وزير امور خارجه کشورمان درباره مذاکراتش با مقامات چيني گفت: در اين ديدارها مسائلي مانند مذاکرات ايران و 1+5 ، مسائل هستهيي، مسائل منطقه و روابط دوجانبه مورد گفتوگو و تبادل نظر قرار گرفت.
به گزارش ايسنا، علي اکبر صالحي پيش از ترک پکن در جمع خبرنگاران درباره دستاوردهاي سفر خود به چين گفت: با توجه به اهميت چين در جهان و از آنجايي که تاکنون به صورت رسمي سفري به چين انجام نشده بود، اين سفر رسمي و ديدار با مقامات چيني باعث مطرح شدن مطالب خوبي در عرصههاي اقتصادي، تجاري، روابط دوجانبه، مسائل سياسي و تحولات منطقه شد.
وي گفت: نقاط مشترک زيادي از حيث سياسي بين ايران و چين وجود دارد.
آژانس بينالمللي انرژي اتمي در گزارش جديد خود گفت که جمهوري اسلامي ايران به افزايش ذخيره اورانيوم با غناي پايين ادامه داده است.
به گزارش ايسنا، آژانس بينالمللي انرژي اتمي در گزارش جديدي که يک کپي از آن به دست خبرگزاري فرانسه رسيده است، علاوه بر آن مدعي شد که اطلاعات جديدي دربارهي آنچه ابعاد نظامي احتمالي برنامهي هستهيي ايران خوانده شده دريافت کرده است.
به گزارش ايسنا اين ادعاي آژانس در حالي مطرح مي شود که مسوولان کشورمان بارها بر صلحآميز بودن فعاليتهاي هستهيي تاکيده کردهاند و دي ماه سال گذشته نمايندگان بيش از 120 کشور جهان پس از بازديد از تاسيسات هستهيي کشورمان گفتند آنچه ديدند آنان را به اين باور رساند که کشورهاي در حال توسعه ميتوانند به خود اتکا کنند و به گفته مقامات کشورمان اين بازديد پيام صريح صلحآميز بودن فعاليتهاي هستهيي جمهوري اسلامي ايران به جهانيان محسوب ميشود.
به گزارش خبرگزاري فرانسه، آژانس بينالمللي انرژي اتمي در گزارش 9 صفحهاي جديد خود که پيش از نشست ماه آيندهي شوراي حکام در ميان کشورهاي عضو آژانس به گردش درآمد، مدعي شد که "اطلاعات بيشتري دربارهي فعاليتهاي هستهيي احتمالي اعلام نشده به دست آورده است که در حال حاضر در دست بررسي و ارزيابي قرار دارد".
در اين گزارش ادعا شده است که نشانههايي حاکي از اينکه برخي از اين فعاليتها ممکن است ادامهي فعاليتهاي مربوط به سال 2004 باشد، وجود دارد.
حتي زماني که ما هر آنچه لازم است براي تامين امنيت اسرائيل انجام مي دهيم، حتي زماني که مي دانيم چه مشکلاتي پيش روي ماست و حتي زماني که پيمان بسته ايم در تمام روزهاي سخت پيش رو از اسرائيل حمايت کنيم، اميدوارم از تحقق روياي صلح ناميد نشويم چرا که اگر تاريخ چيزي به ما ياد دهد-اگر تاريخ اسرائيل چيزي به ما بياموزد- اين است که پيشرفت ممکن است. تحقق صلح ممکن است تلمود به ما مياموزد که تا زماني که انسان زنده است نبايد ايمانش را از دست بدهد و اين پند متناسب با شرايط کنوني است.تا زماني که در سراسر خاورميانه و دورتر از آن، کساني هستند که براي رسيدن به حقوق و آزادي هاي مشروعي که توسط دولت هاي شان ناديده گرفته شده، برخاسته اند، آمريکا هرگز دست از حمايت از اين حقوق جهاني برنخواهد داشت. و تا زماني که کساني هستند که آرزوي آينده بهتري را دارند، ما هرگز از تلاش براي ايجاد يک صلح عادلانه و مداوم که به اين مناقشه پايان دهد و دو کشوري تشکيل دهد که در همسايگي يکديگر در آرامش و امنيت زندگي کنند، دست بر نخواهيم داشت. اين ايده ال گرايي يا خوش باوري نيست. It’s a hard-headed recognition که يک صلح حقيقي، تنها راهي است که به فلسطيني آرام به عنوان سرزميني براي فلسطيني ها و به کشور يهودي اسرائيل به عنوان سرزمين يهوديان مي رسد.