روزنامه لبناني النهار در يادداشتي به قلم اميل الخوري به اين موضوع پرداخته و مينويسد: تحرکات ايران و امريکا در منطقه به کدام سمت و سو ميرود، به ويژه با توجه به تحولات لبنان و سوريه که گرفتار تندبادهاي انقلابهاي عربي شده، سمت و سوي رقابت ميان آنها به کدام طرف است؟ يکي از ديپلماتهاي سابق لبناني ميگويد که آنچه در منطقه ميگذرد نه ساخته امريکاييها است و نه ساخته ايرانيها، اين تحولات تنها ساخته و پرداخته جوانان عرب است و هيچ کس هم نميداند که آينده اين انقلابها به کجا ختم خواهد شد و نسلهاي انقلابي چه هدفي را دنبال ميکنند، آيا واقعا مسير انقلابها آن طور که ميخواهند پيش ميرود. دو توکويل، مفکر سياسي فرانسوي عبارت خوبي در توصيف انقلابها دارد. او ميگويد: «انقلاب مثل رمان است سختترين بخش پايان آن است.» در حقيقت ترس و نگراني از آينده انقلابها است. آيا ممکن است که نتايج انقلابها به جايي برسد که اميدها را بر باد روند و همه خونها و ناراحتيها همگي هدر روند؟ انقلابها با همه دردها و ناراحتيها و خونهايي که ريخته ميشود، گوياي تغييرند اما به شرطي که رو به بهبود روند نه به سمت بدتر شدن. انقلابها يا نابود ميکنند تا بنا کنند يا آنچه ويران ميکنند را ويران شده رها ميکنند از اين رو برخي بر ديگري برتري مييابند. انقلابها هميشه چهره زيبا ندارند برخي از آنها مردم را به درست يا غلط به کشتن ميدهند و زماني رنگ و بوي انتقام به خود ميگيرند که بدترين بخش انقلاب را رقم ميزنند.
همه حاشيه سازيها و جريان سازيهاي معطوف به بحران توسط طيف انحرافي و با مديريت رئيس دفتر رئيسجمهور رقم خورده و احمدينژاد بايد هر چه زودتر حساب خود را از اين جريان جدا کند. اما آيا احمدينژاد اين فرصت را پاس ميدارد و آن ميکند که اکثر طرفدارانش انتظار دارند؟
با توجه به کيفيت جبهه منتقدان و مخالفان دولت و جريان انحرافي، به نظر ميرسد که جبهه مذکور از يک تنوع سياسي، مذهبي و فرهنگي برخوردار است و صرفا محدود به برخي رقابتهاي سياسي درون گروهي نميشود. در چند هفته گذشته، از فرمانده سپاه گرفته تا برخي اعضا و چهرههاي برجسته اصولگرا در نهادهاي مختلف مثل مجمع تشخيص مصلحت نظام، مجلس خبرگان رهبري و شوراي نگهبان و مجلس شوراي اسلامي و فعالان سياسي و حزبي تا چهرههاي مذهبي و علماي بزرگ، مستقيم و غير مستقيم نسبت به حاشيهسازيهاي جريان انحرافي که معطوف به بحرانسازي است، هشدار دادهاند.
حال در پي اين هشدارهاي پياپي و بيتوجهي رئيسجمهور به آنها و حمايت از رحيم مشايي، لحن هشدارهاي توصيهاي تغيير ميکند و همزمان با آغاز برخورد دستگاه قضايي با پروندههاي مختلف متصل به اين حلقه حاشيهساز، از ضرورت بازداشت سرسلسله جريان مذکور سخن گفته ميشود
به گزارش مشرق، طبق آمار انجمن ملي پيشگيري و آموزش بهداشت فرانسه بيش از يک چهارم افراد بالاي 40 سال در فرانسه الکل مي نوشند. بر طبق آمار منتشر شده درماه مارس 2011، روزانه يک چهارم افراد بالاي 40 سال الکل مصرف مي کنند و 15% از ميان آن ها به طور منظم بيش از اندازه الکل مصرف مي کنند. اين گزارش با اشاره به 37 هزار مرگ در سال، الکل را دومين دليل مرگ قابل پيشگيري در فرانسه معرفي کرده است.
مشرق--همزمان با فروپاشي رژيم ها در مصر و تونس و آغاز جنگ در سراسر ليبي، جرج سوروس ميلياردر و سرمايه گذار ، زمان را براي ارائه ديدگاه خود درباره ايران، مناسب ديد. از اواخر بهمن 1389، بقاياي جنبش سبز سال 2009 [1388] با شنيدن فريادهاي دموکراسي-خواهي در کشورهاي همسايه ايران در يک سري از اعتراضات به خيابان ها آمدند. وزارت اطلاعات ايران کم تر از يک سال پيش، به صورتي آشکار حکمي را صادر نمود که بر اساس آن فعاليت حدود شصت موسسه در کشور ممنوع شد. موسسه ي «خانه ي آزادي » وابسته به وزارت امور خارجه آمريکا، «بنياد جامعه ي باز»، موسسه ي شخصي سوروس، و «گروه ديدبان حقوق بشر» مورد حمايت مالي سوروس، از موسساتي هستند که در اين حکم از آنها نام برده شده است . اين سه سازمان در کنار راديو صداي آمريکا و راديو زمانه (مستقر در آمستردام) همگي توسط ايران مورد تاکيد واقع شده اند که بخشي از نبردي هستند که هدفش تحريک آشوب در ايران با هدف غايي تغيير رژيم آن است. اما اين موضوع به شدت مورد استقبال رسانه هاي غربي واقع شد و آنها اينطور وانمود کردند که ممنوعيت اين سازمان هاي برانداز نمونه ي ديگري از استبداد نظام ايران است.
به گزارش مشرق، واشنگتن تايمز در گزارشي نوشت: فرماندهي نظامي تامپا واقع در فلوريدا که جنگ عراق و افغانستان را اداره ميکند، به تازگي يک برنامهي رايانهاي ويژه خريده است که نيروها با استفاده از آن چندين هويت جعلي بر روي اينترنت ايجاد ميکنند و سپس به انجام عمليات فريب اطلاعاتي در اينترنت مي پردازند.بنابر اسناد موجود و اظهارات مقامات آمريکايي نيروهاي نظامي از اين هويتهاي ساختگي استفاده ميکنند تا به درون گروهها نفوذ کند و در بعضي موارد اطلاعات گمراهکننده را در ميان سازمانهاي چريکي از قبيل القاعده با هدف برهم زدن و اختلال در عملياتهاي آنان پخش کند.
به گزارش مشرق، به تازگي سايتي خبري تحت عنوان "راديو ديروز" راه اندازي شده است که خبرهاي "راديو فردا" را تحليل و از زاويه نگاه خود منتشر مي کند. اين سايت که به نظر مي رسد نام خود را براي هجو راديو فردا "راديو ديروز" نهاده است؛ با نقد و تحليل اخبار و نحوه خبررساني راديو فردا، آن را به چالش کشيده است.
به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق ، آمار دقيق شهيدان عمليات هاي بزرگ در زمان جنگ معمولا اعلام نمي شد و اين البته يک رويه ي استاندارد و پذيرفته شده در نيروهاي نظامي دنيا است. اما در ايران ، حتي با گذشت بيش از دو دهه از پايان جنگ ، آماري از شهداي عمليات ها منتشر نشده است. تنها در يک مورد ، تعداد شهداي عمليات «الي بيت المقدس» در سندي قابل اعتماد مشخص شده که مربوط به روز نوشت هاي آقاي هاشمي رفسنجاني مي باشد. ايشان در خاطرات سال 1361 ، سه روز پس از آزادي خرمشهر ، در مورخه پنجشنبه ، ششم خرداد ماه نوشته است:
... ساعت ده صبح ، شوراي عالي دفاع در دفتر امام تشکيل شد. آقايان علي صياد شيرازي و محسن رضايي گزارش جبهه ها را دادند و گفتند: در عمليات بيت المقدس ، مجموعا ما شش هزار شهيد داشته ايم...
روحمان با ياد آن کفرستيزان شاد باد
به گزارش مشرق، فارين پاليسي ؛ در مقاله اي تحت عنوان "سوق دادن ايران به سوي يک جامعه ي باز"، دو شيوه آمريکا جهت براندازي و تغيير رژيم ايران را به نقد کشيده و براي اين کار روش برخورد نرم از طريق فعال سازي نهادهاي جامعه مدني و دموکراسي خواهي را مناسب ترين روش تغيير رژيم مي داند.اين مجله آمريکايي، ضمن اينکه با صراحت از تغيير رژيم در ايران سخن مي گويد اعتراف کرد که بنيادهاي وابسته به جورج سوروس، در آستانه انتخابات رياست جمهوري 88 در ايران، ميليون ها دلار صرف آموزش عاملان سياسي در تکنيک هاي ارتباطي و سازماندهي کرده است که بخشي از آن در اختيار حاميان موسوي که ارتباطاتي با سازمان هاي جامعه مدني (ان جي او) که خارج از ايران هستند و بودجه ي خود را از بنياد اعانه ي ملي دريافت مي کنند، قرار گرفته است.
به گزارش مشرق به نقل از 19 دي، در بخشي از اين نامه آمده است: تلاشهاي دولت نهم و دهم در شهر قم براي همه شهروندان قمي مورد توجه و قابل تقدير است.
اين قدرشناسي نميتواند باعث شود که مردم فهيم و ولايتمدار قم نسبت به عملکرد جريان آقاي مشايي در سالهاي اخير به ويژه آنچه که در يک ماه گذشته اتفاق افتاده است، بي تفاوت بمانند.
ضرباتي که اين باند انحرافي در حوزه مديريتي رياست جمهوري به باورهاي مردم و جوانان دين مدار و ولايت پيشه زدهاست به اين زودي قابل جبران نيست.
اين عده کاري کردهاند که ديوار اعتماد متقابل جوانان و دولت احمدي نژادترک بردارد و در آستانه فرو ريختن باشد و در بخشي ديگر از اين نامه است: رئيس جمهور همان قدر که وظيفه خود ميداند از کساني که به آنها اعتماد دارد دفاع کند بايستي از جايگاه رياست جمهوري نيز دفاع کرده و نگذارد اين جايگاه خداي ناکرده با عملکرد ناصواب اطرافيانش در ذهن و قلب مردم لطمه ببيند.
بنابراين با توجه به حوادث يک ماه گذشته از رئيس جمهوري ميخواهيم در سفري که در روزهاي آتي به قم دارند، مشايي را به همراه خود نياورند.
به گزارش مشرق، جهان به نقل از بلومبرگ نوشت، مدير کل پيشين آژانس بينالمللي انرژي اتمي که با سيانان گفتگو ميکرد، ضمن ابراز نگراني از قدرتيافتن اخوانالمسلين به عنوان گروهي اسلامگرا که سازمانيافتهتر از گروههاي سياسي تازه سر برآورده مصري است، از وضعيت اجتماعي و اقتصادي مصر انتقاد کرد.
وي در اين گفتگو مدعي شد که مصر از نظر اجتماعي دچار تفرقه شده، از نظر اقتصادي در وضعيت مطلوب نبوده و از نظر سياسي دچار سردرگمي است و نميداند که به کجا خواهد رفت؟!
البرادعي پرسيد: چه نوع حکومت يا رژيمي قرار است بر مصر حاکم شود؟ دموکراسي پارلماني يا دموکراسي رياستي؟ بالاخره قانون اساسي جديد کي تصويب ميشود؟
البرادعي يکي از شخصيتهاي مصري غربگراست که حتي در زمان حسني مبارک نيز غربيها نيمنگاهي به وي داشتند و وي را جانشين خوبي براي مبارک ميپنداشتند. وي به عنوان مدير کل آژانس بينالمللي انرژي اتمي روابط خوبي با غربيها داشت و اکنون نيز سخنان وي بر ضد گروه اسلامگراي اخوانالمسلمين بيانگر خوي غربگرا و سکولار اوست
به گزارش مشرق به نقل از مهر، حجت الاسلام غلامحسين محسني اژه اي در نشست خبري بعداز ظهر دوشنبه با بيان اينکه مجازات در اسلام حتي به نفع مجرم است، گفت: حکم قصاص آمنه قطعاً اجرا ميشود و تنها به دليل آنکه قصاص عضو کمي مشکلتر از قصاص نفس است اجراي اين حکم به تعويق افتاد.
وي افزود: برخي اين حکم را خلاف حقوق بشر ميدانند اما کافي است خود را به جاي اين دختر دانشجوي جوان بگذاريم که پدر و مادرش براي او هزاران آرزو داشتند اما جواني از روي هوا و هوس و انگيزههاي دنيوي به دليل رد پيشنهاد ازدواج مقدار زيادي اسيد تهيه ميکند و اين دختر را براي ساليان دراز دچار مشکل ميکند.