تولید12تا14کیلوگرم اورانیوم با غلظت تسلیحاتی برای ساخت یک بمب هسته‌ای ساده کافی است. آنها البته خاطر نشان می‌کنند که در مورد میزان اورانیوم که ایران در بمب‌های هسته‌ای خود به کار خواهد گرفت اطلاعات دقیقی در دست نیست. معمولا برای تولید یک بمب هسته‌ای 15تا 25 کیلو گرم اورانیوم با غلظت تسلیحاتی لازم است و حدود20درصد بیشتر از این حجم را باید برای زوائد ناشی از پروسه تولید در نظر گرفت.
کارشناسان انستیتو علوم و امنیت بین‌الملل می‌گویند میزان تولید سانتریفیوژهای ایران را براساس گزارش‌های منتشر شده توسط آژانس بین‌المللی انرژی اتمی‌ تنظیم کرده‌اند که به اعتقاد آنها با در نظر گرفتن تمام کاستی‌های ناشی از مشکلات فنی ایران در بهره‌وری از سانتریفیوژهاست. در عین حال باید به این نکته توجه کرد که که امکانات و توانایی‌های مرکز فوردو می‌تواند بیشتر از مرکز غنی‌سازی نطنز باشد، چون در این مدت ایران تجربه زیادی برای به کار گیری سانتریفیوژ‌های آی آر-یک کسب کرده است.
کارشناسان انستیتو علوم و امنیت بین‌الملل معتقدند که مرکز غنی‌سازی فوردو می‌تواند سالانه حدود 20تا 30کیلوگرم اورانیوم با غلظت تسلیحاتی تولید کند، حتی اگر روند غنی‌سازی را با اورانیوم خام شروع کند. با بهبود کار سانتریفیوژها این مرکز می‌تواند اورانیوم غنی شده بیشتری تولید کرده و در عین حال ایران اعلام کرده است که در نظر دارد سانتریفیوژهای پیشرفته بیشتری را در این مرکز مستقر کند.
انستیتو علوم و امنیت بین‌الملل به نقل از منابع وابسته به دولت آمریکا می‌گوید: « فوردو یک مرکز غنی‌سازی مناسب برای تولید اورانیوم تسلیحاتی مورد نیاز برای ساخت یک تا دو بمب هسته‌ای در سال است. این مرکز می‌تواند به ایران این امکان را بدهد که به دور از کنترل جامعه بین‌المللی اورانیوم با غلظت تسلیحاتی تولید کند.» ارزیابی دولت آمریکا بر این اساس است که دولت ایران برای مخفی نگاه داشتن فعالیت‌های خود در این مرکز، اورانیوم غنی شده در نطنز را به آنجا منتقل نخواهد کرد، بلکه به شکل مستقیم با تزریق اورانیوم خام پروسه تولید اورانیوم تسلیحاتی را در مرکز فوردو تکیمل خواهد کرد.
کارشناسان انستیتو علوم و امنیت بین‌الملل در بخش بعدی گزارش خود اشاره می‌کنند که دولت ایران به تجربه دریافته است که انتقال بخشی از اورانیوم غنی شده و یا سایر مواد هسته‌ای از نطنز به جای دیگر برملا خواهد شد. به همین خاطر به نظر می‌رسد که ایران تاسیسات فوردو را به شکلی طراحی کرده است که می‌تواند به شکل مستقل فعالیت کرده و در صورت لزوم فعالیت‌های آن به طور کامل از چشم جامعه بین‌المللی پنهان بماند. در عین حال ایران خود را برای احتمال رویارویی شدیدتر با جامعه بین‌المللی آماده کرده است و احداث مرکزی مثل فوردو -در دل کوهستان- گزینه ایران برای ادامه غنی‌سازی و در حالتی است که مرکز نطنز مورد حمله و یا تهدید قرار گیرد.
کارشناسان انستیتو علوم و امنیت بین‌الملل در نقد دیدگاهی که معتقد است روند غنی‌سازی در مرکز فوردو کندتر از مرکز نطنز خواهد بود می‌نویسند چنین ارزیابی‌هایی یک جانبه است و این هدف اصلی در برنامه‌های هسته‌ای ایران را در نظر نمی‌گیرد که این کشور در نهایت به سمت تولید مواد هسته‌ای تسلیحاتی حرکت می‌کند.
در پایان این گزارش دیوید آلبرایت و پل برانان دو کارشناس تسلیحاتی در انستیتو علوم و امنیت بین‌الملل یاد آوری می‌کنند که خوشبختانه دستگاههای اطلاعاتی غربی قبل از اینکه مرکز هسته‌ای فوردو کار پنهانی خود را آغاز کند آنرا کشف کردند . اما مرکز غنی‌سازی فوردو یک مورد دیگر از فهرست بلند بالای اقدامات شک برانگیز دولت ایران است که سوءظن‌ها در مورد صلح آمیز بودن برنامه‌های هسته‌ای این کشور را افزایش داده و بیش از گذشته نشان می‌دهد که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با ابزارها و روش‌های معمول قادر به کنترل و ردیابی اقدامات پنهانی دولت ایران نیست



نظر بدهید

لینک ثابت - نوشته شده توسط Abolfazl sedghi در چهارشنبه 88 آذر 11 ساعت ساعت 4:36 عصر


مهدی سحابی

مهدی سحابی به دیار باقی شتافت

 مترجم، نقاش و نویسنده ایرانی یکشنبه‌ شب گذشته 17 آبان و در سن 66 سالگی بر اثر سکته قلبی در فرانسه درگذشت.سحابی مترجم رمان معروف و هفت جلدی "در جستجوی زمان از دست رفته" اثر مارسل پروست است که از آن به عنوان یکی از بزرگترین شاهکارهای ادبی جهان یاد می‌شود."مرگ آرتمیو کروز" (کارلوس فوئنتس)، "مادام بوواری" و "تربیت احساسات" (گوستاو فلوبر)، "دسته دلقکها" و "مرگ قسطی" (لویی فردینان سلین) از دیگر آثار این مترجم فقید است. از وی چند اثر تالیفی نیز در حوزه داستان کوتاه و رمان به یادگار مانده است که از جمله می‌توان به رمان " ناگهان سیلاب" اشاره کرد

پیکر مهدی سحابی بامداد چهارشنبه 27 آبان به تهران منتقل و مراسم تشییع پیکر او صبح همان روز از مقابل منزلش به سمت بهشت‌زهرا (س) برگزار می‌شود.برادر زنده‌یاد مهدی سحابی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اعلام این خبر گفت: پیکر مهدی ساعت 1:30 بامداد چهارشنبه 27 آبان با یک پرواز شرکت هواپیمای ملی فرانسه به فرودگاه مهرآباد تهران منتقل می‌شود.
وی افزود: پیکر او بلافاصله بعد از ورود به تهران از مهرآباد به بهشت‌زهرا (س) منتقل می‌شود و بعد از انجام مناسک غسل و نماز میت به منزلش در تهران بازمی‌گردد. مراسم تشییع پیکر او نیز از ساعت 9:30 صبح از در منزلش به سمت بهشت‌زهرا (س) انجام می‌شود.
برادر زنده‌یاد سحابی در پاسخ به این سوالی درباره جزئیات این مراسم گفت: برنامه‌ریزیهایی در این خصوص انجام شده اما چون هنوز هیچ برنامه سخنرانی قطعی نشده و تصمیمی گرفته نشده نمی‌توان چیزی قطعی گفت.
این در حالی است که روز گذشته یکی ازسایتهای خبری از انتقال پیکر مهدی سحابی به ایران در "روز دوشنبه" خبر داده بود.



نظر

لینک ثابت - نوشته شده توسط Abolfazl sedghi در شنبه 88 آبان 23 ساعت ساعت 11:46 صبح


بهائیت

بهائیت چیست و چه عقاید و احکامی دارد؟


پاسخ :

وقتی در قرن 13 هجری قمری شخصی به
نام علی محمد شیرازی ادعای نیابت و باب امام زمان(ع) را کرد، با حمایت
مستقیم کشورهای سلطه طلب توانست بین مردم ایران اختلاف اندازد و بر پایه
همین حمایت ها بود که بعد ادعای مهدویت و سپس نبوت کرد و در آخر ادعا نمود
که او خدا است و خداوند در او ظهور کرده و دورة دین اسلام به پایان رسیده
است و در نهایت بر اثر واکنش علمای اسلام، در سال 1266 قمری در تبریز
اعدام گردید و بعد از او میرزا حسینعلی ملقب به بهاء الله ادعای جانشینی
او را کرد و گفت منم خدای عزیز که باب مژده آمدنم را داده بود و در کتاب
هایی که نازل کرد تنها مقداری از احکام باب را نسخ کرد و پس از او پسرش
عباس معروف به عبدالبها جانشین او شد.
[1]
در این نوشته قبل از بیان عقاید و احکام بهائیت اشاره ای خیلی کوتاه به حمایت های بیگانه گان از این فرقه می کنیم:
1. حمایت روسیه: سفارت روسیه از اول فتنه بابیه و پیدا شدن فرقه بابیه
و بهائیه از رهبران این فرقه حمایت می کرد. به عنوان مثال دالگورکی سفیر
روسیه در تهران برای نجات بهاء الله از زندان پادرمیانی کرد و فرستاده خود
را با وی همراه نمود تا به سلامت از ایران خارج شود.

2. دولت انگلستان: بعد از انتقال رهبری بابیت و بهائیت به عراق و سپس
فلسطین، رهبران این فرقه خود را به تبعیت استعمار انگلیس در آوردند به
طوری که پس از پایان جنگ جهانی اول به پاس خدماتی که عبدالبهاء برای
استعمار انگلیس انجام داده بود طی مراسمی لقب سِر(Sir) و بزرگترین نشان
خدمتگزاری، نایت هود(Knight Hood) را دریافت کرد.

3. آمریکا: در اثر حمایت های آمریکا، بهائیگری به ستون پنجم و یکی از ابزارهای استکباری آمریکا بعد از جنگ جهانی اول مبدّل شد.
4. پادشاه عثمانی: برای قدردانی از حمایت های عثمانی از بهائیت، عبدالبهاء لوحی برای او نازل کرده و از او تشکر نمود.
5. دولت غاصب اسرائیل: بهائیت از اول پیدایش خود با یهود همکاری داشت،
به طوری که دکتر احمد شلبی عقاید این فرقه را در کتاب مقارنة الادیان
الیهودیه می آورد که هیئت بین المللی حیفا در نامه ای به محفل روحانی ملی
بهائیان ایران در اول ژوئیه 1952 رابطه شوقی افندی رابا حکومت اسرائیل
اعلام داشت.
[2]
با توجه به مطالب فوق معلوم می شود که فرقه بهائیت از اول تأسیس تا
زمان حال همیشه وسیله ای برای خیانت به مسلمانان و حمایت از دولت های
استعماری بوده است.

اما در مورد عقاید آنان باید گفت کتابهائی که البهاء الله یعنی میرزا
حسینعلی به گمان خودش نازل کرده و عقاید و احکامش را گفته است به عنوان
نمونه اشاره می کنیم:

1. الایقان 2. مجموعة الالواح 3 . الشیخ 4. اقدس 5. نبذة من تعالیم حضرت البهاء[3]
عقاید بهائیت:
بیشتر عقاید بهائیت در محور بهاء الله است که در اینجا به چند نمونه اشاره می کنیم:
1. شناخت: اولین چیزی که بر بندگان واجب شده است شناخت محل تابش وحی و
طلوع امرالله است، یعنی معرفت به میرزا حسینعلی بهاء الله که در اثر این
شناخت اعمال قبول می شود.

2. بهاء الله همان خداست و پس از او شوقی افندی خدا شد.
3. بهاء مژده انبیاء گذشته و باب است، یعنی سید علی محمد شیرازی باب فقط مژده رسان بهاء الله بود و با آمدن او قیامت نزدیک می شود.
4. اسماء، صفات و افعالی که برای خداوند تبارک و تعالی ذکر می شود
رموزی است برای اشخاصی که آنها مظهر الله هستند(یعنی خدا در آنها ظهور
کرده است) و گرنه خداوند، اسماء و صفات و افعال ندارد.

5. بهاء الله، احد و واحد است و شریکی در ملک برای او نیست، چرا که
خداوند در او ظهور کرده است و این ظهور برای شناخت بیشتر خداوند است که در
حجاب غیب از نظرها پوشیده است.

6. بهائیت از همه ادیان گذشته بهتر است، چرا که خداوند در بهاء الله
ظهور کرده است و ادیان دیگر با ظهور بهاء تمام می شوند و به مرحله کمال می
رسند.

7. دین اسلام تا آمدن بهاء الله معتبر بود و قرآن کریم هیچ گونه اعجازی ندارد و توسط باب نسخ شده است.
8. بهاء الله یک معجزه است، زیرا بدون اینکه به مدرسه برود توانسته الواح مقدس فارسی و عربی را املاء نماید.
9. شریعت بهائی فقط پس از هزار سال قابل تغییر است یعنی خداوند تبارک
و تعالی می تواند بعد از هزار سال در شخص دیگری ظهور کند و دین بهائیت را
نسخ کند، همچنانکه با ظهور خود در بهاء، دین اسلام را نسخ کرد.
[4]
احکام:
بهائیت برای خود احکامی را هم به گمان خویش نازل شده، دارند که به چند نمونه مهم اشاره می کنیم:
1. نماز: صبح و ظهر و شام 9 رکعت به صورت فرادی نماز می خوانند و قبله
شان شهر عکا است که قبر میرزا حسینعلی بهاء (خدایشان) در آنجاست. در
بهائیت نماز آیات نسخ شده و کسی که آب ندارد به جای وضو ، پنج بار می
گوید: بسم الله الاطهر الاطهر.

2. روزه: بهائیت می گویند هر سال 19 ماه دارد و هر ماه نوزده روز پس
روزه 19 روز در آخرین ماه سال واجب است که عید نوروز عید فطرشان می شود.

3. حج: زیارت محل تولد باب در شیراز و خانه حسینعلی میرزا در بغداد در همه ایام به جای زیارت کعبه قرار داده شده است.
4. ازدواج: بیش از یک زن جایز نیست، ازدواج با زن پدر حرام ولی با بقیه محارم مانند مادر، خواهر و .... حلال است.
5. طهارت: همه اشیاء روی دنیا پاک است مانند: بول، غائط، منی، سگ و ... و این موهبت بهاء به بندگان اوست.
6. مراکز اجتماع: «حظیرة القدس» در عشق آباد و «مشرق الاذکار» در نزدیک شیکاگوی آمریکا از مراکثر اجتماع بهائیت به شمار می آیند.
7. تربیت اولاد: درس و یاد دادن احکام به فرزند بر عهده پدر است و اگر فقیر باشد هزینه آن از بیت العدل داده می شود.
8. یک سوم از دیه کسی که کشته شده است حق بیت العدل بهائیت است نه صاحب دم.
9. زنا: حد زنا در مرحله اول 9 مثقال طلا و در مرحله بعد 18 مثقال به بیت العدل ریخته می شود.
10. مهمانی: هر ماه یکبار مهمانی بر همه واجب است هر چند با دادن آب خالی.
11. بهداشت: هر هفته یک بار غسل و ناخن گرفتن واجب است.
12. عید: هر سال دو عید هست: که عبارت اند از روز بعثت باب(ادعای بابیت) و روز ولادت میرزا حسینعلی بهاء.
13. دفن اموات: مرده ها باید در بلور، سنگهای قیمتی و چوب های محکم و لطیف و با انگشتر نقش دار به اسم بهاء، دفن شوند.
14. آداب و معاشرت: با ادیان دیگر با محبت و مسالمت رفتار شود تا بوی خوش رحمان(بهاء الله) را بیابند.
15. ارث: سهم دختر و پسر مساوی است همچنان که بلوغ هر دو در 15 سالگی است.
16. اسباب منزل: هر نوزده سال یک بار، باید اثاثیه منزل تغییر یابد.[5]
با توجه به حمایت های علنی استکبار و ادعاهای بی منطق بهائیت باید
بگوئیم بهائیت دین نیست بلکه نقشة استعماری است برای ضربه زدن به امت
اسلامی و غلبه بر کشورهای اسلامی. زیرا اگر مردم این مکتب را بپذیرند دیگر
مبارزه با ظلم، جهاد، امر به معروف و نهی از منکر مفهوم خودش را از دست می
دهد و باید اشیای قیمتی را به حساب بهائیت در بیت العدل که به جای بیت
المال رایج در دین اسلام است بریزند تا استکبار با خیال راحت بر کشورهای
بزرگ اسلامی تسلط یابد و هیچ رقیبی هم نداشته باشد.

معرفی منابع جهت مطالعه بیشتر:
1. انشعاب در بهائیت پس از مرگ شوقی ربانی، اسماعیل رائین.
2. بهائیت در ایران، تهران، زاهد زاهدانی.
















[1] . حسین طباطبائی، مصطفی، ماجرای باب و بهاء، تهران، روزنه، دوم، 1379 شمسی، ص 45.
رک: افراسیابی، بهرام، تاریخ جامع بهائیت، تهران، مهرفام، دهم، 1381 شمسی، ص 271.
و: امین، شریف یحیی، فرهنگنامه فرقه های اسلامی، ترجمه: موحدی، محمد رضا، تهران، باز، اول، 1378 شمسی، ص 69، ص 84.
[2] . تاریخ جامع بهائیت، ص 271 و 298 و 323 و 563.
رک: ربانی گلپایگانی، علی؛ فرق و مذاهب کلامی، قم، امیر، اول، 1377 شمسی، ص 341.
و: شلبی، احمد، مقارنة الادیان الیهودیه، قاهره، مکتبة النهضة المصریه، سوم، 1973 میلادی، ص 336.
[3] . همان.
[4] . مقارنة الادیان(الیهودیه)، ص 331، ورک: تاریخ جامع بهائیت، ص 345.
[5] . فرق و مذاهب کلامی، ص 343.
رک: تاریخ جامع بهائیت، ص 345.


نظر

لینک ثابت - نوشته شده توسط Abolfazl sedghi در چهارشنبه 88 مهر 15 ساعت ساعت 9:15 عصر


هاشمی

آیت الله هاشمی رفسنجانی
بهتر و توانمندتر از آیت الله خامنه ای برای اداره کشور نداریم

 آیت الله هاشمی رفسنجانی گفت: مصداق اتم و اکمل ولی فقیه در حال حاضر حضرت آیت الله خامنه ای است و ما کسی را بهتر و توانمندتر از ایشان برای اداره کشور نداریم.

متن گزارش عضو خبرگان از اظهارات هاشمی، که از سوی الف، بدون دخل و تصرف در محتوا و به صورت خبری تنظیم شده را می‌خوانید

آیت الله هاشمی رفسنجانی در ملاقات جمعی از اعضای مجلس خبرگان در محل مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت است: برخی فکر می کنند من گفته ام مشروعیت نظام به رای مردم است. در حالی که من مشروعیت نظام جمهوری اسلامی را به ولایت فقیه می دانم.
وی اظهار داشت: مصداق اتم واکمل ولی فقیه در حال حاضر حضرت آیت الله خامنه ای است و ما کسی را بهتر و توانمندتر از ایشان در اداره کشور نداریم.
وی یادآور شد: هر وقت من می خواهم بیشتر به رهبری نزدیک شوم، جریان مرموزی نمی گذارد.
وی در پاسخ به انتقاداتی درباره انفعالش در حوادث و آشوب ها و اختیار کردن سکوت افزود: شما از اقدامات من برای تنش زدایی خبر ندارید که چقدر در این زمینه وقت گذاشتم و با افراد مختلف جلساتی برگزار کردم.
وی در پاسخ به انتقاد دیگر اعضای مجلس خبرگان درباره حمایت از فرزندانش که اتهام های زیادی متوجه آنها شده است، گفت: کی خواسته اند که با اتهامات اعضای خانواده من برخورد کنند که من مانع بوده ام. من حتی نمی توانم از انجام برخی کارها از سوی آنها ممانعت کنم. برخی کارهایی که اعضای خانوده ام انجام می دهند به من ربطی ندارد.
وی درباره حمایت از میر حسین موسوی در انتخابات گفت: من احمدی نژاد را قبول نداشتم ولی از موسوی و خاتمی و کروبی هم حمایت نکردم. من و ناطق نوری به دنبال این بودیم که روی کاندیدایی غیر از احمدی نژاد توافق شود.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت یادآور شد: در زمان ریاست جمهوری هم می‌گفتند که من و رهبری با هم اختلاف داریم،در حالی که من با آقا رفاقت 50 ساله دارم، در آن زمان من پیش آقا بودم که یک نفر از اعضای جامعه مدرسین زنگ زد، آن موقع مطرح شده بود که بین من و آقا اختلاف پیش آمده است، این فرد زنگ زده بود و آقا گوشی را برداشتند و آن فرد آقا را نشناخت و آقا گوشی را به من داد و آن فرد هم می‌گفت ما از اختلاف شما و آقا ناراحتیم و می‌خواهیم هیئتی از قم بفرستیم و بین شما صلح و سازش برقرار کنیم، آقا هم این صحبت‌ها را می‌شنید و بعد از اینکه من گوشی را گذاشتم، دونفری خندیدیم، یعنی اینکه ما چقدر به هم نزدیک هستیم و این افراد چه برداشتی از ما دارند و چه طور برای ما حرف درمی‌آورند.
هاشمی افزود: قضایای امروز نیز مثل همان موقع است و روابط من و رهبری بسیار گرم و نزدیک است و جلسات منظم داریم.
هاشمی اظهار داشت: برخی از دوستان که می‌خواهند آقا را ببینند، هر چقدر هم که مسئولیت بالایی داشته باشند مدت‌ها باید در نوبت باشند تا آقا را ببینند. رابطه من و آقا آنقدر نزدیک است که من هر وقت کار فوری داشته باشم و بخواهم با آقا دیدار کنم یا تلفنی صحبت کنم. بلافاصله با آقا دیدار یا تلفنی صبحت می کنم.
وی تاکید کرد: کسانی که تصور می‌کنند بین من و آقا اختلافی وجود دارد، جایگاه ولایت را نمی شناسند، در صورتی که من واقعاً به ولایت فقیه معتقد هستم و در بسیاری از موارد در برخی مسائل مفصل بحث کردیم و به نتیجه هم نرسیدیم اما من گفتم این جور مواقع مسئولیت ولایت و رهبری به عهده شما است، چون من فهم و مسئولیت شما را از خودم بیشتر می‌دانم وهمچنین شما را حجت می‌دانم و باید به حرف شما گوش بدهم.
هاشمی گفت: در جامعه بشری امروز هیچ بدیلی برای ولایت فقیه نداریم. اگر ولایت فقیه در ایران نباشد کشور یا تجزیه می‌شود یا متلاشی، تنها راه اداره کشور ولایت فقیه است و هیچ کس بهتر از ایشان توانایی اداره کشور را ندارد. ولایت فقیه تنها راه اصلی اداره کشور است. تئوری ولایت فقیه راه نجات کشور است والا شکست قطعی است. حضرت آیت الله خامنه ای در رهبری بدیلی ندارد و بهترین فرد برای ولایت فقیه ایشان هستند.
هاشمی اظهار داشت: من، نظام بدون ولایت فقیه را مشروع نمی‌دانم. مشروعیت نظام از ولایت فقیه است نه از رای مردم. زیر سقف انقلاب کسی با صلاحیت‌تر از آیت‌الله خامنه‌ای برای رهبری نیست.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت گفت: در دنیای امروز و در ایران کدام فرد را مثل ایشان پیدا می کنید. آقا تدبیر دارد، مدیر است، به اوضاع کشور و اوضاع بین‌المللی مسلط است، خوش‌فهم، خوش‌بیان و زاهد هم هست.
هاشمی تاکید کرد: ما هیچ اختلافی با هم نداریم. برخی دوست دارند بگویند بین ما اختلاف است و نمی‌خواهند وحدت حاکم باشد. برخی دوست ندارند ببینند که بین ما وحدت است و می‌گویند اختلاف است.
هاشمی در این جلسه گزارشی از انتخابات ارائه داد که احمدی‌نژاد چه کار کرده، موسوی چه کار کرده و نامه‌ای را که به رهبری نوشته بود، توضیح می‌دهد و می‌گوید من در این ماجراها سکوت کردم، هیچ نگفتم و علیرغم اینکه خانواده‌ام و بچه‌هایم به من فشار می‌آوردند، من به خاطر انقلاب سکوت کردم.
حضار در این جلسه سئوالاتی از این قبیل و به این مضمون مطرح کردند که چرا این مطالب را هاشمی پشت درهای بسته و غیر علنی مطرح می‌کند و یا اینکه چرا نامه‌ای با مضمون فراگرفتن دود و آتش در خیابان های تهران را چند روز قبل انتخابات منتشر کردید و یا چرا خانواده شما رفتارهای ناپسندی در انتخابات دارند و شما از این رفتارها ابراز برائت نکرده‌اید؟ پاسخ‌هایی ارایه کرد ولی از عکس‌العمل و اظهارات اعضا مشخص بود که این پاسخ‌ها برای اعضای مجلس خبرگان قانع کننده نبود.
در آغاز این دیدار آیات و حجج اسلام موحدی کرمانی، شفیعی، طباطبایی، بوشهری، ایمانی، دری نجف آبادی، فلاحیان و ‌میرمحمدی به بیان دیدگاههای خویش درباره مسائل مختلف پرداختند .
یکی از این افراد خطاب به آقای هاشمی گفت: انتظار ما از شما این است که برای وحدت کمک کنید و صریح و شفاف مواضع خود را اعلام کنید تا سوء تعبیرهایی که هم اکنون درباره شما وجود دارد، از بین برود.
این عضو مجلس خبرگان که اظهارات هاشمی را نقل کرده اظهار داشت: برای من مورد تعجب است که چرا روابط عمومی مجمع تشخیص، فقط بخش هایی بسیار کوتاه از سخنان آقای هاشمی را منتشر کرد و از انعکاس نکات مهم آن خودداری نموده است؟ بنده هر چه منتظر شدم، روابط عمومی مجمع از انعکاس این سخنان خودداری کرده بود. برای همین شخصا تصمیم به انعکاس این مطالب گرفتم.



نظر بدهید

لینک ثابت - نوشته شده توسط Abolfazl sedghi در شنبه 88 مهر 11 ساعت ساعت 7:43 صبح


سند تاملات

 
سند تاملات راهبردی حزب مشارکت
در اولین جلسه متهمان آشوب های اخیر، معاون دادستان در میان کیفرخواست خود علیه متهمان پرونده
اغتشاشات اخیر، به سندی اشاره کرد که به باور بسیاری از کارشناسان یکی از جدی ترین مدارک اثبات کننده قصد براندازی» در میان احزاب و گروههای تندرو اصلاح طلب است.
 آن سند، جزوه ای به نام «تاملات راهبردی» است که حزب مشارکت در سال 1387 و پس از چند ماه بحث و بررسی آن را به عنوان « راهبرد آینده» خود تدوین کرده و به تصویب کنگره سالانه خود هم رسانده است.
پایگاه اینترنتی نوروز وابسته به حزب مشارکت اخیرا نسخه ناقصی از این جزوه را منتشر کرد. این جزوه، سندی بسیار کلیدی در اثبات این نکته است که حزب مشارکت به عنوان نماد و خلاصه ای از مجموعه جریان اصلاح طلب دوم خردادی در ایران که نزدیک ترین گروه به محمد خاتمی نیز هست، در برنامه ریزی سیاسی خود برای آینده هدفی جز «ضربه زدن به ساختار نظام و تغییر دادن آن در جهت دین زدایی و عرفی سازی هرچه بیشتر با تمرکز بر ضعیف کردن نهاد ولایت فقیه» نداشته است.
این در حالی است که این حزب همواره ادعا کرده در چارچوب قانون و با التزام به ساختار نظام جمهوری اسلامی قصد فعالیت سیاسی متعارف با هدف در اختیار گرفتن قدرت را دارد.
جزوه تاملات راهبردی غیر از این می گوید و از آنجا که آنچه در این جزوه آمده با عملکرد این حزب در سالهای گذشته نیز کاملا سازگار است، می توان منصفانه آن را مبنای قضاوت درباره راهبردهای اصلاح طلبان قرار داد.
کیهان مدت هاست نسخه ای از این جزوه را به واسطه افراد دلسوز و خون دل خورده درون جریان اصلاح طلب که همواره نسبت به روحیه ضدانقلابی بخشی از اصلاح طلبان اعتراض داشته اما به دلیل ساختار شبه دیکتاتوری حاکم بر جریان اصلاحات مجال بیان صریح نظرات خود را نمی یافتند، دریافت کرده و در این مدت به مطالعه و ارزیابی آن مشغول بوده اما انتشار علنی آن را به مصلحت ندانسته است.
 اکنون  که بخش هایی از این جزوه منتشر شده و همچنین با برگزاری اولین جلسه دادگاه متهمان اغتشاش های اخیر که در آن چند تن از سران جبهه اصلاحات به صراحت تاکید کردند تقلبی در کار نبوده و مجموعه اتفاقات ماههای اخیر که در پوشش اعتراض به تقلب انجام شد «سناریویی از پیش برنامه ریزی شده برای اهداف دیگر» بوده، این ضرورت بوجود آمده است که ملت شریف ایران لااقل در جریان بخشی از آنچه در ذهن اصلاح طلبان می گذشته و بنای اجرای آن را داشته اند قرار بگیرند. طبعا حتی اگر اعترافات تحت فشار صورت گرفته باشد- که ادعایی کاملا خلاف واقع است- اسناد که دیگر تحت فشار ساخته نشده است!
جزوه تاملات راهبردی که اکنون نسخه ای از آن در اختیار کیهان قرار دارد در واقع مانیفست براندازی نظام جمهوری اسلامی از راه ضربه زدن تدریجی به ساختار نظام به کمک تولید فشار اجتماعی است که حزب مشارکت در کنگره سال گذشته خود رسما آن را به عنوان برنامه عمل آینده خود تصویب کرده و البته به دلیل محتوای ساختارشکنانه ی کاملا عریان آن- که دقیقا بر توصیه های مراکز مطالعات استراتژیک و سرویس های اطلاعاتی غربی در مورد براندازی نرم نظام منطبق است- مصوبه خود را پنهان و محرمانه نگه داشته است.
 این جزوه تاکید می کند که گام اول مورد نظر حزب مشارکت «ایجاد و تثبیت یک بخش مردمسالار برخوردار از تکیه گاه اجتماعی سازمان یافته درون حاکمیت» است.
معنای صریح این بند چنانکه در جای دیگری از این جزوه آمده این است که بدون حضور اصلاح طلبان درون ساختار نظام جمهوری اسلامی، این ساختار فاقد وجه مردمسالار و یکسره دیکتاتوری- یا به تعبیر نویسندگان حزب مشارکت «دیکتاتوری سلطانی»- است و این در حالی است که به لحاظ قانونی تمام نهادهای نظام جمهوری اسلامی به آرای مردم متکی هستند. علاوه بر این حزب مشارکت در این بند تصریح می کند که تلاش خواهد کرد یک پایگاه اجتماعی سازمان یافته برای خود بوجود بیاورد. این موضع تایید صریح همه ی آن مجموعه اخباری است که از تلاش اصلاح طلبان برای سازماندهی و شبکه کردن بخش های ناراضی جامعه، ایجاد «سازمان رای» و تبدیل آن به «سازمان آشوب» به هنگام ضرورت حکایت می کرد. حزب مشارکت در اینجا نه راهبرد آینده خود بلکه عملکرد فعلی اش را توصیف می کند.
یکی دیگر از بندهای این جزوه تاکید می کند: «بخش مردم سالار حاکمیت باید در بهره گیری از فشارهای توده ای برای رسیدن به سازش استقلال عمل قابل ملاحظه ای پیدا کند.» معنای دقیق این بند که در لفافه ی کلمات و اصطلاحات پیچیده شده این است که اصلاح طلبان باید از «تکیه گاه اجتماعی سازمان یافته خود» -که در بالا به آن پرداختیم- برای ایجاد فشار توده ای به نظام استفاده کند تا بتواند آن را در مواقع مورد نظر خود به سازش وادار نماید.
منظور از فشار توده ای در این بند بی تردید کاری جز به خیابان آوردن مردم یا تحریک آنان به روش های دیگر که نمونه های کاملی از آن را در یک ماه گذشته دیده ایم، نمی تواند باشد. این جمله، ترجمه مشوش ولی عمیق تر همان استراتژی فشار از پایین چانه زنی در بالاست که اصلاح طلبان در تمام مدت 8 سال دولتمردی خود حتی یک لحظه عمل به آن را فراموش نکردند و بسیاری از بحران های اجتماعی آن سالها نظیر آشوب های 18تیر 78 و خرداد 80 دقیقا بر مبنای آن طراحی و اجرا شد.
چند پاراگراف بعد از این، مشارکت راهبرد ساختارستیزانه خود را کاملا شفاف می کند: «بخش مردم سالار حاکمیت باید بتواند از بحران هایی که کل سیستم سیاسی را تهدید می کند به نفع تثبیت خویش و چانه زنی بیشتر استفاده نماید.»!! این همان عبارتی است که معاون دادستان در بخشی از کیفرخواست خود به آن استناد کرد. به نحو کاملا روشن، این بند- که مصوبه رسمی حزب مشارکت است- نشان می دهد اصلاح طلبان مجموعه بحران ها و تهدیدهایی را که کل نظام سیاسی جمهوری اسلامی ایران را تهدید می کند برای خود «فرصت» می دانند و این آمادگی را دارند که ضمن همراهی با عامل تهدیدکننده از تهدید آن علیه نظام به منظور افزایش قدرت چانه زنی خود علیه نظام و امتیازگیری از آن استفاده نمایند. به عبارت دیگر، حزب مشارکت با گنجاندن این بند در مانیفست خود رسما اعتراف می کند که شکل گیری تهدید علیه نظام را به نفع خود می داند و بلکه علاقمند است تهدیدها علیه نظام هرچه بزرگتر باشد تا بتواند چانه زنی بیشتری کرده و امتیازهای کلان تری از نظام دریافت نماید.
 به این ترتیب روشن است که مشارکت هم ناآرامی های خیابانی و هم تهدیدهای خارجی را برگ برنده خود می داند، پس طبیعی است که تصور کنیم برای ایجاد آن تلاش کرده و می کند. این همان تئوری است که منابع غربی در سالهای اول دهه 80 آن را استراتژی «فشار از بیرون چانه زنی در درون» می خواندند و قبل از هر چیز ثابت می کند که ارتباطی ارگانیک و کاملا معنادار میان اصلاح طلبان داخلی و دشمنان نظام در خارج از مرزها وجود دارد. با بازخوانی تاریخ تحولات استراتژیک و امنیت ملی ایران در یک دهه گذشته موارد متعددی را می توان سراغ گرفته در آن عامل خارجی به صراحت به کمک دوستان داخلی خود آمده و با تهدید نظام زمینه ای را فراهم آورده است که اصلاح طلبان در داخل بتوانند به عنوان خنک کننده وارد عمل شوند و این پیام را به نظام برسانند که چنانچه خواستار رفع تهدیدهای بیرونی است باید در داخل به آنها باج بدهد! هم اکنون هم رسانه های غربی مکررا می گویند که «رفتار غرب با ایران بستگی به رفتار آن با اصلاح طلبان دارد!».
بخشی از مهم ترین رویکردهای ساختارشکنانه سند تاملات راهبردی در بخش مربوط به نهاد رهبری و مجلس خبرگان و ذیل عنوان «گذار به مردم سالاری بیشتر» تجمیع شده است.
نویسندگان این جزوه در این قسمت به صراحت مافی الضمیر خود در مورد عناد با ولایت فقیه را بیرون ریخته اند به طوری که می توان دریافت حزب مشارکت رهبری را مهم ترین مانع عملی شدن نقشه های خود می داند و لذا بیشترین انرژی را برای تضعیف آن به صحنه آورده است.
 
مهم ترین موارد مطرح شده در این بخش چنین است:
یکم-تلاش برای محدود کردن اختیارات رهبری به اصل 110که صریحا مخالف دیدگاههای امام در مورد حوزه اختیارات ولی به عنوان نایب معصوم(ع) در عصر غیبت است و منافی صفت مطلقه در اصل 57 قانون اساسی است
.
د
وم-زمینه سازی قانونی برای اعتراض های پی درپی و حرمت شکنانه به رهبری به بهانه های گوناگون
سوم- تلاش رسمی برای تضعیف جایگاه رهبر با پیشنهاد ایجاد یک «مرکز ویژه» در مجلس خبرگان و قوه قضاییه برای دریافت شکایات از رهبری.
چهارم- تشکیک در صلاحیت رهبری از راه کوتاه و علنی شدن زمان بررسی حفظ صلاحیت رهبری که البته مداوما توسط مجلس خبرگان انجام می شود.
پنجم- دستکاری در اختیاراتی که شورای نگهبان طبق قانون اساسی برای نظارت بر انتخابات خبرگان دارد.
ششم- بازکردن باب شکایت از رهبری به دستگاه قضایی و...
بخش انتهایی سند تاملات راهبردی هم حاوی مطالب مهمی درباره ی نوع نگاه حزب مشارکت به مقوله حضور دین در متن جامعه و سپهر سیاسی است که پرده از مبانی نظری عمیقا منحرف و این حزب و فاصله آن را ازخط اصیل امام برمی دارد.
 این بخش از جزوه تاملات راهبردی کاملا صریح است: «حزب اعلام می دارد که اگرچه آرزومند حضور اختیاری دین در عرصه خصوصی افراد (درونیات افراد و رفتارهایی که فاقد تاثیر بر دیگران است و روابط خاص و انتخابی میان آنها)ست اما کنترل زندگی خصوصی افراد به بهانه دین را مجاز نمی داند... حزب با همیشگی کردن قوانین موضوعه به بهانه مبتنی بودن آنها بر احکام شریعت مخالف است... حزب با هرگونه امتیاز سیاسی برای پیروان یک دین خاص و مفسران یک دین و مذهب خاص مخالف است.»
احتمالا ضرورتی ندارد که درباره این موضوع بحث بیشتری صورت گیرد. واضح است که سردمداران حزب مشارکت به رغم ادعای خط امامی و انقلابی بودن سخنان روشنفکران دینی را که خود نیز اعتراف دارند دوره شان تمام شده و چیزی جز تحمیل جزمیات لیبرالی به انقلاب اسلامی نیست به عنوان اصول مسلم پذیرفته و قصد مبتنی کردن عمل سیاسی خود بر آن را داشته اند.

اکنون سؤال این است: آیا چنین حزبی می تواند در چارچوب جمهوری اسلامی فعالیت کند؟ 

  



نظر

لینک ثابت - نوشته شده توسط Abolfazl sedghi در پنج شنبه 88 مهر 9 ساعت ساعت 4:41 عصر


سخنان احمدی نژاد

متن کامل سخنان احمدی نژاد در سازمان ملل
رئیس جمهور کشورمان بامداد روز پنج شنبه به وقت تهران در شصت و چهارمین مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک سخنرانی کرد.  که متن آن به این شرح است:

                                                          بسم الله الرحمن الرحیم

        الحمدلله رب العالمین و الصلوه و السلام علی سیدنا و نبینا محمد و آله الطاهرین و صحبه المنتجبین
         اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین یدیه

جناب آقای رئیس،
همکاران گرامی ،خانم ها و آقایان

خدای بزرگ را از اعطای فرصت حضور مجدد در این مجمع مهم جهانی سپاسگزارم. طی چهارسال گذشته از چالش های اصلی پیش روی جهان، علل و عوامل ریشه ای بروز و پایداری آنان و ضرورت بازنگری در اندیشه و عمل صاحبان قدرت و همچنین نیاز به سازوکارهای جدید با شما سخن گفتم .
از دو جریان متقابل که یکی بر اساس ترجیح منافع مادی خود بر دیگران ، با توسعه نابرابری و ستم ، فقر و محرومیت ، تحقیر انسانها ، تجاوز و اشغالگری و فریب کاری ، به دنبال تسلط بر جهان و تحمیل اراده خود بر ملتهاست و در نتیجه ناامیدی و آینده ای تاریک را در برابر بشریت ترسیم می نماید و دیگری که با ایمان به خدای یگانه و در پیروی از تعلیمات انبیاء الهی، با احترام به کرامت انسانها و با عشق به نوع بشر ، در صدد برپایی جهانی سرشار از امنیت ، آزادی ، رفاه و صلح پایدار مبتنی بر عدالت و معنویت برای همگان است. جریانی که به تک تک انسانها و ملت ها و فرهنگ های ارزشمند بومی ، ملی و انسانی احترام می گذارد ، خواستار نفی تبعیض از جهان و برابری همه در برابر قانون مبتنی بر عدالت، در استفاده از امکانات، فرصتهای علم آموزی ، کمال انسانی و پیشرفت است و آینده ای امید بخش را ترسیم می کند. از ضرورت تغییر بنیادین در نوع نگاه به جهان و انسان و لزوم برپایی نظامات عادلانه و انسانی جدید برای ساختن فردایی روشن سخن گفتم.
دوستان و همکاران؛
امروز و در ادامه، درباره ابعاد تحول و تغییراتی که باید به وجود آید نکاتی را به عرض شما خواهم رساند . ادامـــه ی مـطــلــب


نظر بدهید

لینک ثابت - نوشته شده توسط Abolfazl sedghi در پنج شنبه 88 مهر 2 ساعت ساعت 1:36 عصر


صفوف نماز

عکس: حضور مردم در صفوف نماز عید فطر در قم

سایت نیمروز آنلاین متعلق به حزب اعتماد ملی وجناب آقای کروبی حضور مردم در نماز عید فطر قم را به شکل ذیل مخابره کرده است شاید خواسته بگوید مردم بر خلاف نظر مقام معظم رهبری این روز را عید نگرفتند یا اینکه اصلا دیگر به نماز عید اهمیتی نمی دهند یا بعد ازانتخابات مردم سرخورده شده اند یا دارند به نظام دهن کجی میکنند یا موارد دیگر که نشان از ضدیت مردم با نظام است اما بد  نیست خوانندگان محترم وبلاگ با کلیک بر روی آدرس اینترنتی زیر  نظر سنجی  که  توسط مؤسسه پژوهشی «پیپا» آمریکا در ایران انجام گرفته را مطالعه نمایند تا نظر مردم در باره نظام ،انتخابات ،رهبری وغیره را دریابند

 http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=64905


بدون شرح



نظر بدهید

لینک ثابت - نوشته شده توسط Abolfazl sedghi در سه شنبه 88 شهریور 31 ساعت ساعت 12:29 عصر


انگار مال همین امروز است!

سخنرانی حضرت امام (ره)،در عید فطر 1367

در انتخابات در عین حالى که باید گفت انتخابات خوبى گذشت، لکن شیاطینى مى‏خواستند که یک تخم نفاق بکارند. در جاهاى دیگر وقتى انتخابات مى‏شود، حزبها و دستهاى خارجى مردم را مى‏کشند طرف خودشان و مردم را بازى مى‏دهند، صحبتهایى مى‏کنند که همه‏اش براى اغفال مردم است. در انتخابات در عین حالى که بسیار خوب انجام گرفت، لکن دستهایى مى‏خواست ایجاد اختلاف کند، دو دستگى ایجاد کند و حال آنکه موفق نشدند بحمداللَّه. باید شما متوجه باشید به این که دشمنها همیشه دنبال این هستند که ما را از داخل بپوسانند و اگر در این ضیافت وارد شده باشید دشمنها دستشان کوتاه خواهد شد.
.....................................................................................................................................................................


بسم الله الرحمن الرحیم

صحیفه امام، ج‏21، ص: 44

سخنرانى [در جمع مسئولان نظام اسلامى در روز عید سعید فطر (حفظ وحدت)].

زمان: صبح 27 اردیبهشت 1367/1 شوال 1408.

مکان: تهران، حسینیه جماران.

موضوع: ابعاد معنوى ضیافت اللَّه.

مناسبت: عید سعید فطر.

حضار: خامنه‏اى، سید على (رئیس جمهور)- موسوى، میر حسین (نخست وزیر)- هاشمى‏

 رفسنجانى، اکبر (رئیس مجلس شوراى اسلامى)- موسوى اردبیلى، سید عبدالکریم (رئیس دیوانعالى کشور)- مهدوى کنى- فلسفى، محمد تقى- اقشار مختلف مردم- شخصیتهاى روحانى، کشورى، لشکرى، خبرنگاران داخلى و خارجى.

بسم اللَّه الرحمن الرحیم.
ابعاد معنوى ضیافت اللَّه.
قبلًا من باید از ملت ایران، بعد از اینکه تبریک عید را عرض مى‏کنم، تشکر کنم که در صحنه‏ها خصوصاً، در صحنه انتخابات خوب حاضر شدند و در عین حالى که همه دستها در این بود که این انتخابات به‏طور شایسته و آرام عمل نشود، بحمداللَّه عمل شد و خداوند عید مبارک را بر همه مبارک کند ..
چیزى که من مى‏خواهم عرض کنم، راجع به یک فقره از این خطبه‏اى است که رسول اکرم در ماه رمضان فرموده‏اند. یک جمله از او این است که خداوند شماها را مهمان کرده است، دعوت کرده است شما را به ضیافت، شماها در ماه مبارک مهمان خدا هستید؛ مهماندار خداست و مخلوق مهمان او است. البته این ضیافت نسبت به اولیاء کُمّل الهى به آن نحوى نیست که ما تخیل کنیم، یا دست ما به او برسد. ما باید حساب کنیم ببینیم که این ضیافت چى بوده است و ما چقدر راه یافتیم به این ضیافت. در عین حالى که همه عالم تحت رحمت الهى است و هرچه هست رحمت اوست و رحمت او به هر چیز واسع است، لکن باب ضیافت، یک باب دیگر است، دعوت به ضیافت یک مسئله دیگرى است.
این ضیافت، همه‏اش ترک است؛ ترک شهوات از قبیل خوردنیها، نوشیدنیها و جهات دیگرى که شهوات انسان اقتضا مى‏کند. خداوند دعوت کرده است ما را به اینکه شما باید وارد بشوید در این میهمانخانه و این ضیافت هم جز ترک، چیزى نیست؛ ترک هواها، ترک خودیها، ترک منیها، منیتها. اینها همه در این میهمانخانه است و ما باید حساب کنیم ببینیم که آیا وارد شدیم در این میهمانخانه یا اصلًا، وارد نشدیم، راهمان دادند به این ضیافتخانه یا نه، استفاده کردیم از این ضیافت الهى یا نه. البته حساب امثال من با کرام الکاتبین است. اما من به شما آقایان و به هرکس که این کلمات مى‏رسد و خصوصاً، طبقه جوان عرض مى‏کنم که آیا در این مهمانخانه رفتید؟ استفاده کردید؟ از شهوات خصوصاً شهوات معنوى چشم پوشیدید؟ یا اینکه مثل من هستید؟.
جوانها متوجه باشند که در جوانى مى‏شود اصلاح کند انسان خودش را. هر مقدارى انسان سنش زیادتر مى‏شود، اقبالش به دنیا بیشتر مى‏شود. جوانها نزدیکترند به ملکوت.
پیرها هرچه مى‏گذرد، هرچه بر عمرشان مى‏گذرد، هى اضافه مى‏شود یک چیزهایى که آنها را از خدا دور مى‏کند. شماها در فکر باشید که اگر از این ضیافت درست بیرون آمدید آن وقت عید دارید. عید مال کسى است که در این ضیافت راه یافته باشد استفاده کرده باشد از این ضیافت. همان طورى که شهوات ظاهرى را باید ترک بکند، از شهوات باطنى که بالاترین سد راه است براى انسان، باید از اینها جلوگیرى کند. تمام این مفاسدى که در عالم حاصل مى‏شود، براى این است که در این ضیافت وارد نشده‏اند یا اگر وارد شده‏اند استفاده نکرده‏اند. خطاب به همه مردم است، همه دعوت شدید به ضیافت اللَّه، همه مهمان خدا هستید و مهمانى به ترک است. اگر ذره‏اى هواى نفس در انسان باشد، این به مهمانى وارد نشده است یا اگر وارد شده است استفاده نکرده است. تمام این جار و جنجالهایى که در دنیا مى‏بینید براى این است که استفاده از این ضیافت نکرده‏اند، در این مهمانى وارد نشده‏اند، دعوت خدا را قبول نکرده‏اند ..
کوشش کنید که این دعوت را لبیک بگویید، راه به شما بدهند در اینجا و اگر چنانچه راه یافتید مسائل حل است. اینکه مسائل ما حل نمى‏شود، براى اینکه در ضیافت خدا
وارد نشده‏ایم. در ماه رمضان اصلًا، وارد نشده‏ایم؛ یک ترک اکل و شربى کردیم، لکن آن که باید بشود نشده است. اگر هواهاى نفسانى بگذارد، انسان به حسب فطرت الهى است، فطرت، فطرت اللَّه است، همه هم توجه دارند به او، لکن این توجه به دنیا که توجه ثانوى است و اعوجاجى است، این جلوگیرى مى‏کند از آن مسائلى که باید باشد.
اگر مى‏بینید در دنیا جنگ و جدال است و در بین شما هم- خداى نخواسته- نمونه‏اش هست، بدانید که در این ضیافت وارد نشدید، ماه رمضان را ادراک نکردید. اقبال کرده است به شما ماه رمضان:
اقْبَلَ عَلیکُمْ شَهْرُ اللَّه‏
اما شما او را ردش کردید، پس زدید ..
شیطنت براى ایجاد اختلاف.

در انتخابات در عین حالى که باید گفت انتخابات خوبى گذشت، لکن شیاطینى مى‏خواستند که یک تخم نفاق بکارند. در جاهاى دیگر وقتى انتخابات مى‏شود، حزبها و دستهاى خارجى مردم را مى‏کشند طرف خودشان و مردم را بازى مى‏دهند، صحبتهایى مى‏کنند که همه‏اش براى اغفال مردم است. در انتخابات در عین حالى که بسیار خوب انجام گرفت، لکن دستهایى مى‏خواست ایجاد اختلاف کند، دو دستگى ایجاد کند و حال آنکه موفق نشدند بحمداللَّه. باید شما متوجه باشید به این که دشمنها همیشه دنبال این هستند که ما را از داخل بپوسانند و اگر در این ضیافت وارد شده باشید دشمنها دستشان کوتاه خواهد شد. وقتى حقیقت این ضیافت را انسان مى‏بیند، مى‏بیند که اگر انسان وارد این ضیافت بشود تمام اختلافات در دنیا حل مى‏شود. شیاطین دنبال این هستند که ایجاد اختلاف کنند، دو دستگى بگویند هست، لکن بحمداللَّه ملت ما و خصوصاً، روحانیت ما اشخاصى هستند که چهره‏شان نورانى است و در این ماه مبارک هم در این ضیافت ان شاء اللَّه وارد شده‏اند و آثارش هم بعد ظاهر مى‏شود که همه باهم هستند؛ دو جبهه نیست.

لزوم دوستى با وجود اختلاف سلیقه.
البته دو تفکر هست، باید هم باشد. دو رأى هست، باید هم باشد. سلیقه‏هاى مختلف باید باشد، لکن سلیقه‏هاى مختلف اسباب این نمى‏شود که انسان باهم خوب نباشد. من عرض کردم مثل طلبه‏ها که با هم مباحثه مى‏کنند، آن وقتى که مباحثه مى‏کردند جار و جنجال جورى بود که انسان خیال مى‏کرد دشمن هم هستند، وقتى مباحثه تمام مى‏شد مى‏نشستند به دوستى کردن و انس. اگر در یک ملتى اختلاف سلیقه نباشد، این ناقص است. اگر در یک مجلسى اختلاف نباشد، این مجلس ناقصى است. اختلاف باید باشد، اختلاف سلیقه، اختلاف رأى، مباحثه، جار و جنجال اینها باید باشد، لکن نتیجه این نباشد که ما دو دسته، بشویم دشمن هم. باید دو دسته باشیم در عین حالى که اختلاف داریم، دوست هم باشیم. اگر در این ماه مبارک، در این ضیافت وارد شدیم، باید بعد از ماه مبارک تا مدتها آثارش باقى باشد ..
ماه مبارک به منزله یک ساعتى است که کوکش بکنند و خودکار تا مدتى که این کوک است باشد. این ماه مبارک باید این‏جور باشد که مردم را تا ماه مبارک دیگر حفظ کند، بعد ماه مبارک دیگر بیاید از سر گرفته بشود و این براى این است که باید ما در این ضیافت وارد شده باشیم و من امیدوارم که وارد شده باشیم و همه آقایان با سلامت، صحت و خوشى این سال را بگذرانند ..
و من عقیده‏ام است بهترین دعا از براى امثال رئیس جمهورى امریکا و نوکرهاى او مثل صدام، بهترین دعاها این است که خدا مرگشان بدهد، این دعا براى آنهاست. اگر مى‏خواهید نفرین کنید بگویید خدا حفظشان کند؛ براى اینکه هر روزى که بر امثال اینها مى‏گذرد، جهنمشان بدتر مى‏شود. جهنم مراتبش مثل خود مراتب انسان لا یتناهاست. هر روزى که بر اهل معصیت بگذرد، جهنمشان بدتر و داغترمى شود. پس دعاى براى اینها اگر بخواهید بکنید این است که خداوند اینها را مرگ بدهد تا اینکه این جهنم به آن سختى نباشد بر ایشان. و خداوند ان شاء اللَّه، ما را هم بیدار کند، متوجه کند، متوجه کند که ما چند روزى بیشتر نیستیم، منتها من زودتر و شما هم دنبالش دیگر، بعد از صد سال‏
دیگر از این بساط خبرى نیست. اینها همه گذراست و از بین مى‏رود، آن چیزى که باقى مى‏ماند حرکات خود انسان است. آن چیزى که به انسان جهنم را مى‏رساند یا بهشت را مى‏رساند خود انسان است، از خارج نیست. انسان که مُرد شروع مى‏شود به یک عالم دیگرى که خود انسان تهیه کرده، از خارج چیزى نمى‏آید، هرچه هست از خود انسان است. کوشش کنید که ان شاء اللَّه، اصلاح بکنید در این روز، در این وقت، در این سالها خودتان را و خداوند ان شاء اللَّه، به شما و همه اهالى این کشور سلامت عنایت کند و همه شما ان شاء اللَّه، در جوار خداى تبارک و تعالى و با دعاى حضرت صاحب- سلام اللَّه علیه و ارواحنا فداه- همه شما ان شاء اللَّه، موفق و مؤید و به آرزوهاى صحیحى که دارید که آرزوى همه رسیدن به خداست و خودش هم نمى‏داند، همه توجهشان به اوست و خدا پرده‏ها را بردارد تا همه ببینیم او را ..
- والسلام علیکم و رحمة اللَّه

 

 



نظر بدهید

لینک ثابت - نوشته شده توسط Abolfazl sedghi در پنج شنبه 88 شهریور 26 ساعت ساعت 9:11 عصر


طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز